Теди спи , аз почистих у дома , пуснах Норико из двора и сега си почивам активно . Днес бях решила да я връщам , ама като седнах до нея и тя започна да скача и и да ме ближе и реших категорично , че няма да се разделя с нея
, освен това снощи беше толкова послушна - нито звук , днес пишка само из двора и тераската ми е чиста . Слуша ме и решението е взето . Слънцето се зарадва , понеже и той беше на две , но явно повече е искал да остане . Каза , че ще помага и така . Сега вече сме 4 дами и само един мъж в къщата
, ще падне веселба . Чета тук за малките съкровища вкоремчетата и много ми се приисква да гушна едно малко бебче пак . Не е изключено да си родя и трето детенце . Само времето ще покаже . Тедката е лесна за гледане и така.
Опс , Теди стана , ще бягам .Цунки и чао.

Приветче!
ще падат игри.С трима мъже у дома може и да е доста весело.Щастливка ще го потвърди
При нас по тези празници настава голямо раздвижване и е интерестно.
това беше кратка-весела историйка... всъщност когато взех да се задушавам в колата, бях убедена, че няма да оцелея, и че това е алергична реакция от упойката (наслушала се от разни ужасии) щото половината ми уста, глава, език сковани, а аз реших, че се подувам
... и зарязах колата и хукнах да търся алергозан (първото, което ми мина през главата, щото от лекарства нищо не отбирам) и тичам, и спирам хората и фъфля, междувременно се обаждам на Йордан и му фъфля да вика линейка
, а той след 30 сек ми звъни да пита къде да я изпрати, и изведнъж проблясък 

.Сън не ме лови,ако може и цяла нощ ще вися пред пустия компютър.Йоанка определено има музикални наклонности-чакаме седващо клипче с пеене