Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Новата игра се отваря, като обърнеш на френски. При мен и вчера беше така.

# 646
 При прасето ми пише , че печеля 1 бъбз.

# 647
При прасето ми пише , че печеля 1 бъбз.

И на мен така ми пише, но не ми го дава, всъщност не 1, а 0.01 е при мен Rolling Eyes

# 648
 Да, 0.01 бъбз, доста съм преувеличила в бързината.

# 649
Мъжо ми направи настройките и пусна глобусчето ,но като играя има ефект само на някои игри  newsm78 така ли и при вас или е на всички игри  Rolling Eyes 
/food chain,paintball ,taka,veg attack /  нищо не действа на тези игри

# 650
И при мен не действа на същите игри.

# 651
И при мен е така Peace

# 652
За Нортън какви са настройките? Едно ме притеснява с този хак - няма ли начин да ни изхващат всичките и да ни трийнат акаунтите, че съм се наредила за 6-7 неща и хич не ми се ще да се обяснявам  Rolling Eyes

# 653
А има ли някаква вероятност да си прецакам нещо компютъра с инсталирането на този хак? Вероятно ми е тъп въпроса, за което се извинявам Embarassed, но нищо не разбирам, а не искам да ми се налага да преинсталирам комп-а Stop

# 654
най-голямата "опасност" при инсталирането на тази програмка - не хак,  е да останеш без интернет, ако е изключиш без да върнеш настройките на дадения браузър Simple Smile.
Аз е държа постоянно включена, щото така ми се ускорява всяка от често посещаваните страници... но това си е мое мнение.
Ако и при вас искате  да е винаги на ОН, като е пуснете, щракнете един път с ляв бутон върху глобусчето и поставете отметка на Launch on Windows startup.

За игрите, които не работят: За пайнтбала, никога не съм виждал да има хак... рибките ги нямам на никои акаунт и не мога да проверя дали работят, дори да намеря (кофти за почитателите им - то те дават много малко бубс, за това съм ги махнал, както и самолетчето) Така, за момента не работи, но това е лесна игра... не си и давам зор да търся Simple Smile. Новата игра, все още се оформя и се правят промени. Ако сте обърнали внимание, първоначално играта имаше ограничение в изстрелите и беше планувано да се "зареждат" , като застреляте някой от летящите достатъчно близо до вас, за да паднат обратно Simple Smile тогава вече нямаше да е лесна Simple Smile

Като се наредят някой от другите игри на опашката, ще се разровя... Пък и вие ровете и пишете, па и гласувайте са метрополиса в подписа ми  Wink почти никакви кликания нямам от форума Sad

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 21:11 от IRIMIL

# 655
Аз вече два пъти изключих глобусчето  Mr. Green  без да променя настроийките  Blush  и да не ми зареждаше страници след това ,но мъжо го настрои нормално и пак си зареждах сайтове  Wink
За тези игри дето не се хакват не че ме притеснява толкова ,но все пак питах дали е само при мен  newsm78  / иначе някои от тях ги минавам лесно/

IRIMIL  вече няколко пъти влизах в сайта ти ,но незнам само това ли трябва или някъде се гласува или натиска  Rolling Eyes 

# 656
Преди малко си зареждам акаунтите да си кандидатствам за подаръците и на всички акаунти ми даде 0,01 бъбза  Thinking Защо и аз не знам.

# 657
сигурно е от играта с прасенцето касичка днес е счупена и при мен дава,само че я отварям за ново зареждане на пресенцето.май не се изразих както трябва newsm78

# 658
sisa g, писах, че почти нямам кликвания Simple Smile  Благодаря ти, както на теб, така и на другите!
Може само по един път на ден да се влиза, и да, това е достатъчно.
Може също и ти да си направиш град. Отиваш на Build my city (червения бутон надпис)

Който иска, може да му дам programka и за останалите игри, НО трябва да оффне антивирусната до дето го ползва..., щото скрипта ще го познава като вирус...
Близо месец съм го ползвал и не ми е правил проблем Simple Smile
Игрите, дето се дава достъп до тях с програмката са: аквариума, самолетчето, ТАКА, диаблото(имате стандартен).
Като цяло... не го препоръчвам и играя без него... но аз имам само ТАКА в акаунтите, и не ми е проблем да си е минавам почти винаги Simple Smile
Ако някой се интересува, да ми пише на лично.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 22:07 от IRIMIL

# 659
Преди малко си зареждам акаунтите да си кандидатствам за подаръците и на всички акаунти ми даде 0,01 бъбза  Thinking Защо и аз не знам.

И на мен ми е дало по 0,01 бъбза на акуантите, а на най-новия, който днес става на 4 дни ми е дало 0.10 бъбза Laughing

IRIMIL, не ща за другите, тях си ги минавам редовно до края. Аквариум и самолетче нямам, махнала съм ги отдавна. Таката не ми е проблем Wink

Общи условия

Активация на акаунт