Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 470
  • 546
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Хмм , никога не съм правила  зимни  рамки .
Това е моят първи път  Blush

# 406
Мед, страшно ме кефи! Нямам думи просто! И снимката е готина и рамката....бижУ !
Една не много рамкеста, но събитието трябваше да бъде овековечено, толкоз студ събрахме тогава.
Де сте, бре моми? Сама си кукам тука, не е честно  Crossing Arms

# 407
  • София

млечко, на последната ти бих сменила по-карминеното червено с друг цвят.

кажи сега на кое му казваш "по-карминено червено" и с какъв цвят да го сменя  newsm78
тоеа, което отива към цикламено /magenta/- хартийките обрамчващи ръбовте и да речем със зелено да го смениш.
червеното идва твърде много, твърде пищно и разсейва много.
ако ти се занимава де, не съм рекла че трябва непременно да го смениш,. не се чувствай длъжна, нали Grinning. това е моето мнение.

пиша без главни букви, че бебешора пак с колики и пак е в мен

# 408
абе все хубави рамки, но твоята Еми, наистина е за въздишки!!! Heart Eyes

# 409
  • София
абе все хубави рамки, но твоята Еми, наистина е за въздишки!!! Heart Eyes
о, мерси фън Simple Smile

# 410
# 411
Никки , според мен е редно да махнеш виното от февруари. Не е много детско...

# 412
  • Бургас
Еми, благодаря ти! Виж така по-добре ли е?

# 413
Ох, всичко ми харесва...Само на мойте си намирам кусури постоянно Confused.
Ей са тази се измъчих просто..Първо, че снимите с много лошо качество (сканирани освен това)После... хиляда фона смених и в крайна сметка - туй.
Сега някой ако ми каже кое да променя ще е супер! Grinning

# 414
Млечко на мен така ми харесва Wink
Вейдър проблема май идва най-вече от качеството на снимките Thinking Аз не мога да ти помогна за рамката - какво да смениш, може би някой по-разбиращ ще се включи Simple Smile

# 415
Чучу,много сладка и рамката и щерката Grinning
Мад,и твойта последна е много хубава Grinning
Тед,страшна си.Добре ти са се отразили бирата и уискито снощи,но както Чучу каза-Ти да не си постоянно пияна? Mr. Green
Ники,хубав е календара ти,обаче ако е за детски календар и на мен не ми се връзва виното Confused
Млечко,на мен и двата варианта ми харесват. Peace
Вейдър,снимките наистина са с много лошо качество Rolling Eyes, а рамката е великолепна Hug

Ето го и мойто дънкено произведение благодарение на Чучу и Тед. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 416
Eй, взехте ме за мезе значи... пък аз само една чаша бира и една глътка уиски мушнах. И със захар пак ми беше гадно това уиски. Ама от малко хващам и ми беше весело  Mr. Green
Днес чакам една приятелка то Варна, като я наснимам едно хубаво почвам да я рамкосвам. Да мина на друга вълна, че само дечурлиги са ми в главата...
Чочке, много добре се е получила дънковата. Дай нещо морско - варненско сега  Sunglasses
Вейдър, мани ги тез сканирани снимки, снимай сега и рамкосвай. 90% от красотата на рамката е от снимката. Аз покрай рамките 2 апарата смених.
Млечко, в този вариант е перфектна.
Ники, хубави са календарите, само наистина, виното е малко неподходящо, ако ще се слага там снимка на дете.
Кош, кои са хората на предната ти рамка?

# 417
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Вейдър, моят съвет към теб е ако държиш на снимките, ползвай не такива Ярки и "облещени "цветове, а по пастелни, тип състарени...да речем като фона на Чочка /мисля се сещаш!/.. ще стане.... За мен това е доста кофти, но има възможност да се получи, дори и с тези снимки! Peace
Ето от мен

Една преправена

и ЕДНА НОВА

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 15:13 от katyadjin

# 418
  • София
Уууууу, Кате, згубила съм си някъде лупата  Mr. Green, като я намеря ще ти коментирам рамките  Laughing

Теди, много ти се раздвам, на Чучу у Чочка също   Hug
Мад, зимната ти рамка е много хубава  Heart Eyes
Еми, бебешката е страОтна  Laughing
Кош и двете ме кефят, но семейната повече   Hug  Heart Eyes
Чучу, предостави ми някоя снимка и ще се пробвам за една ункска рамка - вече правих на две девойки и имам тренинг  Laughing
Млечко, сега ми харесва повече рамката - с зелено   Hug  Heart Eyes
Вейдър, снимките наиситна са ужасни , а рамката на мен ми идва прекалено много розова  Embarassed - не обичам  Blush
Никки, замени лалетата с други цветя , а за другата - ако е за детето , наистина махни виното  Grinning
Аз правих една картичка за РД и ще я пусна за малко  Hug понеже нямам рамка  Mr. Green

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/31/60?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F31%2F60

# 419
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Грешката - отстранена, лупата намерена!!!!

Умишлено са по-малки - изненада са!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт