Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 38

• 41 170
  • 995
  •   1
Отговори
# 90
  • на пистата
Някой поръчвал ли е  долнище или екип 180? Интересуват ме мерките за adidas newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=12
аз съм взимала 186,мъжа ми е висок 182 и му заспа Peace 180 щеше да е малък

# 91
  • София
Отчет от мъжкото намаление (някои неща сега са малко по-евтини, други са по-скъпи):

Само да кажа, че съм уцелила всички размери Grinning, освен това половинката си хареса всичко. Ако някой го интересуват размери за голям мъж, да ме пита на лични Mr. Green.

- Риза 1 - хубава, семпла и стилна.

- Риза 2 - моделът е същия като на горната, само платът е различен. Пише, че е 100% памук, но аз никак не го вярвам, защото е гладка и хлъзгава. Както и да е, много е хубава също.

- Риза 3 - моделът е като на горните две. Много приятна разцветка, не е класическа като другите две, харесва ми.

- Пуловер - много е хубав, 100% вълна. Разцветката е точно като на снимката - има тънки червени райета, които я правят много свежа. Но леко боцка и мисля, че трябва да се носи с блуза отдолу.

- Пуловерче без ръкави - страхотно е!!! 100% памук, много е мекичко и елегантно.

- Панталон - 100% памук, наподобява дебел дънков плат, но многооо мек. Със широки крачоли е, идеален за сега, на мен много ми харесва модела.

- Дънки - хубав модел са, но цветът е по-тъмен в сравнение със снимката.

# 92
момичета, последно пускам несполучлива опръчка и спирам да поръчвам Laughing

продавам тези маратонки както писах по- горе, в реудта беше наситено оранжево снимката, а те са 1 към 1 с цвета от снимката, 42 номер, за 78 евро са купени, мъжа ми само отвори кутията, видя ги, псува 10мин, затвори я и ми ги връчи Laughing

# 93
Здравейте Simple Smile
някой да има отзиви за тази машинка??
Поръчах я оня ден с цел коледно подаряване, ама ...днес малко ме гризе червейчето дали не сбърках  newsm78
Изглежда страхотно, дано наистина има тези филтри и тук. Аз също си мисля за кафе машина за Коледа, моля те пиши като я получиш дали е толкова симпатична като на картинката  Praynig
Пробвам се да и сваля цената , но не успявам с наличните кодове. Моля, ако някой има код за електоуреди да сподели! Praynig
А, ти самата успя ли да и понижиш цената? newsm78

Ами аз имах някакъв персонален код на фактурата от миналата поръчка ,който ми намали стойността на настоящата с 30 евра. Вчера мислех да се изхитря и пак да го приложа, ама нейсе  Tired

# 94
Някой поръчвал ли е  долнище или екип 180? Интересуват ме мерките за adidas newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=12
A какви са мерките за 186 , да сравня горе долу Confused

# 95

Ау много е красива, кога ще е това намаление?

# 96
  • Sofia
супер са,но моя носи 44.

# 97

Ау много е красива, кога ще е това намаление?

отворих поканата дето беше за 16и и ми излезе тази оферта, за 30и този месец, но незнам дали ще има реално и дали се отнася за тази парола пак...

# 98
Eiphnh - как избра номера за дънките, съпруга ми носи номер на дънки 34 тук и номер на пантолон примерно парушев 54

# 99

Ако може да ми кажеш в талията как са, моя носи L или XL, притеснявам се да не му е тясно...

# 100
Сега аз да питам-онези кодове за безплатна доставка дали е рисковано да се ползват, нали наскоро на някой му анулираха поръчката ?

# 101
  • София
Теди , ако случайно има опция за изпращане моля те пиши, че си харесах разни нещица , да ти пратя данни на лични Praynig
 Peace

# 102
Теди , ако случайно има опция за изпращане моля те пиши, че си харесах разни нещица , да ти пратя данни на лични Praynig
 Peace

добри съфорумки ми изпращат поканите и немога да разпращам по принцип, ако имаш покана за намалението на найк дето беше на 16и, отвори я и виж, ако не незнам как да я пратя Rolling Eyes

# 103
  • София
някой случайно да е наясно с номерацията при сутиените. Харесах си един ама не зная кой номер да си взема - нося 75В
85C
и АЗ НОСЯ 75Б,поръчах 85С и ми беше голям.След като се оплаках тук една мацка ми каза че само гръдната е с 10 по голяма отколкото носиш,а чашката си остава същата.

# 104
  • Sofia
Сега аз да питам-онези кодове за безплатна доставка дали е рисковано да се ползват, нали наскоро на някой му анулираха поръчката ?
Аз си ги ползвам и двата и на двата ми акаунта, получила сьм си 2 от порьчките, а третата я чакам. Днес пуснах последно с кода че вече не мога да ги ползвам, ще си тьрся нови за безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт