Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 491
  • 546
  •   1
Отговори
# 375

Чочке, много е сладуреста рамката. Ама снимките що са така прегорели? Много е силна светкавицата ли  newsm78
Още една коледна от мене...

Ми де да го знам на скапания апарат кво му стана,снощи правих снимки на малката и всичките с едни бели петна по тях ShockedНе мога да ги оправя.На какво ли се дължи? newsm78

# 376
Аз бели петна не виждам, по- скоро ми стои като софт, да не си бутала настройките?  Пробвай да я снимаш навън при хувава светлина, не ярка, а следобедна и без светкавица.

# 377
  • на село
Здравейте момичета.
Не съм се включвала от "100" години в темата, но от време навреме поглеждах,
много красиви неща виждам, на Диаманти са просто невероятни -Браво!
А докато пишех, тя все още се учеше  Peace.
Нямам много време за ФШ и затова все още правя  снимките от лятото и морето.
И в конкурса за картичка нямах време да се вкл., но сега се каня да направя за базара в Димитровград и ако ги харесат момичетата ще ги разпечатам.

Пускам 2-3 да си кажете мнението, че дано не съм загубила тренинг, но май се влияя от други рамки, което не е мн. добре  Blush

# 378
Аз бели петна не виждам, по- скоро ми стои като софт, да не си бутала настройките?  Пробвай да я снимаш навън при хувава светлина, не ярка, а следобедна и без светкавица.
как не ги виждаш? ShockedДо сега така не ми е правил.Ето на тази се вижда по-добре.

Не съм барала нищо Naughty.Изглежда вече е време Дядо Коледа да ми донесе нов фотоапарат. Mr. Green

# 379
  • на село
Чочка да не ти е зацапан обектива.

# 380
Малена, дано това да е последното....
и аз ти го пожелавам!!! Hug
.....и чакам с нетърпение снимки от новия карнавал....бях се влюбила в снимките ти от предишния - имаше толкова оригинални костюмимчета  Heart Eyes дечицата бяха страшхотни - сигурно и страхотно са се забавлявали  Grinning

Ted_cat , и твоите сладури много си приличат!!!!

# 381
Чочка да не ти е зацапан обектива.

Виж за това не се сетих,почистих го току що,дано се оправи. Simple Smile
Рамката ти е много сладурска. Grinning

# 382
  • Бургас
Фар ауей /малии, как го написах само Laughing/, много е сладко това бебе! Направоооооооооо....
Чочке, голям ентусиазъм те е обзел! Браво!
Тедкат, много е хубава рамката!
Какво ще кажете за това:

# 383
Момичета,голяма продуктивност днес Crazy-успях да направя април и май от календара,естествено благодарение на вашата помощ с елементи  bouquet  bouquet  bouquet

# 384
НелиСА , страшно се радвам, че си пак тук! Hug Много е пораснала дребосъчката. Плачолина, поздравления за календара!
Млечко, голям фен съм ти! Харесвам последната ти рамка, въпреки че отначало не ме грабна, както всички други твои рамки.

# 385
# 386
  • Бургас

Млечко, голям фен съм ти! Харесвам последната ти рамка, въпреки че отначало не ме грабна, както всички други твои рамки.
newsm78 Rolling Eyes

# 387
Млечко, нещо ме подразни фонът на снимките (светожълтото ). Представих си леко по-затъмнен newsm78. Надявам, че не съм те засегнала. Praynig

Докато писах и Кошничката е публикувала разкошна рамка!

# 388
Тед кат,твоята последна е много добра. PeaceМалките са големи сладурковци и наистина много си приличат.Като близнаци са,само дето имат разлика в годините Heart Eyes
Нелиса,хубави са.На първата снимка,само не ми харесва цветето вдясно ,което е върху ръчичката на малката,но пак не е болка за умиране Hug
mle4ko,чудесна коледна рамка.Малкия е много сладък с тия рога на елен. Laughing
Плачолина,последната ти е страхотна!Браво,много ми харесва!  bouquet
кошничката,супер! Peace

# 389
  • Бургас
Млечко, нещо ме подразни фонът на снимките светожълтото. Представих си леко по-затъмнен newsm78. Надявам, че не съм те засегнала. Praynig

Не, не се притеснявай, не съм се засегнала и най-малко. Просто от изречението, което съм подчертала в червено, ми стана ясно, че всички мои рамки не те грабват отначало и за това така реагирах.

Общи условия

Активация на акаунт