Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 473
  • 546
  •   1
Отговори
# 390
Кош радвам се, че твориш отново, влизай във форма, че ми липсваш!

Нелиса привет, втората за мен е по - добра.

mle4ko  Heart Eyes много ми харесва!

Чочка
и аз мисля, че ти е от обектива или другия вариант е да мърдаш когато снимаш и да не е добър фокуса.

# 391
Far Away, благодаря за рамката на мишко  Simple Smile Кога успя, аз снощи сложих снимките, тази сутрин - вече рамка  Simple Smile Давай я по пощата насам, misholina в gmail.

Нелиса, супер е малката танцьорка; много пораснала! Стана ми лятно  Simple Smile

Emi jamie: и аз забелязах, че бременеехме заедно  Crazy Ще те питам как се оправяш с каката, в друг под-форум. Бебо е супер лесен, ама тя ни се качи на главите. Ревност ли е, период ли е...Поне идва да я снимам; само като ме види с апарата до бебето, и пристига. "Мами, снима мене"  Mr. Green

# 392
Благодаря на тези, които са харесали рамката Grinning
Мишолина след малко ще ти я метна на mail-a, ако не я получиш свиркай Wink Радвам се, че ти е харесала Grinning

# 393
# 394
Момичета,моля ви ако имате някакви елементи от дънки да качите в библиотеката. Praynig

# 395
  • София
бебешка Simple Smile:

може и да не е много сполучлива, но  Crossing Arms толкоЗ - измъчи ме и почвам коледните...
сега като я гледам направо ми иде пак да преправям ooooh!
млечко, на последната ти бих сменила по-карминеното червено с друг цвят.
кошничка
, твоята е разкошна!
placholina, много си задобряла. бравос! доста продуктивна си
чочка, ти също правиш много хубави рамки, но за последната бих казала, че можеш повече.

misholina, сигурно каката ревнува. и при нас е същия момент със снимането.
тръгвам да снимам бебето и лили се курдисва веднага с озъбена физиономийка - позира Mr. Green.

ако съм изтървала някой не е умишлено. коментирах тези, които виждам на страничката за публик. на отговор. Heart Eyes

# 396
Еми! О, Еми  Heart Eyes
Незнам какво ми става днес, втора бройка...  Mr. Green Викам да се хвърля в коледната вълна и аз :

И сега за Н-ти път. Може ли някой да каже къде викате бяха тея темпорали файлс на шопа???

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 21:30 от кошничката

# 397
Чочка качих каквито имам дънкови в библиотеката Hug

# 398
 Чочка - http://tedca.multiply.com/photos/album/49
Кош, семейната е разкошна!!! Коледната ми е малко семпла, можеш повече  Mr. Green
emi_jamie, много нежна и сладка!
Чочка, на последната не ми харесват нещо китките  newsm78
placholina, добре се е получил месеца, само едните четки закреват част от числата.
И аз съм продуктивна днес, като съм болна явно ми идва музата...
мечока де чудех дали да го намаля, че по- голям от Светлин, но тъй като не знам до кога ще е цял, та поне спомен да остане от него с рамката  Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 21:57 от Ted_cat

# 399
Чочка качих каквито имам дънкови в библиотеката Hug

Hug Hug Hug
За последната и аз не я харесвам нещо Rolling Eyes.Много набързо я направих,ей така наслагах елементи,каквото ми дойде на акъла.А пък ми харесвам много снимката и ще я прерамкирам. Simple Smile

Тед кат,последната ти рамка е разкошна! Grinning

# 400
Мерсиииии, щот я правя на пияно  Joy  бира и уиски, и много весело взе да ми става. Дръжте ме тука да правя рамки таз вечер, че другото за правене не  за предпочитане  Mr. Green

# 401
  • Бургас

млечко, на последната ти бих сменила по-карминеното червено с друг цвят.

кажи сега на кое му казваш "по-карминено червено" и с какъв цвят да го сменя  newsm78

# 402
Теди добре ти се отразява пиенето на рамките Joy-съдейки по тях в последно време все си пияна #Crazy
Кош тази коледната е страхотна Heart Eyes
Млечко-харесва ми Peace
Чочка -не ми харесва как стоят двете дантелки отстрани newsm78

Сега да ви изтормозя с мойта рамка с Winx-щерката най-накрая е доволна Mr. Green

# 403
Мерсиииии, щот я правя на пияно  Joy  бира и уиски, и много весело взе да ми става. Дръжте ме тука да правя рамки таз вечер, че другото за правене не  за предпочитане  Mr. Green
то и аз подкарах виното WhistlingИ сега като почна да правя рамки отиде 3-4 часа. ooooh!

# 404
Ооо, Чучу.... брависимо! вундабаааа   hahaha  можело значи розовко, лилавко.
Мене ме хвана носталгията по Мони,  затова взех да се ровя из тоновете снимки...

Общи условия

Активация на акаунт