МАРТенички на градина, срещат Новата Година!

• 22 541
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • В светлината на слънцето
Нашето коледно тържество в детската градина е утре. Ще имат коледен спектакъл от театрална трупа и Дядо Коледа. Поискаха ни само по 5 лв, в които са включени подаръците и специалната почерпка за децата. Всички ще имат еднакви подаръчета, което е много хубаво. Това е сутринта. Ще взема Теди на обед, тъй като идва с мен на още едно коледно тържество. Този път е бебешко парти на августчетата, родени тази година. Събираме се над 20-ита мами в в един много приятен клуб. Как ще ни изтърпят с толкова ревящи бебета, незнам. Ще си правим и томбола с подаръчета за бебоците. Разбрахме се да си водим и другите деца, които имат такива. За тях пък има лакомства. Изобщо утре се оформя голямо коледно плюскане за Теди. Mr. Green
Оказа се, че ние на Нова година няма да сме сами. Идват леля ми и чичо ми от Варна. При нас ще са и братовчед ми с жена му, но те ще тръгнат малко преди полунощ, че шампанското ще го гърмят на друго място. Очертава се веселба. Crazy
Рени, Мариета, Кали снимките са чудесни.  Peace А Марти е станала истинска красавица. За кавалерите от другите снимки няма да споменавам, че в момента сме в чуденка кой от двамата юнаци да си изберем за зет. Mr. Green

# 61
Момичета, ще правите ли подаръци на госпожите?   newsm78
Чудя се дали да не им подаря по един козметичен комплект  newsm78

# 62
Момичета, ще правите ли подаръци на госпожите?   newsm78
Чудя се дали да не им подаря по един козметичен комплект  newsm78

Кали,
аз не бих правила подаръци на госпожите.
Ако искате, по-добре не е ли всички родители да дадат по левче и да им вземете нещо...

Ние изкарахме поредния вирус с над 39 оС , разстройство, гърло...

Днес е по-добре.

Ох, дано останат в таз година болестите.

# 63
Кали, незнам, не сме мислили по този въпрос. Не е лоша идеята, но може би ако направим общ подарък от всички родители. Май обаче ще е трудно като организация, пък и няма време. Иначе съм сигурна, че жените много ще се радват - дори и най-дребното нещо е все пак проява на внимание.
Мариетка, стискам палци да преборите гадния вирус и за празниците да сте напълно здрави.

# 64
Здравейте момичета и нашето коледно тържество е утре и ние ще имаме театър с Дядо Коледа, но ни поискаха само по 2лв за театъра,а подаръците са си от нас. Преди две седмици в градината под формата на игра са писали писмо до Дядо Коледа и ние знаем всяко дете какво иска да получи като подарък.А по въпроса за госпожите в началото на учебната година си избираме родителска тройка и те се занимават с тези неща само ни казват по колко и кога.Сега сме събрали по 3 лв и вчера им купихме подаръците аранжирахме новогодишна свещ чинийка и камъчета отстрани стана много оригинално.Снимките на всички са много сладурски,дано бързо отминават тези проклети болести

# 65
и при нас  в Петък ще има куклен театър с Дядо Коледа.
Днес се обадих.
Искат по 3 лв. за театъра,
ще имат фотограф,
2,50  за индивидуална снимка с ДК +1 обща на групата още толкова. Ако искаме допълнително - още.
Родители обаче няма да има
Даже директорката ме предупреди ако искаме да сиго вземем на обед, защото се превъзбуждали децата и т.н. Тя така съветвала повечето родители.

# 66
Нашето тържество е утре.
Все пак купих по един подаръчен комплект на г-жите и лелята.
Мисля, че родителския актив не е купувал нищо и ми стана гадно, ако не получат никакъв подарък.
Това са жените, които гледат по цял ден нашите деца все пак  Thinking

# 67
Днес беше Голям ден за Теди. Сутринта бе коледното тържество в ДГ. И при нас нямаше родители. Дошъл е Дядо Коледа с гооолям чувал. Незнам каква е била театралната програма. От наша страна също имало програма. Обаче така и не разбрах дали всеки е казвал по нещо или общо са му пели песнички. После започнало раздаването на подаръците. Самите подаръци бяха по-скоро лакомства: коледен календар с шоколадчета, две шоколадови яйца, банан, мандаринки, зрънчо и от този род. Теди се прибра този път на обед, тъй като следобед бе с мен на коледното парти на августовските бебоци. Там се наигра на воля и получи коледно пакетче с шоколадови лакомства. С две думи равносметката за днес е следната: никакъв сън, близо половин кило изяден шоколад и игра на воля. Crazy

# 68
Днес заведох Марти на ДГ, тържеството им е днес и, ако можех поне от някъде да надзъртам как протича, такова любопитство ме гризе. Дано да остане доволна от подаръка, че вчера в последният момент ми каза, че вече не било малка къщичка, а голяма Crazy Mr. Green И на тяхното тържество ще има фотограф, който ще снима с Дядо Коледа, след кукленият театър, само където тази сутрин ме сюрпризираха, че ме нямало в списъка с платените такси за снимките и театъра. Как ме е яд на такива лелки, които взимат парите и после не пишат, ако за това не снимат детето ми, този път ще ги направя на 5 ст. Занесох и 2 плика със сокове, пуканки, солетки и сладки да могат да се почерпят децата след тържеството, защото на тях в менюто не им е писано нищо за черпене. Нямам търпение да дойде следобяда и да я взема, за да разбера повече подробности.
При нас във Видин има много лед навсякъде и въпреки, че ходя като врабче и внимавам, все пак паднах. Марти беше с мен и много се уплаши и така се радвам, че не успях и нея да съборя, тя само наколеничи с едниният крак, а аз първо си ударих ръката, след това дупето и накрая отзад главата и всичко това за секунди. Сега ме боли само ръката, но притеснението ми е голямо да не съм направила друга беля. Не заспах, доато не усетя бебето да ритне, даже и се намести по едно време Hug

# 69
Рени, добре че нищо ви няма.  ooooh! И аз паднах здраво, когато бях с корема. Едно, че се притесних за бебето, второ че ми стана адски обидно как ме подминаваха и то все жени и нито една не ми подаде ръка да стана. А бях вече с много голям корем. Даже една лелка ми прескочи краката, за да мине. Момчета-тийнейджъри се втурнаха да ми помагат, а жените - не. Много ми стана гадно тогава.

# 70
Здравейте момичета и аз като бях бременна с Марти паднах и то в осмия месец но понеже съм много бърза Laughing успях да падна първо на ръце и така олекотих удъра и после на д-то.Рени внимавай няма ли кой да води детето вместо теб а ти да излизаш навън по към обяд,че в тия поледици е истински ужас.Тържеството при нас беше вчера .При нас всяко детенце казва първо сихче и след това заедно поздравяват Дядо Коледа с песни.Бяха толкова превъзбудени че неможах да укротя Марти до 22 часа.Марти получи радиоуправляема кола на Спайдермен и самия той,а Миранда кухня с всички джаджи за готвене и сервиране-само това си нямахме .

# 71
Надявам се, че всичко е наред, бебето си рита както и преди, още не е толкова буйно, но вечер като си легна винаги го усещам, особено като се намества Grinning Това ме успокоява. А иначе се изправих бързо, защото не бях сигурна, дали не съм съборила и Марти с мен.
Зузи, понякога, както днес я пращам за цял ден при едната си баба, но през останалото време сме си заедно и няма как да я държа затворена при условие, че иска да пипа снега (още му се радва), а и като знам, че в ДГ прекарват времето в една стая, сърце не ми дава пак да я затворя вкъщи. Ще се постарая, когато има много лед да не се разхождам много по улиците.
Марти е много очарована от вчерашният ден, днес с  едното отваряне на очичките ми каза "ама знаеш ли, че сме имали празник" Hug Кукленият театър много й е харесал, а за подаръка да не говорим. И двете малки къщички, заедно с момиченцата вътре спят до креватчето й и ги носи навсякъде. Другата седмица съм й обещала да я заведа на куклен театър, че много се е впечатлила. Има 2 снимки с Дядо Коледа и една обща, но ще ги видим чак на 7-и януари, когато ще заработи ДГ. Направи ми впечатление, че учителките не са дали на децата да си отворят подаръците, а празника е бил сутринта. Сигурно има резон в думите им, но как ли са устискали тези деца до следобяда, когато са ги взели родителите Thinking
Днес ми е полусанитарен ден и на спокойствие без Марти да ми дърпа стирката ще изчистя Mr. Green

# 72
Рени, и ние бяхме така с подаръците. Сутринта беше тържеството, а децата си отвориха даровете чак след като ги прибраха. Теди поне намаза - отвори подаръка още на обед, тъй като я взехме този ден по-рано.
В нашата ДГ май не са правили снимки от тържеството. Поне не съм чула за такова нещо. Sad А щеше да е хубаво. Направиха обаче на децата календари и някакви коледни честитки със снимки. Всеки си поръчваше колкото иска. Малко снимката не е хубава, но нищо - става като за спомен. Теди разказа, че като се усмихнала и фотографът й казал да скрие зъбите. И в резултат се е получила една измъчена полуусмивка. А тя винаги се усмихва широко. Е, какво толкова са му пречели зъбите на детето не мога да разбера. Thinking

# 73
Здрвейте на всички Hug
Много отдавна не съм писала тук,бяхме всички болни дълго и продължително от някакъв вирусен бронхит,но за сега вече да чукнем на дърво сме здрави.
Ние с подаръците за децата почти всичко взехме.На Елена часовник с Мики Маус от Дисни,тротинетка,пералня и дрешки,а на САШЕТО един музикален телефон понеже той по цял ден само вика АЛО на всичко.Останаха подаръци да вземем утре на дядовците и аз нещо на мъжо каквото си избере.
В неделята се зареждам в кухнята  chef,а мъжо ще гледа децата.
Весело изкарване н а всички по КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ!  bouquet

# 74
Здравейте,
да ви кажем и ние за нашето тържество в ДГ.
Първо сутринта, почти да не отидем. До 8.00 съм го молила да отиде. Не, реве, не искал да отива, той видял вече Дядо Коледа, не иска в градината, нищо, че няма да има подарък...Накрая почти да го оставя на неговата...Искам, казва, да има някой от семеиството с мен...

оставих го почти в 9.00

Имало клоуни, някакви приказки за лош дух и Дядо Коледа.
предупредиха ни да си ги вземем още на обед, защото много се превъзбуждали децата...
Та в 12.30 взехме и двамата градинуващи младежи от нашето семейство.

Децата си бяха отворили подаръците.
Но всички подаръци, явно след като са били разгледани, са били изнесени в коридора, по шкафчетата.
Дядо Коледа подари на Бори поредната част от лего конструктор. Сега строи едни сгради, едни паркинги, кокошки и т.н.

Днес и аз съм вече болна, почнах лечание като на Борис.
изчистих основно, утре трябва да сме на лов за елха.

Общи условия

Активация на акаунт