Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 486
  • 546
  •   1
Отговори
# 315
Placholina ,сега ще ти кача в моя сайт Великденски неща
Идея намаш колко те обичам Hug  bouquet Embarassed,ако знаеш къде ли не търсих днес и нищо само бози. Sick

# 316
  • някъде
Момичета,моля ви,помогнете ми!Трябва да си подготвя снимки за лотарията за зелена карта,но въобще не знам как да ги приведа в нужния вид.Моля ви,кажете ми как да ги направя в подходящ размер,пиксели... ooooh!

# 317
Момичета,моля ви,помогнете ми!Трябва да си подготвя снимки за лотарията за зелена карта,но въобще не знам как да ги приведа в нужния вид.Моля ви,кажете ми как да ги направя в подходящ размер,пиксели... ooooh!
не се ли прави във фотото-не е толкова скъпо...

# 318
Момичета благодаря Ви за пожеланията,ще му предам-на рожденника/ако го видя/,че май ще ходи на дискотека да черпи приятелите си.
Котенце-много си задобряла.Рамките ти са прекрасни.
Елииии-страхотна рамка/и торта/чак ми се дояде/ама съм на диета и щесе въздаржа/ Laughing
Вейдър -браво на щерка ти.Талант,като майка си
Лати и твоята е много свежа и нежна
placholina-и ти напредваш с бясна скорост.Браво Hug

# 319
Плачо-качих кякои неща, но имам доста кажи какво точно искаш.Моите са по-детски.
Ани-мерси за коментара.  bouquet

# 320
Плачо-качих кякои неща, но имам доста кажи какво точно искаш.Моите са по-детски.

Лати мерси  bouquet, някои от тях не ми се отварят,но и тези са добре.Ако имаш някое пиле или овца няма да е лошо hahaha Joyне ми се смейте много..

placholina-и ти напредваш с бясна скорост.Браво Hug
Ани, благодаря за коментара.  bouquet

# 321
Ооо, Ани, аз ли съм котенцето  Mr. Green  Изчервих се  Blush 
Ти няма ли да идваш към София някой ден?
Овце трябва да има Дамаянти, нали им е фен. Аз имам май някой великденски, ще кача след час, че сега трябва да готвя....улях се с разговори по Скайп, ама нали Мони е в Добрич...

# 322
  • София
Оооо, котенцееее , мърррр Simple Smile - много ми харесват рамките ти напоследък  Hug, барабар с животните  Hug
Чучу, последната ти рамка много ми допадна.Някам никакви забележки.Страхотна девойка имаш  Heart Eyes (пу-пу)
Ели, на творчеството съм ти фен и жалко, че не пускаш по-честичко  Hug Искам да те предупредя, че ще плагиатствам идеята за хронологичните снимки  Mr. Green - рамката е великолепна  Hug
Лати, много е сладка , сама ли си прави хартията като марки дето е  Hug
Плачо, много готска зимна рамка Simple Smile Може да намалиш снежинките до снимката ти, защото идват по-големи от теб  Crazy И много ми харесва надписа - би ли качила буквичките някъде  Praynig За овци и зайци ще погледна и ще кача ако имам  Hug

Аз следобед нямах нет и успях да сглобя 4 рамки.Хайде коментирайте и мен  Laughing  Mr. Green  Blush

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/260?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F260

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/261?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F261

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/262?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F262

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/263?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F263

# 323
Дамаянти,ако говориш за надписа-току що го качих във фотошопската библиотека.А за снежинките нарочно са големи,защото исках да прикрия вратата зад мен-така и не можах да се изрежа качествено.Първата ти рамка с жабите е страхотна. Peace

# 324

Честито на всички с голямо закъснение!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

Дамаянти определено първата и последната!

Елиг много ми хареса ягодовата рамка, Мише прилича малко на онова момиченце Ягодов сладкиш Simple Smile

Малена
много кофти това със сайта, явно е човек който иска да те засегне.  Sad Разбра ли кой е?

# 325
  • София
O, Карменче, много готина рамка и Дария  Heart Eyes Цветята сама ли си ги прави  Hug
Плачо, мерси  Hug А , защо си Плачолина  newsm78 - от плач ли идва  Thinking

# 326
Пуснах линк в библиотеката  към  великденските елементи, които качих.

# 327

Плачо, мерси  Hug А , защо си Плачолина  newsm78 - от плач ли идва  Thinking
Ами да EmbarassedМъжа ми ми вика hahaha така откакто бях бременна,защото тогава непрекъснато циврех. Cry Cry Cry
Пуснах линк в библиотеката  към  великденските елементи, които качих.
Благодаря ви момичета за елементите. Hug

# 328
  • София
Една ужасна шаренийка от мен , ама неможах да се спра  Mr. Green

# 329
Дамаянти, може ли да метнеш този първия скрап с жабките някъде; много са сладки (или линк, ако имаш). Момчешки ми се видя  Simple Smile

Сега разбрах защо мамите на момченца мрънкат; всичко което погледна е розовия и шарения, не върви за моя малък мъж  Simple Smile

MadGirl, весела е, не е шарения. Може да смалиш маргаритките в горната дясна част  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт