Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 371
  • 546
  •   1
Отговори
# 135
  • Magrathea
ако някой иска, да ми се обади
Биляна, и мен, моля. Ако може разбира се  Blush
Честит празник, да не забравя Hug

А това с рамките даже няма да го коментирам. Ужасно неприятно Shocked

Ted_cat, варинта с шапките повече ми харесва. По-добре е така Peace
кошничката , твоята първа е много добра. Аз сянка не знаех какво. Абе нищо не знаех. ooooh!

# 136
Привет!Липсвате ми тези дни, но имам ужасно много работа за отхвърляне... Sad

Днес имам рожден ден и черпя виртуално !!!

Малена
сложи ме във френд листата плсс  Hug Честит ти рожденник, да ти е жив и здрав.Споделяла си преди, че е с много младежки дух, дано да продължава все така!!!Приятно изкарване на купона!

Към новите момичета - добре сте дошли в темата, но ние бълвахме рамки като вас преди 1 година, сега повечето сме работещи мами и правим по една рамка на тема, най - много 2.Коментари се дават и то много подробни, от които можеш да научиш нещо,но някои хора май не търпят, а са на принципа "Мъж го искам, сега го искам".Хубаво е да има и лично мнение от ваша страна - пример направих това и това с такава идея, смятате ли че е добре или така ще е по - добре и давате идея.

Ели последната ти е страхотно добра!Супер идея и изпълнение!

Теди предишния вариант повече ми допадна!

Идеята за първите рамки е чудна, засега Лулуто ми бие по точки! Mr. Green Hug
Ето моята:

# 137
KaРмeНчеТо желая ти много здраве любов и много сбъднати мечти newsm59
Честит празник и на Малена  party023
Щом сме захванали темата с компроматите ето моята първа Mr. Greenи моите са подред в албума.

Малена винаги има нужда от конструктивни коментари Peace

# 138
Благодаря на всички за коментарите,аз просто няма да изреждам всички ,вие си знаете -рамките ви са страхотни.Аз отскоро съм в тази тема ,но предполагам ,че мога да честитя празника на КаРмеНчеТо nbirthday newsm67 newsm38.
Честит празник и на  Малена newsm59  ura

# 139
Честит празник Карменчетооо!!! Да си жива и здрава. Малена, честит юбилярник!!

# 140
Честито на рожденниците и от мен !

# 141
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Честито на всички празнуващи стрелчета!!!!!

Това с първите рамки  сме го играли, но за да съм и аз в кюпа, ще си покажа моите първи работи..... не са точно рамки, а колажи повече, точно преди година правени!!!

А това е истинската първо рамка  Joy или опит за такава!!!!!

# 142
  • In the jungle out there..
Калаза-сина ти е голям сладур. Heart Eyes

kalaza, тоз Юлиян много хубав, бееееееееее! Heart Eyes

Благодаря, но не ми е син Laughing Ще предам комплиментите на майка му Mr. Green Наистина е много хубав..

Ето това е моят син:

# 143
Пак една коледна от мен.
И аз ще се разровя за първите си рамки.

Карменче Честит Празник!
Да си жива и здрава!

Малена поздрави и за твоя баща - да ти е жив и здрав!
Трябва да е горд с талантливата си дъщеря. Да не обидя Монда. Сигурна съм, че е прекрасен човек.Mr. Green

Намерих едни от първите ми рамки - може би 4-5...

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 20:32 от SheDevil

# 144
  • София
Карменче! ДА СИ ЖИВА,  ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!

Малена, честито  на твоя татко!Започнах да слюнкоотделям от тази почерпка Laughing

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 20:44 от EliG

# 145
Kaрменче, честит рожден ден! Да си ни жива и здрава и все така творческа  newsm51
По чудо - втора за днес рамка.

# 146
  • София
Карменче, да си жива и здрава!Много щастлива и голяма късметлийка  Hug  bouquet Heart Eyes
Малена, честит празник и на твоя татко!Най-вече здраве му желая  Hug
За новите, аз вече казах, че нямам против да са тук  Peace И аз съм била нова и рамките ми са били съвсеееем различни  Laughing
Много хубави рамки видях в последните странички.Обещавам утре да си кажа коментара  Hug
Лек нощ от мен  Heart Eyes

# 147
Млечко, много ти я харесвам рамката, но малко крещещи ми се струват цветовете, дали няма да са по-добре ако им намалиш малко контраста?  newsm78http://images.snejanka.multiply.com/image/2/photos/5/600x600/54? … x%2C2DjlgcAxZhZkA

Трилитън, връхта. Толкова много ти харесвам рамките, много са шаренки и детски  Heart Eyes
Мира и твоята е много хубава и много бяла  Grinning
Дяволинке, това коледното в надписа ти е много хубавко, къде го намери?
Малена, искрено съжалявам за това, че някой ти е "откраднал" снимките. Тъй като и аз забелязах, че из сайта на Малчо се ровят разни познати и непознати, по същата причина го заключих и като Дамаянти "еддвам" само фотошопските момичета в него, за желаещите да разглеждат. Ще се радвам ако станем част от списъкът ви с Малена. Иначе.....Честит ви рожденик newsm59 Много здраве му желая, всичко друго го има в магазина!
Карменсита, честит празник и на теб  newsm67 Да си жива, да си здрава и едно братче за Дари ти пожелавам!!!!

Мира, как е бебето, разбра ли се вече какво ще е? Heart Eyes

# 148
Някой би ли ми обяснил как да си заключа сайта в Multiply,но същевременно да мога да си пускам снимките оттам?Надявам се да не ми е много тъп въпроса ,та да се налага да ходя в др. тема.

# 149
Дяволинке, това коледното в надписа ти е много хубавко, къде го намери?

Иве, кое по-точно те интересува не разбрах?  newsm78
Сайта става личен когато от едит опциите избереш отдолу коъ да вижда снимките в албума. Има опциии- Everyone/за всички/, friends и private май беше - последната опция го заключва и само тези които са в контакт листа ти ги виждат.

Общи условия

Активация на акаунт