Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 451
  • 546
  •   1
Отговори
# 60
Е айде сега-аз тъкмо направих рамка и вие спирате коментарите Crossing Arms
Аз предлагам да се прави от време на време конкурс в темата за начинаещите и който се представи най добре да заповяда тук PeaceВсе пак щом така и така има такава тема нека поне за малко да се минава от там за да не се налага тук да се обяснява какво е леър и как се слага сянка.Обаче за целта по опитните трябва да коментират по често в темата на начинаещите Hug
 След толкова писане не си ли заслужих коментарите Mr. Green

mle4ko много свежа рамка  bouquet

# 61
С всички тези...неща... и двете теми се обезсмислят тотално... Кои са старите и кои новите? Така и не разбрах....

# 62
Да си пусна творбите Simple Smile

Момичета, къде са тези Temporary Photoshop files, че и аз ще трябва да ги трия, а не мога ги открия  Sad

# 63
Добре де.Ще коментирам  само някои неща.

Иве,харесват ми и двете.Бих обработила снимките малко(шадоу/хайлайт)
Чучу,като цяло е добре.Но диагоналната черна лента е излишна.Що не вкараш и малко цикламено около надписа?
Плачо,браво!

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 22:50 от petia47

# 64
 Peace

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 23:47 от Lati

# 65
Да така е но тогава темата за начинаещите се обезмисля.А пък самите те я поискаха Thinking
И тогава във всяка тема ще тръгваме от А и Б.Затова мисля че трябва да има тема за начинаещите за да не повтаряме тук едно и също.Преди няколко месеца когато аз започнах да правя рамки щях да се радвам ако имаше такава тема-нямаше да се притеснявам когато пускам рамки.Случвало се е да задавам въпроси на които не съм получавала отговор-сигурно защото отговорите са били елементарни и само аз не съм ги знаела JoyЗатова подкрепям темата за начинаещите-там никой няма да се притеснява да пита Peace
Иначе форумът е за всички,разбира се Hug

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 23:22 от чучулигата

# 66
Напълно съгласна Чучу-то ..

# 67
Браво моми4ета, много хубави рамки!
Мле4ко, теб в последно време те е споходила музата, много хубави рамки!
Всички от последната страница ми харесват.  Нямам време да коментирам по-ранните, мога само да кажа, че 99% ми харесаха.

Ето и от мен:

Сигурно утре ще открия нещо, което да не ми хареса, но сега ве4е ме заболяха о4ите и не мога да прценя реално.

# 68
  • Варна, а по празниците в Ямбол
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
кое от двете да избера за подарък?

Тази или Тази

# 69
На мен първата, по - шарената повече ми харесва...

# 70
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
кое от двете да избера за подарък?

Тази или Тази

първата

# 71
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Eee благодаря ви!! Wink Имам 3 гласа за първата...Аз и нея направих първо, но реших, че е по-детска втората и я направих нея, но и мен към първата ме влече сърцето!

# 72
Първата! И тоз котарак на аватара ти Ша го изям!
IvelinaAtanasova, и двете много ви харесват! На втората бих засилила леко контраста.
unrealexp, махни датата на снимката.
Чучу, страхотна е, ама къде са уинксовете??? Пак излъга детето...

# 73
Абре кво стана тука?? Новаците нали си имат собствени теми, обединение ли има нещо newsm78
И аз се зачудих.Даже си казах мнението в темата за новаците.Но изглежда никой не го е прочел!
За постването на рамки на новаците тук идеята даде Ани69. Нещо пак се обърка, няма значение  Rolling Eyes Аз първоначално писах за обединение на темите, тъй като последната седмица темата я навестявахме едни и същи муцуни  Sick поредното недоразумение ... но мисля все пак, че всеки има право да публикува там, където си иска....    Thinking

Аз лично не виждам ,какъв е проблема начинаещите момичета да постват рамките си тук.Те въпросите си ги задават в другата тема,тук само чакат коментар за рамките си,за да могат да се развиват,защото в другата тема си се коментират взаимно,което не е много правилно.Ако ги няма новите да постват рамки тук,ми се струва,че темата ще се изгуби

# 74
да се разпиша за днес и аз. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт