МАРТенички на градина, срещат Новата Година!

• 22 795
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • В светлината на слънцето
Ние украсихме елхата. Теди помагаше активно. Сега е на седмото небе от щастие и само пее и подскача около нея. Измисли си даже песничка за елхата и украсата. Laughing А Сашко е в шезлонг точно до елхата и само й се диви и кокори очи. Ще направя снимки и ще кача, да ги видите какви са скици.

# 76
Калоян пък се разболя баш преди празниците  Confused
Днес бяхме на лекар-според нея е вирус и продължаваме да се борим без АБ  newsm78
Днес вдигна 40 градуса. А преди това ни се случи голяма случка, от която цял ден имам контракции. Не ми стигт притесненията покрай Кало, ами и това  #Cussing out
Ето тук пуснах тема, ако на някой му се чете, че не ми се пише пак  Tired
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=251828.0

Пожелавам ви Весели празници!    bouquet

# 77
Здравейте,
или Добър вечер...
Кали, слава богу, че дечицата са вече големи и си познават вкусовете.
Няма да коментирам какво ви се е случило! ... #2gunfire

А на децата вече Дори и на сила не може да им се дава. Последният път като опитах на сила, той си го повърна!

Гаден е тоя вирус, и ние току що го изкарахме. 3 дена температура, 39-40, на третия спадна до 38.
разстройство също.
Дерящо-влажна кашлица...вече не зная как да я опиша , малко сополи. Гърлото е почти спокойно.
Найстина се справихме без АБ.

Само кашлицата сега боря. какви ли не чайове пием и сироп.
Утре мисля за отхрачване да почна сиропа.

лека вечер, дано се разминете само с една безсънна нощ

# 78
Кали, ужас. Shocked Добре, че детето е повърнало навреме. Знам, че предозирането на аналгина не е страшно, но просто си представям какво сте преживели. А тези от аптеката са направо за разстрел. #2gunfire Ами те другият път може да сбъркат вит.С не с безобидния аналгин, ами с нещо друго, което да се окаже токсично или още по-лошо смъртоносно за малко дете. И тогава какво? Ще гледат виновно. Още не мога да го асимилирам. Close
Опитай да се успокоиш и забравиш за случката, макар че такова нещо не е и не бива да се забравя. Но заради мъничкото същество, което расте в теб, опитай да забравиш. Най-важното е сега да бъдеш спокойна и усмихната. А Кало бързо да се оправя.  Praynig Вирусът е наистина много гаден. Ние изкарахме нещо, но не съм сигурна дали беше точно този вирус. Във всеки случай никой от нас не вдигна температура, само лека кашлица и отвратителна хрема. И Сашко прихвана даже. Но лека-полека оправихме положението. Имам обаче много приятели, които са го карали и казват, че вирусът е ужасен.

Момичета, да ви пожелаем ВЕСЕЛА КОЛЕДА и тази вечер да ви се падна паричката от питката. Нали знаете, който я изтегли ще бъде здрав и ще има късмет цяла година. santa2

# 79
Бррррр, мале Кали какво сте преживели. Тия от аптеката са за убиване направо #2gunfire Добре, че Кало е повърнал всичко Hug Дано ви се размине АБ, а ти се опитай да се успокоиш, което знам, че е трудно, но заради бебето.
Мариета, вие оправихте ли се вече, абе тия болести край нямат Close
Тетка, дано не ви повтаря бронхита и въобще болестите Praynig
Лулумба, пускай снимките да ги видим тия скици Hug

ПОЖЕЛАВАМ НА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТИЕ!

# 80
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!! НЕКА КОЛЕДА ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЩАСТИЕ, ДОБРИНА И КЪСМЕТ!!!

# 81
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ НАС,
ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В НОВАТА ГОДИНА!

иначе, аз продължавам да се мъча и чакам да отида на лекар на 27ми...

# 82
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
При нас коледното настроение е съпроводено с Т 38.4 и гадна кашлица. С нетърпение чакам първият работен ден и аз Close

# 83
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!  bouquet

При нас коледното настроение е съпроводено с Т 38.4 и гадна кашлица. С нетърпение чакам първият работен ден и аз Close

И ние така  Confused Само дето Т стигна до 40  #Crazy
Днес е 4ти ден, откакто е с Т и кашлица, но лекарката упорито отказва да дава АБ  newsm78 Утре, ако пак има Т, ще пускаме пълна кръвна картина и чак после АБ  Rolling Eyes
Охарчихме се по частни д-ри, но не е там въпроса. Само търчим, вместо да си почиваме и коледуваме.
Е, какво да се прави  Rolling Eyes

На 28ми би трябвало да заминаваме за 5 дена да посрещаме НГ в Априлци и много се моля да оздравее дотогава  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 84
От кашлицата просто вече не зная как да се отървем...

днес със събуждането закашля...

ние бяхме 3 дена с Т и после падна.

Само да падне и отивайте на планината. поне има сняг и е студено.
С тези мъгл дето са ни захлюпили в градовете, няма отървия от вируси и болести

# 85
Кали, пожелавам ви до 28-и Кало да се е отървал от болестите и да изкарате най- приятните Новогодишни празници Praynig
Мариета, права си, мъглата в градовете е убийствена, въпреки, че избягваме да излизаме тогава. Засега Т спадна, но постоянно я следя, че все ми казва, че й се спи. Утре сме на лекар, то се знае, но все ми се струва, че тази кашлица не си е обикновена. Не може 1 м. все да си кашля Thinking

# 86
Ей, много болни дечковци и то по празниците. Sad Стискам палци да се оправяте бързо и за Нова година болните да са забравили какво е това кашлица, кихавица или температура.  Naughty Пращаме ви цялата си енергия и много, много целувки. Hug

# 87
Lulumba, мерси, да ви се връща, когато е необходимо Hug

Днес цял ден с Марти бяхме вътре, а навън валеше пухкав бял сняг, страхотна гледка Hug Дядо Коледа, измежду многото подаръци й подари и един полезен подарък- българските букви, които реди на една дъска. Когато свекърва ми се върна от ЮАР й донесе много хубав детски лаптоп, с много функции, смятане, писане, четене, изваждане, учене на мелодии и още няколко функции, които аз честно казано така и не разучих, за разлика от Марти, освен това става и на пиано. Наистина е много хубав, но на английски, вследствие на което тя научи всички английски букви, като напр., че буквата "u" , която се произнася "Ю" е на баба Юлия и така я знае и сега с бълг. взе да се обърква. Тя самата казва тази е английската на дядо Стоян напр., а тази е бълг.му буквичка. Научи се да си изписва и нейната буква, много е сладка и така почти цял ден, как не й писна Crazy Има още няколко подаръка, които дори и не е отворила, на кой ли да обърне внимание Whistling
Утре сме на лекар и дано вестите са добри, че тая кашлица е много упорита

# 88
Калоян доста се усложни  Confused
Вчера беше много зле, почнахме АБ.
Днес е малко по-добре. Чакам да стане 13 часа да го одя при неговата си д-рка да видим какво е положението  Rolling Eyes

# 89
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Честита ви Коледа и дано няма болести занапред. Дечковците да привикнат в градинката и ние мамите да отпочинем малко по-добре през предстоящата година. Hug
Кали - наистина ви се понатрупало доста  ooooh! Добре, че Кало е повърнал аналгина, че миналата година на една приятелка като й се случи същата случка, детенце лежа в болница на промивки...малкия дявол е било при вас Hug
Дано бързо се изправи на крака Кало от АБ, понякога не може да се избегне... Ние също преди Коледа бяхме болни, но големите, също пихме АБ, вируса е отвратителен. Мариета ако е същия вирус при теб не отлагай ходенето при лекар и АБ. Кашлицата е убийствена. Вече 2 седмици уж сме здрави, а нощем аз пак се давя от кашлица...
Рени благородно ви завиждам за снега. При нас днес вече е топло и капят капчуците.

Оздравявайте децица и мами, от сърце ви го желая Peace

Общи условия

Активация на акаунт