Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за украсяването на коледната елха?
Как можем да защитим коледното дърво от малки домашни любимци?
Как мога да създам свои собствени играчки за коледната елха?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за украсяването на коледната елха?
-
Как можем да защитим коледното дърво от малки домашни любимци?
-
Как мога да създам свои собствени играчки за коледната елха?
-
Как мога да регистрирам раждането на дете в Гърция?
-
Как мога да получа българско гражданство в Гърция?
А ако дъщеря ти свикне, после можеш да и купиш истинска люлка.
! Ами например чудя се дали да си вземаме от тук зимната количка или да купя някаква по-лека лятна дето се събира на чадър, защото не мога да си представя как ще се транспортираме до там с този багаж. Просто нашта сега е доста обемна. Пък и в крайна сметка като се връщаме в България от време на време, ще си имаме и тука количка и няма да мъкнем постоянно с нас. Даже идеята ми е евнтуално от там да си вземем някаква лятна. Знам че в Патра има магазин на Джъмбо - как са там цените на летните колички (ако знаеш разбира се) и въобще? Тука откриха в София преди 10тина дни, но аз съм от Пловдив и не мога да отида. Пък и съм сигулна, че ще има разлика и в асортимента и в цените спрямо тези в Гърция, така че няма да мога да се ориентирам точно.