Носи се във СЕПТЕМВРИйската ни стая детски смях и Коледна омая

• 21 368
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мацки   love001
Теди спи , аз почистих у дома , пуснах Норико из двора и сега си почивам активно . Днес бях решила да я връщам , ама като седнах до нея и тя започна да скача и и да ме ближе и реших категорично , че няма да се разделя с нея  smile3521 , освен това снощи беше толкова послушна - нито звук , днес пишка само из двора и тераската ми е чиста . Слуша ме и решението е взето . Слънцето се зарадва , понеже и той беше на две , но явно повече е искал да остане . Каза , че ще помага и така . Сега вече сме 4 дами и само един мъж в къщата  rotfImbo smile3532 , ще падне веселба .
Чета тук за малките съкровища вкоремчетата и много ми се приисква да гушна едно малко бебче пак . Не е изключено да си родя и трето детенце . Само времето ще покаже . Тедката е лесна за гледане и така.
Опс , Теди стана , ще бягам .Цунки и чао.

# 271
Благодаря за поздравите! Надявам се пътя да мине безпроблемно откъм време - мъгла - облаци, другото ве4е е оттренирано няколко пъти.  Praynig
За партито -  много бих се радвала да дойдем, оба4е няма да можем. В България сме до 4 януари, а в София само за няколко дни. След това отиваме вси4ки във Враца...
Фибичка, танца на Йоанчето впе4атли вси4ки . Много е сладка...

# 272
 Flutter Приветче!
http://it.youtube.com/watch?v=YOn_YQL3wMc&feature=related аз ви поздравявам с тази песничка.
Мариаф - лек път и кацане ти пожелавам.Поздравления за синъото известие.Чудесно е че Филип ще си има братче  Hug ще падат игри.С трима мъже у дома може и да е доста весело.Щастливка ще го потвърди Laughing
Щастливка ти ме разби с този разказ с адреналиновата инжекция.Ми тя много си права досущ като тази която Арен получи с шоколада.Съчувствам ти много,но така разказваш сладкодумно ,че едва не паднах от смях Joy При нас по тези празници настава голямо раздвижване и е интерестно.
Снощи се наложи,заради излизането ни да оставим Арен на една напълно непозната за него жена.Бях доста притеснена.Но за моя изненада приятна се е справил чудесно.Не беше плакал,ял,дал се да го изкъпят и сам е заспал.
mamaKapi радвам се за Норико,че остава с вас.Чакаме снимков материал.За Теди и зъбките не се тревожи,тези нали се сменят.А и преди да са излезли всички и изцяло сигурно няма как да се види добре.Не че съм компетентна по случая.Просто предполагам.Имах приятелка която имаше 2 зъба в повече над кучешките.Просто и ги извадиха и всичко се оправи.
Ивелинапожелавам ти много шеметно празненство в Хисаря.И зареждане с нови сили.
бебе дундипри добро желание няма начин да не се получи с гледането на татко и щерка.Сигурна съм че ще се справи по негов си начин.Това е супер за общуването им по между си.Успех на изпита  Peace
Диманне ми звучи да е прекалила с кг твоята принцеса.Идеята ти с диетата вероятно е на шега   Flutter
venush за партито съм за подаръци и без фотограф.
tzvety roussimova изкуши ме ти с тези кроасани,накоито съм голям фен.Та ти си виновника днес да излапам 2броя  Wink

# 273
Ееей, че хубави новини - честито бебче на Бори_ана, племенници на Кузманка и синьо щъркелче на МарияФ!
ive1ina, bebe_dundi, весело изкарване!
Щастливка  Joy
bebe_dundi, успех на последния изпит!
Фиби4ка, Йоанка е голяма танцьорка.
Ето малко да се посмеете и с нашия стил на танцуване. Клипчето е правено с телефон и е с лошо качество. http://www.dailymotion.com/niki0813/video/x3n6nt_nikol-ludi-tanci_fun 

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 18:44 от tonitta

# 274
  • София
  venush за партито съм за подаръци и без фотограф.

newsm10 newsm10 newsm10

# 275
МарияФ, надявам се, че сте кацнали благополучно днес! Честито и за втория юнак!

Щастливке, трябва да публикуваш сборник кратки разкази. Ама, че истории!

Каролина, много се радвам, че ще ти гостува майка ти! Като знам само каква борба е с пустите канадски визи!

Денис, весело сватбарстване утре!

Стели, благодаря! Чувствам се добре и нямам от какво да се оплача!

Относно партито се оформя мнение за подаръци без фотограф. И аз ще се присъединя към тази група, защото на рождения ден Сашко не можеше да ходи сам и ръцете ми бяха вързани. Сега ще имам възможност да снимам. Тогава и повечето мами се отзоваха на молбата ми да ми пратят снимките, които лично са направили. И сега бихме могли да разменим снимки.

П.П. Предлагам да оформим септемврийски танцов ансамбъл!   bigdance2

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 20:40 от Ави

# 276
ехооо

Хайде честито на МарияФ за нероден Петко  Hug Весело си е разбира се, гонят се бият се, а като се срещнат след раздяла се гушкат... страхотна гледка... и дано наистина вече са на родна земя  Hug

Каролина, супер е, че скоро ще се видите с мама  Hug

Диман, ти се шегуваш  newsm78 

Денииис, вземи ме и мен сватба, ще слушам, обещавам  Mr. Green

Мацки, Благодаря за съчувствието  bowuu това беше кратка-весела историйка... всъщност когато взех да се задушавам в колата, бях убедена, че няма да оцелея, и че това е алергична реакция от упойката (наслушала се от разни ужасии) щото половината ми уста, глава, език сковани, а аз реших, че се подувам  hahaha ... и зарязах колата и хукнах да търся алергозан (първото, което ми мина през главата, щото от лекарства нищо не отбирам) и тичам, и спирам хората и фъфля, междувременно се обаждам на Йордан и му  фъфля да вика линейка  ooooh! , а той след 30 сек ми звъни да пита къде да я изпрати, и изведнъж проблясък  Shocked ... сетих се аз, че тичайки се чувствам по-добре и вероятно задушаването ми в затворено пространство е реакция от адреналина  Mr. Green и така си тича кака ви Ренетка, после се усещам че и умора не ме хваща, абееее... и като разбрах, че ще оцелея грабнах Боян и на разходка, но вече сравнително спокойно и без да тичам  Mr. Green

Авииии, рано ми е още бре мацка  Joy Вие как сте?!

И след вчерашните емоции днес ме е тръшнала една хрема, Боян се разкашля... дано овладеем положението, че в неделя сме на детско Коледно парти от работата ми

А за фотограф... ми аз Фпечатления нямам, както решите...

# 277
Добра вечер, симпатяшки!
Ей ма на и мен...

Vessselka - ей, ама ти даже мен си била по късно лягане.....ама тъй е то - фотошопа е краста, но резултата е страхотен - браво! От кога се занимаваш с ФШ?
Sesiliq - браво и на теб! Дай да видим и другите месеци!
dennis - весело изкарване и от мен утре. Да пуснеш после снимчици да видим сладкия шафер!
Щастливка - абе трябваше да използваш това състояние да спретнеш едно зимно почистване на дома.... или лек ремонт на кухнята..... ц-ц-ц-ц пък ти да гониш михаля за нищо толокоз време.  Mr. Green
Каролина - наистина изглеждат много свежо тия букс. Аз и вадя снимки на малката сладурана и ги лепя в албуми с весели надписи, точно с цел да има нещо черно на бяло. Приятно изкарване с баба.... ууууу тя кой знае колко ще пътува, докато дойде при вас.
MariaF - супер!

diman - ооо ми тя нашата Йоничка - Поничка е 12,500 и гони 13. Ама хич не мисли за диета. Simple Smile
bebe_dundi - чудесно е наистина, че така лесно са се получили нещата. Сега вече можеш по-често да отсъстваш, затова нека свикват дваминцата заедно. Стискам палци за изпита!
mamaKapi - сигурна съм, че кученцето ще донесе много радост за всички ви у дома.
tonitta - много са ви стилни вашите танци, с финес и грация. Голяма е сладурка Николчето! Heart Eyes
Ави - развам се, че си ОК. Hug
Мацки, щом ви хареса клипчето на Йоничек, ето още едно. Йоанка свири на "пиано".  Mr. Green
http://www.vbox7.com/play:2874bdc8
Абе изобщо - забавата при нас е винаги на ниво!

Хайде, лека нощ ви пожелавам сега и ....... целувки за всички!

# 278
фибичкаааа... ами докато се осъзная, че съм надрусана с адренелин и би могло да насоча това си състояние в нещо по-полезно, и то мина действието му  Mr. Green

А Йоанка е страхотна както винаги    Party

И забравих да поздравя Никол, мноооггго готин стил  Laughing

и весело изкарване на стели_ссд на утрешното парти и на бебе дунди със сестричката

а фотошопките явно тайно си общуват  Mr. Green

и още нещо... вечерта Ичи нещо боботи както винаги, а аз го моля да млъкне, защото ме боли зъбче... по едно време се сещам, че си го прибрах за спомен (само ако съм знаела какъв  Mr. Green) и го разглеждаме с баща му, а Ичи... Мамо, това ли зъбче те боли?  Joy

# 279
Здравейте момичета!
И тука заваля сняг за първи път!Дано за Коледа си имаме зимен пейзаж
Честито на Мария за бебчо-тъкмо ще си играят двете братчета Simple Smile
Фибичка-ами фотошопа го похванах преди седмица,голяма зарибявка се оказа,цъкам тук там и малко по малко се обучавам Grinning.Сън не ме лови,ако може и цяла нощ ще вися пред пустия компютър.Йоанка определено има музикални наклонности-чакаме седващо клипче с пеене Wink
Щастливка-страшна работа с тази упойка,то те повечето са с адреналин-по-добре действат,но за теб определно ще трябва без или с по-малко количество+предварителна седираща подготовка Simple Smile
Аз май се заредих с коледно настроение-понакупих подаръци,украсих вкъщи.Купихме по-малка елха за тази година,качих я на височко.И без това се препъвам в играчките на Румчо из стаята,само ми липсва и съборена елха Laughing.Купих 2 подаръка за Румчо-локумчо:ето ги:

http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=3681

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3105

Хайде лека и от мен Stop

# 280
Сладурки, днес е един много специален ден за мен! Имаме годишнина от сватбата - 6г. брак. Потопила съм се в спомени. Grinning На вън е бяла приказка, също както преди 6г. Тихо се сипе пухкав снежец, точно както беше тогава. Бях най-щастливата булка на света! Сега чувствам себе си най-щастливата майка и съпруга. Grinning

# 281
Марианка,честита годишнина!Желая ти винаги на този ден да се чустваш,както преди 6 години!Весел празник,много усмивки,романтика и настроение! Hug
Сигурна съм,че Ирини ще се появи точно на време,за да се погрижи за нова уютна темичка за нас. Надявам се,че липсата и се дължи на приятни занимания. Hug
Отивам да правя закуска,после ще се включа отново.

# 282
  • Sofia
Марианка, честита годишнина  bouquet
За специална жена една специална зимна приказка:

П.С. Извинявам се на модераторите за голямата снимка, но в момента съм в офиса и няма с какво да я намаля Peace

# 283
  • гр.Русе
Добро утро,мацки!  Hug
Честита годишнина,Марианка!!!Обичайте се още поне 100 години!Пусни снимка да те видим като булка.   bouquet
Йоанка и Никол са невероятни сладурани,много им се радвах на клипчетата,искам още...
Щастливка,при теб никога не е скучно,посмях се от сърце на случката  Joy
МарияФ-много се радвам за  stork-boy
Какво става с Ирини?И аз се надявам отсъствието и да е свързано с положителни емоции!
Хайде,сладурче,идвай да си заформим и ние едно коледно парти,макар и скромно.
Целувки от нас!
П.П.Ей сега докато украсявам вкъщи за Коледа ми хрумна едно предложения за заглавие на тема-Вълшебната Коледна нощ наближава,Септемврийчето подаръци ще получава!

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 10:34 от Плами

# 284
  • Пловдив

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА МАРИАНКА!

Да се обичате все така силно и  да бъдете безкрайно щастливи заедно винаги! Hug

Общи условия

Активация на акаунт