Коледни звънчета пеят, на АПРИЛКИ усмивките греят

• 10 580
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро мами Simple Smile

Аз пак се събудих зверски гладна Simple Smile Сигурно е нормално, но пък преди да забременея не помня от кога не съм закусвала. Откакто нашия мъник ми е в корема всяка сутрин ставам зверски гладна, пък и през ноща се будя, ама тогава гледам плодове да ям, защото ще стана 100 кила иначе Simple Smile
Та сега си правя макаронки Simple Smile Много съм щастлива защото мъжа ми е почивка и сега си пием кафенце заедно Simple Smile

За името Жаклин аз също знам че е мъжко, май е френско и затова, но се използва и за женско. Аз също съм за Жасмина, според мен е страхотно име Simple Smile

# 151
  • варна
здравейте и от мен!
Аз винаги съм искала децата ми да се казват Николай и Виктория,но за Николай нямах късмет Simple Smile.Други любими мъжки са ми Георги,Борислав,Александър.А от женските-Вероника,Габриела,Каролина и Анелия.
Вики казва на бебето БУБА,и може да е Борислава на татко си.Имаме разногласия с таткото и той реши,че накрая може да е Смарайда Joy

# 152
  • Бургас
Ясмина, наистина звучи добре, макар че и аз не си падам по съставните имена Thinking Но пък ще се получи Дима-Мария Георгиева Маджарова и последният да затвори вратата Crazy Така че ще го мислим пак. И без това свекървата вече си има Мария кръстена на нея и подозирам, че може и да спечеля борбата за името Flutter

# 153
Добър ден и от мен,  bouquetна мен от вчера ми е нещо  Confused  и аз не знам.........
За името малкия нали беше решил че ще е Ани ама след като се оказа че ще е момченце ........нещо ни е трудно аз искам да си го кръстя на мен Пламен , но татето нещо се дърпа(сигурно ревнува)в краина сметка аз го нося в корема си ,живот и здраве аз ще се напъвам в родилното ,защо да не е на мен? Thinkingдо април има време де....
Много хубав ден желая на всички ви и нека стиснем по едно палче за msbilt Tired Face

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 10:18 от cenitelkata

# 154
  • Канада, Монреал
добро утро и от мен.след щастливия вчерашен резултат днес си взех час за личния лекар за преглед на 5.12. отказа се да ме праща на 2-ро ФМ при специалиста(поне за сега).нямам търпение да видя как е малката госпожица.за име сме избрали Оливия.на майка ми-Олга.нямам голям избор на имена с буквата ''О''-но това ми харесва.за мъжко име ми харесва Мартин,Стоян,Кристиан.лек ден и до после Blush

Добро утро на всички! То вече стана добър ден всъщност.
За имената, ние още не сме мислили, но мъжа нмого държи да е на някой от семейството, а аз искам да измислим някое хубаво име, а не да го кръщаваме на баби и дядовци, все някой може да се сърди после, че не е кръстено на него.
Ася, името Оливия, поне доколкото си спомянм това, което сме учили, означава съвършенство, чистота. Съвършенство, зашото идва от плода маслина, който наподобява кръг, а в миналото са смятали, че това е съвършена форма, която няма нито начало, нито край, понеже е кръгла.
И аз си взех резултатите пт БХС-то, казаха че са ок, но ми препоръчаха фетална морфология в 20 седмица.

# 155
Добър ден и от мен!

Включвам се едва за втори път, защото малко бях в болница.. Sad  Сега обаче ми дадоха един мсец болнични и със сигурност ще мога да следя какво става във форума  newsm03.
Като стана въпрос за ФМ...записах си час за 15.12, тогава имаше своободен и ще съм живот и здраве в 22-ра седмица. Късно ли е според Вас?
Някой ако е бил при д-р Марков в София може ли да ми каже какъв носител да взема със себе си за запис..забравих да питам по телефона CD или дискета..
Благодаря предваритело!  bouquet

Желая много хубав ден на всички!

# 156
Привет!
Хубави имена сте си понамислили!Аз също доста мисля-като няма друго какво да правя.За сега уж е момченце,но не сигурно а на мен все ми се въртят женски имена.Името на свеки Надка май вече е заето-момиченцето на етървата май се казва Ния по телефона мъж ми вика Мия ама май нещо не е разбрал и доста ме досмеша.
SUNI22 на мене повече ми харесва Сиана.
Не съм предполагала,че е толкова трудно да се избира име.Харесвам не толкова изкелиферчените имена.Иска ми се нашето мъниче да го кръстим на майка ми тя е Атанаска поне първата буквичка или на баща ми той се казваше Радослав,но почина кръщават ли се първородни дечица на умрял човек?при нас има такова поверие.
Банджи защо беше в болница?

# 157
Добър ден и от мен!

Включвам се едва за втори път, защото малко бях в болница.. Sad  Сега обаче ми дадоха един мсец болнични и със сигурност ще мога да следя какво става във форума  newsm03.
Като стана въпрос за ФМ...записах си час за 15.12, тогава имаше своободен и ще съм живот и здраве в 22-ра седмица. Късно ли е според Вас?
Някой ако е бил при д-р Марков в София може ли да ми каже какъв носител да взема със себе си за запис..забравих да питам по телефона CD или дискета..
Благодаря предваритело!  bouquet

Желая много хубав ден на всички!
аз бях при Марков преди седмица,поискахме запис и не сме носили дискове.плаща се еднаква сума (10лв.)независимо дали си носиш диск или не Peace

# 158
Много хубав ден желая на всички ви и нека стиснем по едно палче за msbilt Tired Face

Стискам, и се надявам всичко да мине леко!  Praynig

# 159
Здравейте и от мен, аз още не съм се замисляла сериозно за име. На мен ми харесва Сава, но мъжът ми не го хареса и аз няма да настоявам. Самуил също ми харесва и дори мисля да си го имам в предвид. Не знам защо все със С имена си мисля, по принцип няма да кръщаваме на роднина, така че няма да мисля с коя буква започва името.
На 4-ти съм на ФМ и ако потвърдят че е момче ще започна по-сериозно да се замислям  Laughing
Аз след един месец болничен утре ще ходя на работа, дори ми се ходи, нещо ми поомръзна в къщи.

Айде, аз ще пооправям къщата, че като тръгна на работа нямам време да се обърна. Simple Smile

# 160
Като стана въпрос за имената, кажете какво сте чували за това да се кръсти дете на починал човек?!?

# 161
Нещо много често ми се втвърдяваше корема. Така ме опъваше, че чак болеше малко. Аз доста се притесних и АГ-ът ме посъветва да влезна в Майчин дом за седмица, най-малкото, за да се успокоя.
Стоях 4 дни на системи и ме пуснаха. Сега си пия МагнеB6 и No-spa и продължавам да се шашкам от всичко, но поне съм си вкъщи. В болницата може да се побърка човек като слуша какви ли не истории...
Трябва да лежа, колкото и да ми е неприятно това.. Sad
Между другото, като че ли установих, че като не си пипам корема и не се втвърдява толкова.. Rolling Eyes

# 162
Ей, как се ядосах днес!
Закусих със сандвичи, реших да си подсладя с портокали и побеснях. Докато ги белих, с ужас забелязах, че целите ми ръце са червено-оранжеви, дори ципата на портокала е такава. Пръскали са ги с боя за да стоят по-апетитни  #Cussing out И нали съм заплес, чета цяла сутрин форума, единият портокал съм го изяла  и сега ми е едно гадно такова, горчиво  Sick. То сигурно повече от яд, ама ей на - казах си  ooooh!
Относно имената, винаги съм си представяла как ще се казват моите сладурковци. Така сме си мечтали с таткото. А онзи ден, той ми вкара нова идея и сега съм в чуденка Thinking Твърдо сме решени да са на имената на роднини, защото всички са много мили и добри с нас. А и като личности са хубави хора, но как ще ги комбинираме е въпроса Grinning
Емма, от изброените мъжки най-много ми хареса Траян. Звучи царствено, силно. Но пък накратко не знам какво подходящо ще му измислят хората за да го наричат.
Голди, на мен лично Димана повече ми харесва от Дима. Много си права, че като се мисли името, трябва да се съобрази със следващите имена, че иначе стават абсурдни комбинации...
Банджи, съжалявам, че се е наложило да влизаш в болница! Сигурно си се уплашила много. Важното е, че сега си добре. Наистина галенето на корема може да предизвика контракции, при по-чувствителна кожа и матка.

# 163
Здравей Byni,
Според поверията не било хубаво да кръщаваш детето си на починал човек..
Аз обаче съм такъв случай. Кръстена съм на дядо си Ангел, който е починал много време преди да се родя. И ето ме- жива и здрава и дори не мога да се оплача от липса на късмет.
Ако харесваш името на дадения човек, давай смело, няма от какво да се притесняваш.. newsm10

# 164
Като стана въпрос за имената, кажете какво сте чували за това да се кръсти дете на починал човек?!?
Аз съм чувала , че не било хубаво.
Ако нашето е момче (както предполага док досега) , ще е на таткото- Константин.

Общи условия

Активация на акаунт