Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 483
  • 546
  •   1
Отговори
# 300

Аз все още не съм на коледна вълна Rolling Eyes

# 301
Ани, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав! Чакаме скоро снимки и рамки от рожденния ден  Grinning
Чучу, какво стана с розовата рамка    Joy
Аз пък таз година от рано съм на коледна вълна...

# 302
Честит празник на Ани69 и на всички именяци(ако има такива де)!
чучулигата , много е хубава Hug
Аз също не съм още на коледна вълна, но май-май трябва да се активизирам вече, че няма време.
Ето една шаренийка от мен. Снимките ми са сканирани и са с ужасно качество- повече от това не можах да направя Tired

......затрих я, че ме нерви Close Mr. Green

Нещо не ми се връзва никак... Кажете какво да я правя, че вече ми писнА Close. Пробвах на друг фон, пробвах без цъвтя...уф Tired

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 15:06 от Вейдър

# 303
Вейдър, прекалено шарено ми идва. Пробвай да смениш венчетата.
Чучу .... и аз не можах да направя розово  Joy явно не съм улучила подхдящата снимка, ама разгледах към 2000  и на тази се спрях.

# 304
  • София
Тед, последната е страхотна!!!И Коледната-също, аз пък още не съм на такава вълна, даже мисля да направя една есенна, че да не ми идат зян скраповете дето насвалих.
Вейдър, много е шарена, и не изпъкват снимките.
Чучу, харесва ми нищо че не е розова!
Млечко, според моя скромен енглиш, поканите ти за мултито са отишли в бълк мейла, и човека може да ги изтрие без да ги види, затова те пита дали да ти ги прати отново, по един от двата начина.

Честито на Ани на голямото момче и на Жмото, на малкото Жмо!

Дамаянти, много ти хубави честитките бееее!!!
Ето най-накрая рамка, поне да знам защо съм в болнични:

# 305
Ted_cat-много хубава ама що не ме среса преди да ме рамкираш Joy
Вейдър мисля че трябва да смениш рамките на снимките-те ми идват в повече.С някаква едноцветна рамка ще е по добре-бяла или жълта newsm78
EliG много сладка снимка!Дано не сте сериозно болни!Хубава рамка Peace

# 306
Прави сте- прекалено е шарена да й се не знай Tired За днес я оставих, че много ми излезе яд на нея и на мене си и направих нещо по-друго. Ето го>  Thinking Thinking Thinking

# 307
Чучу, другия път първо на фризьор те пращам преди снимки  Joy имам една приятелка фризьорка, да ви запозная ...  Mr. Green
Вейдър, много ти е талантлива щерката! Дай да се пробва с шопа  Grinning

# 308

Вейдър, много ти е талантлива щерката! Дай да се пробва с шопа  Grinning

Още малко да поникне и ще я пускам вече да се пробва...Ти това остави, ами какво да й дооправя на рамката, че мисля да подаря по една на бабите. Знам ли - може някоя видна художничка да ми стане Mr. GreenДа си имат спомен от първите й работи...

# 309
Рамката е добре! Само снимката бих леко затъмнила, че много прегоряла.
Eли, много е свежа и готина рамката и снимката  Grinning Идейна е тортата! Да не си я правила ти?

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 15:46 от Ted_cat

# 310
  • София
Ани, честит Рожден ден на Павел! HugНека ти е жив и здрав и все такъв сладур голям! Heart Eyes

# 311
Честит ти рожденик, Ани!Весел купон!!!

[/color]fun lovin, забелязала съм, че моите снимки със светкавица много трудно ги рамкирам, може и при теб да е така, въпреки, че рамката ми харесв, DJ-чето още повече  Heart Eyes
де да знам!на мен винаги ми е трудно рамкирането  Embarassed
веднъж се получава, друг път не....нямам го този усет, ех!докато подбера подходящи елементи, после докато ги подредя....и все не мога да преценя кое точно не ми седи добре  Shocked
.....като ви гледам с каква лекота и прецизност правите рамки - за завиждане сте!!!!
снимките са ми голям проблем обаче!
освен това от 2 месеца снимам с един мъничък Канон - купих си го, защото така или иначе снимах все на auto, а тежестта на лумикса много ме притесняваше...сега обаче почнах да съжалявам малко по малко  Sad
голяма драма  Mr. Green

# 312
омичета привет и от мен.Честито на празнуващите  bouquet Ели-толкова цветна и хубава рамка!Супер е. Теди-Коледните ти са страхотни. Heart Eyes

И от мен нещо  Hug

# 313
Това правих цял следобяд Shocked, уж трябваше да правя априлския календар,а пак се увъртях в някакви снегове Sick,ами като нямам нещо на великденска тематика това е.
Ели страхотна рамка и торта. Peace

# 314
Placholina ,сега ще ти кача в моя сайт Великденски неща

Общи условия

Активация на акаунт