Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са предложените идеи за подобряване на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Какви са предложените идеи за подобряване на форума?
Предложени са идеи като организиране на състезания за начинаещи, с цел стимулиране на техния напредък, както и създаване на отделна тема за задаване на въпроси от начинаещите, докато рамките се публикуват в друга тема. Също така се обсъжда възможността за участие на опитни потребители в темата за начинаещи, като предоставят мнения и съвети за подобряване на техните произведения.
-
Какви са основните предизвикателства, обсъждани във форума?
-
Защо има толкова много спорове и теми във форума?
много ми харесва!
Кога успя, аз снощи сложих снимките, тази сутрин - вече рамка
Ще те питам как се оправяш с каката, в друг под-форум. Бебо е супер лесен, ама тя ни се качи на главите. Ревност ли е, период ли е...Поне идва да я снимам; само като ме види с апарата до бебето, и пристига. "Мами, снима мене"

Радвам се, че ти е харесала
толкоЗ - измъчи ме и почвам коледните...

бира и уиски, и много весело взе да ми става. Дръжте ме тука да правя рамки таз вечер, че другото за правене не за предпочитане

И сега като почна да правя рамки отиде 3-4 часа.
можело значи розовко, лилавко.