Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 457
  • 546
  •   1
Отговори
# 270
ЧРД на Вики-Александра, много радост и приказно детство и желаем. Весел празник jmoto!!!

В Мултиплая съм mimozza, адвайте ме, ще се радвам.

Ани69 супер идейна и весела.
Плачолина чусесно си подредила снимките, но останалото ми е малко постничко. можеш повече.
Ивелина Атанасова ще се повторя, но много ми харесват рамките ти. И тази е жестока.

# 271
SheDevil искам и аз-име mi6lence   Crazy
Който смята да си заключва албума  Praynig включвайте ме в контактите си Praynig
jmoto да ви е живо и здраво и да стане голямо и добро Жмо Tada

# 272
И мене да ме включите, макар че повечето от вас са ми в контакт листата.

# 273
нещо и от мен, със снимки от юли 2006  Laughing

и една с нов фон, дано се чете вече  Hug

# 274
jmoto,честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава и расте много щастлива bdbaloni

stes,харесва ми Wink
iguanka,много сладки рамки,и котенцата също Grinning

Моя първи опит за коледна рамка...

# 275
харесва ми коледната ти рамка Hug
нямам търпение тук да се напълни с коледни рамки и бебета  Crazy  Heart Eyes  Laughing през следващия месец.

# 276
Чочка, супер е сладка малката, какъв поглед само  Simple Smile

Аз бих вдигнала листчето с текста по-високо; сега горния ляв ъгъл е доста гол. Или сложи още малко красотички там  Simple Smile

Игуанка, розовата рамка също може да понесе още четки, или текстура. Доста е изчистен фона - което не е лошо, всъщност, ама ми е много бонбонена така  Flutter

# 277
Честит рожден ден на Вики!
Весело и безгрижно детство!

Много приятни рамки видях...
ника в мултито ми е: ultrraviolette
това е същия, с който сутринта не ме пускаше....абе това мулти май доста честичко се сбъгясва  newsm78
както и да е...много ще се радвам, ако ме аднете в "приятели"  Grinning
аз оща не съм качила нищо на сайта, но сигурно и моите ще са под ключ....
само като си помисля колко работа ме чака.... ooooh!хич не ми се почва

абе хора, днес като се замислих върху случилото се с маленените снимки и си дадох сметка, че всичките ми аватари са били със снимки, свалени от flickr, на хора, които нито познавам, нито ме познават....ей така - много ми харесват...и кво от тва?....

# 278
утре ще дооправям пак  Crazy  Hug лека нощ!

# 279
Чочка, супер е сладка малката, какъв поглед само  Simple Smile

Аз бих вдигнала листчето с текста по-високо; сега горния ляв ъгъл е доста гол. Или сложи още малко красотички там  Simple Smile

Благодаря Hug
утре ще се занимавам още с нея,че вече ме хвана мързела Crazy

# 280
  • София
абе хора, днес като се замислих върху случилото се с маленените снимки и си дадох сметка, че всичките ми аватари са били със снимки, свалени от flickr, на хора, които нито познавам, нито ме познават....ей така - много ми харесват...и кво от тва?....

Ама слагала  ли си за аватар снимка на нечие  чуждо дете ?  Мисля , че в това е разликата .  Peace

# 281
Ама слагала  ли си за аватар снимка на нечие  чуждо дете ?  Мисля , че в това е разликата .  Peace
ами да - на две дечица, но бяха с батмански маски  Embarassed
съвсем добранамерено е било, никога не съм представяла чужда снимка за моя, но сега ми е гузно  Sick
де да знам автора как ще реагира или как ще се почувства newsm78
не се бях замисляла просто!

мишолина, зариби ме с този хороскоп....
окозо се, че съм Earth Horse  Sunglasses
Деян - Wood Monkey  Crazy
мъжа ми - Wood Tiger  ppp

# 282
Ха-ха, и аз съм Дървен Тигър, мъжа ти ми е набор. Ама за "златното" има някакво тълкование на yin/yang също - иначе огнени прасета има на всеки 60 години, ама златни - по-рядко  Crazy, на 600 години казват - за това 2007 била по-особена (и в Китай и Корея се увеличила осезаемо раждаемостта тази година Joy)

една бърза за лека нощ от мен; на мишолинките (които вече не си приличат толкова)

# 283
леле, мишолина верно много си приличат!
цункита от мен  Heart Eyes
ето и моето, което мъчих, мъчих и пак ми куца  Confused

# 284
  • София
misholina, много си приличат  и са много сладки

малко извън темата:
децата ни са родено през едни и същи години и в едни и същи месеци Heart Eyes

Фън, харесва ми!

Общи условия

Активация на акаунт