Кузманка и тя стана леля...днес следобед..на две момченца
Да са живи и здрави но повече информация от прясната леля

Да са живи и здрави и техните мами и техните горди лели.
Направо не знам какво да го направя. Сваля го и след една минута той пак е горе.
. После искам да направя малки картини с приказни мотиви, които да сложим в детската, че да и е по-весело на сладкото Йоанче. Като стана въпрос за нея и тя нещо не е много на кеф в последно време - май много я мъчат зъбите. Разходките пеш нещо хич не ни се отдават - повърви малко и иска да я нося.
- ще и купуваме нови - по трудни. Туй общо взето около назе - да се отчета аз подробно, че бая поотсъствах, но като гледам не съм единствена. 
,сега пускам и аз не6ти4ко,но е недовър6ено:
Бонбон и половина 
Шоколад въобще не мисля,че трябва да им се дава скоро на мъниците.Едно заради възможна алергичка реакция/която установихме,че Арен няма
/И второ заради свръх енергията която им дава и положението става критично понеже на този етап и без това са с неизтощаеми батерии.

прекрасна новина , пожелавам й само щастливи мигове , много здраве и късмет на малкия юнак и да дари мама с най-голямото щастие на света 
, първите дни са ужасни - само пикае и вие , нали е вълча порода , вечер направо вдигаме къщата , че и съседите , чудя се кога ли ще имаме ядове
. Ако не се справя до 10 дни ще го дам на един приятел , макар че кръсника се нацупи
, ама аз ще решавам и ще го гледам , пък и той знаеше , че не съм имала куче , та няма как да преценя мога или не . Жаолко е само , че кучето е с прекрасно родословно дърво , а и го научих за 2 дни да сяда и да реагира на команда НЕ! .Теди се смее много с него , как само я ближе , макар че е почти колкото нея , но го приучавам да не се мята , че я събаря
, а каката изпитва някакъв страх и само се крие зад мен . Много е сладка , кръстих я Норико , нали е японско - да й похожда името . Успокояват ме , че ако съм постоянна за месец най-много ще се научи да пишка само навън.
. Добре че не правих тестове за генетични увреждания
. Ще го мислим в движение и като израстне ще се съветваме със зъболекар и хирург , за да намерим решението .