Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 467
  • 546
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Втората много ми харесва  Hug На първата единствено панделката ми е малко голяма  Peace инак си е екстра  Hug

# 421
Прави сте за тези снимки... Много ми се искаше нещо от бебешкият им период да спретна, но ще опитам по друг начин. Розовкото им е любимо - затова.  Rolling Eyes Ще опитам да я пеработя пък ...да видим... Confused

# 422
  • София

дааа !точно така!

# 423
Дамаянти,картичката е супер!  bouquet
Млечко и на мен преработената ми харесва повече.
Чочка,харесва ми! Peace
Еми,много нежна ,както винаги!

Това ще е моята картичка за Коледа и Нова година,знам,че розовото на блузката не се връзва много с фона,но искам да е с тази снимка,а като се опитах да й  променя цвета стана малко гадно.Кажете става ли така и да променям ли нещо друго? newsm78

http://images.ilenia1.multiply.com/image/2/photos/1/600x600/98/k … yNStt4RLp%2C9Vwqg

И един малко тъп въпрос,ама  Embarassed как публикувате снимки от Мултито,в смисъл аз направих албум за малките снимки(които се виждат тук) и албум за големите.Предполагам,че има и по-лесен начин,някой ако може да ми каже как точно става (хич ме няма с английския).Дано ме разбрахте какво питам...

# 424
  • на село
Еха, колко сте изписали от снощи.

Мишолина честито!
Много съм заспала, чак сега видях, че си имаш и малко момче,
да ти е жив и здрав, той сигурно порасна аз докато разбера!
Нека с кака му само  да те радват.
Ама и ти се беше изгубила по едно време.

Кошничка, ако не са ти отговорили са темпорали файловете (ама как го написах) и ако ти е избран С за скрач диск, моите са в
 C:\Documents and Settings\x\Local Settings\Temp, като Х е името на РС-то ми

# 425
  • на село
Щях да пускам снимки

# 426
Ilenia, няма смисъл да качваш снимките по 2 пъти. Качвай си ги в едни албум. Като цъкнеш на снимката ти се отваря в малък размер, като за публикуване тук, като цъкнеш на цифрите в скоките ти се отваря голяма. Та както си е в малък размер отворена цъкаш на снимката с десен бутон - пропертис и ти изписва в едно прозорче адреса, копираш го, пействаш го тук във форума, маркираш го и цъкаш на иконката като пейзаж дето е, под В-то, за болд. Това е. Дано си ме разбрала.
Ако искаш да я поснеш голяма снимката, процедурата е същата, но цъкаш с десен бутон върху големия размер на снимката.
НелиСа, много са хубави рамките!

# 427
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Днес имам норма за покриване!!!
Още две ми остават... дано не ми писне! #Crazy

ТАЗИ доста ме измъчи и стана не дотам добра, като предната.. Тя и снимката е с много ниска резолюция и ми връзва ръцете, но все пак ако имате идея какво да променя ще съм благодарна!

# 428
От мен (едно коте от село, миналото лято  Crazy  hahaha):

Ilenia  и така е добре   bouquet
НелиСА , Дамаянти много са хубави!  Heart Eyes
Чочка добре си съчетала всичко   bouquet

# 429
  • Бургас
Мда ще махна виното от февруари, благодаря   bouquet

# 430
# 431
много е хубава тед кет, синът ти има твоите котешки очи  Heart Eyes  Heart Eyes

# 432
 Joy на една вълна сме с тебе, Игуанке!
Откога не съм мачкала котка... почват да ме сърбят ръцете вече.

# 433
# 434
  • София
Иве, много идейно, хи-хи - колкото една бутилка вода  Grinning  Grinning  Grinning Страхотна рамка!
НелиСА, добре завърнала се  Hug . Не си загубила форма хич! Втората с бялото и червеното е великолепна!
Чочка (последните 2) , Дамаянти, Тед-Кат (особено от 20 страница рамката) мнооого ми харесаха!   bouquet
Кошничке, много мног сладка рамка и племенникът ти е  Heart Eyes
iguanka, туй коте хубава рамка е получило  Wink

Общи условия

Активация на акаунт