МАРТенички на градина, срещат Новата Година!

• 22 795
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честита Коледа! Пожелавам ви щастие за вас и тези, които обичате! Hug

На болниците - бързо оздравяване!

Тези дни почти нямам време да влизам тук. Все сме по гости или имаме гости. С две думи - с беба сме добре, слушка, папка и спи. А Ивето от вчера е хремава и ми се е изправила косата при мисълта, че може пак да се разболее!

# 91
Здравейте,

завиждам ви за снега, reniuga!

Тук мъглата си царува, освен това живеем близо до реката, и в момента е ужасно! в останалата част на града, вероятно, има слънце, а туг е мъгла, през която се опитва да пробие слънце! Twisted Evil

Вчера си правих снимка на бели дробове и синуси, заключението е: дробовете поне са чисти, дамо бронхит, НО СИНУСИТЕ...Синузит!
Та от вчера съм със силен антибиотик, днес почнах лазер на синусите, и хомеопатични ще взема, + отхрачващи средства...
Борис втора нощ се буди и реве по 1/2 час, не искал да спи, не искал да се завива и т.н. сутринта с рев започна деня. Джуджетата взеха да си прибират подаръците , обаче... не е много трогнат от този факт!

Като каже НЕ и ... боже от къде този дзверски инат Twisted Evil

# 92
На снега и аз се радвам много, а за Марти да не говорим Grinning
 Мариета при теб положението хич не е розово, оправяй се бързо Praynig И ние тази нощ я изкарахме тежка, Марти постоянно се будеше, много кашля и накрая се изнерви, измъчиха се тези деца Sad
Кали, как е Калоян, надявам се АБ вече да е дал положително отражение на болестта.

Аз днес бях на консултация, всичко е наред с бебето, ще си имаме мъж Grinning Аз бях сигурна, че ще е така, но ми беше все тая какво ще е.

# 93
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ ,ЛЮБОВ И УЮТ В СЕМЕЙСТВАТА НИ ДА ИМА! Hug
Леле колко ядене имаше по тия празници и сега пак с Новогодишните,но аз съм обявила у дома малък бойкот и казах че ще направя само една баница с късмети и нищо повече,който иСка да си готви  chef
Иначе празниците минаха много весело,имаше много подаръци за всички.
ЕЛЕНА взе че позна че ДЯДО КОЛЕДА не бил истински,тая година при нас се направи кума,май го позна по гласа.Голямо шоу беше но ние и казахме все пак че може ДЯДО КОЛЕДА да и заприличал на чичо Вальо и така,иначе като цяло се стаписа даже си забрави песничката,която трябваше да пее и с  баща ми пяха заедно newsm03,а САШЕТО милият седеше и гледаше май му беше много интересно.
reniuga ЧЕСТИТ бъдещ малък мъж! Hug
ВСИЧКИ БОЛНИ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ!

# 94
  • В светлината на слънцето
Рени, честит ти мъж.  stork-boy Вървиш по моите стъпки ти... Wink

Какво става с болните? Аз не съм пускала компа от два дни и се надявах като седна да чета да има все добри новини.  Sad Айде за Новата година да оздравявате. Пожелавам ви го от сърце. Hug

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2008. ДА ИЗТЕГЛИТЕ НАЙ-ХУБАВИТЕ КЪСМЕТИ ОТ БАНИЦАТА. И ДА СТЕ МНОГО, МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА.  Tada cheers

# 95
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!
Нека тя е по- здрава, по -добра и по- щастлива за всички ни!

# 96
Болните малко по малко оздравяват.
Но много по малко...
Кашлицата ми е по-шен, но с този синузит, дето се е получил.
Инхалации, смъркания...
"Мамо, мирише на чай" казва Борис като вляза вечер в спалнята след инхалация...

Сега последно си забърках сок от лук и мед за кашлицата

НГ ще си я посрещаме по домашному...

Весело изкарване на всички ви!
Желая ви една РАЗЛИЧНА и ПО-ЗДРАВА ГОДИНА!

# 97
  • Пловдив
И от мен пожелание за здрава, по-добра и успешна нова година

Рени, честито мъж Hug Кога го очаквате?

# 98
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! НЕКА 2008 ВИ ДОНЕСЕ МНОГО УСМИВКИ, НЕПОКЛАТИМО ЗДРАВЕ, УСПЕХИ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ДЕЧИЦАТА!!!

# 99
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!ПОЖЕЛАВАМ СИ ДЕЧИЦАТА НИ ДА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ ТАЗИ ГОДИНА И С УСМИВКА НА ЛИЧИЦАТА ДА ХОДЯТ НА ДЕТСКА ГРАДИНА!

Джони, термина ми е определен за 28-и май, но честно да си кажа този път се замислям за секцио, та може и малко по- рано да се появи бебето. От първото раждане имам големи страхове и сега много се чудя Confused

# 100
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2008!МНОГО ЗДРАВЕ.ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И УЮТ ДА ИМА В СЕМЕЙСТВА !! santa2

# 101
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!Много здраве късмет и много любов на всички

# 102
  • София
ЧНГ и от мен! Здраве, щастие, късмет и успехи на вас и на семействата ви! Hug

Ние изкарахме домашна НГ с едни приятели на гости. Ивето си легна чак в 4.30 и то след кандърми. Това не ме изненада, защото тя по принцип си е купонджийка. Оказва се, обаче, че и бебето ще е купонджийче, защото не заспа до 3, а иначе си спи по цяла нощ без проблем. Кокореше се и явно му беше интересна необичайната обстановка наоколо, защото беше при нас  с гостите. Вие как изкарахте?

Рени, честита новина, че ще ставаш и мъжка майка!  Hug

# 103
Здравейте и от мен и ние си бяхме вкъщи по празниците изкарахме до 3.30 всички .Децата се кефеха най-много на зарята до нас има едно заведение и винаги правят страхотно шоу .Като се има впредвид че живеем на 9 етаж гледката беше изумителна целия град окъпан в различни светлини .Купона беше на 6 и ние бяхме с едни приятели и те с две деца и беше страхотна глъч Joy
Рени честито и аз съм така момиче после момче .А за секциото помисли .Немога да разбера защо всички си мислят че със секцио е по-лесно,но всеки си има мнение аз лично и двете съм родила  нормално и нямам оплаквания дотолкова,че само като си спомня една жена беше със секцио до мен тя неможа да стане два дни. Аз и помагах  но всичко си е до физика и до воля поне така мисля аз. Като му дойде времето ти сама ще си решиш,дано не съм ти повлиала просто исказах мнение.

# 104
  • Пловдив
Честита Нова година на всички !!!
Да е спорна и здрава година  bouquet

Ние също изкарахме готино Laughing

Рени, моите две момчета са родени март и май - също както и при теб се очертава Wink А за раждането - ти си реши, но при мен въпреки разликата - 8год. второто раждане беше много лесно и бързо и без проблеми /също като теб бях с трудно първо раждане и много имах много разкъсвания/. Но имаш време да решиш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт