Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 463
  • 546
  •   1
Отговори
# 285
да Ви почерпя момичета за здравето на моя големия син ,който днес става на 17г

# 286
ani69 да ти е жив и здрав и много да те радва  party023  bigdance2

# 287
Ани да е жив и здрав!Желая му много късмет в живота! newsm38 newsm24  ura
Чочка много сладка рамка и малката е голяма сладурана Heart Eyes
misholina къде мога да ги прочета тези зодии newsm78
fun lovin може да сложиш малко бяло под снимките Peace
Нещо времето ми е много малко ,че имам доста търчане по госпожицата но днес вече ще има и рамка-стига само съм зяпала ooooh!

# 288
Момичета някой случайно да има великденски скраб,че нещо на априлския календар запецнах. Praynig

# 289
Aни, честит празник!!!
Да е жив и здрав сина ти!!!

misholina, много са готини, как само си приличат Crazy Crazy Crazy

fun lovin, забелязала съм, че моите снимки със светкавица много трудно ги рамкирам, може и при теб да е така, въпреки, че рамката ми харесв, DJ-чето още повече  Heart Eyes

момичета, изторията със снимките приключи, вече са свалении, надявам се никога повече да не ги видя в чужд акаунт

# 290
# 291
Малеееееее Дамаянти ,кога успя.Страхотно ,Бравоооо.Много ми харесва.Сигурна съм ,че и на него ще му хареса много.Благодаря ти и от негово име Hug Heart Eyes

# 292
Здравейте момичета. Настроението в темата е страхотно/като изключим кражбата на снимки/.Всеки е завладян от еуфория някаква. Ей така ви искам.

Честито на рождениците.Живи и здрави и късметлии.

Аз чета редовно и рядко публикувам но ще се радвам да ме включите в Мултито като приятел. - veselalpa

Да си покажа и аз моята сестра/в ляво/.Снимката много ми харесва. Ама не знам дали не я загрозих с рамката. Исках да сложа отстрани нещо плетено на една кука но не намерих и рязах от ръкава на носията. Ако някой има да хвърля насам. Приемам предложения за промяна че ще лети да Чехия.

Vesika радвам се да те видя.

# 293
# 294
  • София
Ани   Hug

Весела - добре е според мен.Аз нямам, скоро търсих точно такива мотиви в гугъл и за жалост не открих много и те са малки   Confused Сестра ти е много хубава  Hug

Хайде на патерица и за вчерашната рожденичка  Hug  Heart Eyes

# 295
Ани, да ти е жив и здрав Павката! Много късмет и щастие му пожелавам!

Malenna а как ги смъкнаха разбра ли?Имаще ли нещо като съобщения или нещо такова?

Разпратих още покани за мултиплай, може да си проверите пощите.  Mr. Green

# 296
Дамаянти Мноооооого благодаря!Може ли да ми я пратиш на меила  Praynig (silvia79@mail.bg)
ani69 Честит празник!Много здраве и късмет на рожденника!

# 297
Ани, да ти е жив и здрав Павката! Много късмет и щастие му пожелавам!

Malenna а как ги смъкнаха разбра ли?Имаще ли нещо като съобщения или нещо такова?

Разпратих още покани за мултиплай, може да си проверите пощите.  Mr. Green

shte ti razkaja na lichni

# 298
ani69 да ти е жив и здрав, желая му успехи за вбъдеще

# 299
  • Бургас

Ани, Честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и само да те радва!   bouquet

Момичета, като искам да добавям абонати към Приятели в Мултипли ми излиза следния надпис:
"Invitations sent by Multiply may end up in the SPAM (Bulk Mail) folder.
To re-invite, cut & paste the Invitation URL or use the e-mail option below."

Под него има интернет адрес на абоната, а срещу него още две места за клик-ване.  #Crazy
Познанията ми по английски не ми достигат за да разбера какво трябва да направя. Някой може ли да ми помогне  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт