Отговори
# 45
П.П ония аватр със ежко бежко беше много култов Mr. Green
Аватара с ежко бежко ми го откраднаха (ох, smile3544 вече и аз имам плагиати Flutter) и замина в канала Mr. Green ... Сега съм се накичила коледно, че поне нещо да ми е весело напоследък... Пък на снахата й обясних за форума обстойно и я чакам да се регне скоро и да се влее в стройните редици на отчетниците Mr. Green...

# 46
Tуууук съм Mr. Green Blush
ма мноо ме мързи. Хич не ми се пише...Ужас. Ама нали грубата модка се закани и щъ не щъ - отчитам се smile3534

Цеци ме побърква тотално, ама много е палав Twisted Evil и като гледам всички са така.

Верчи честито. Това е на мъжът ти сестра му, нали? Помислих първо, че бебе Вали ще става батко и се изцъклих ей така #Crazy #Crazy  Бебе Йо, как е? Има ли зъбета или още не. Цеци си е все така с два долни зъба. Имам чувството, че с тях ще си остане само ooooh! ooooh!

На Букурещ се разходихме. Таси намаза с блузка ,а пък аз само гледах, пазя си парите за Софето. Уикенда ще сме там, на наши приятели на гости и мисля да се разоряяя Mr. Green

Цеци обожава новия Аптамил...уфф, ставам,че ще го нашляпам

# 47
Здравейте момичета!
Все се канех да драсна някой ред тия дни, но само хвърлях по един поглед на темата. Кръци,   bouquet!
За Коледното парти - и аз съм за след НГ. Няма да пътуваме с детето (то и да искам не може  Cry), но си имаме много ангажименти около празниците и ще ни е по-спокойно след това.
За крещенето и буденето нощем - Благун го практикува отлично  Twisted Evil (да не остана по-назад от Херка). Буди се към 3-4, излиза си от леглото и пристига при нас  Tired. Стряска баща си (той спи от външната страна  Mr. Green) като му се мята изневиделица и посред нощ отгоре и иска... игра Crazy. Обикновено го взимаме между нас и заспива много бързо или го хващаме за ръчичка и обратно в леглото с цяло шише чай за приспиване. Явно е някакъв от проклетийските периоди.
За ваксината Пентаксим - слега се една година след третия прием, не по-рано и с това се приключват ваксинациите. Нашата педиатърка каза, че ще му я сложи когато Благун стане на 1,8-2г. 
Таси, много неприятно е това с компютъра! Дано успеете да запазите информацията! Hug
Харт, честит втори нов монитор, дано този се окаже здрав!
За украсата за Коледа - сложила съм я от една седмица, пък ако щат съседите да ме мислят за умопобъркана. Благун като видя лампичките и елхата един час ги обикаля в захлас и казваше само "Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ!" и  "Е-е-е-е-е!". Много й се радва. Тези дни трябва да закача и герлянди по стените и ще съм съвсем готова.  Laughing Елхата (изкуствена, че да не похапва иглички Wink) съм я сложила на масата на компютъра, по-назад, за да не я стигат пипорестите "кебапчета" на Благун.
Верче, оправяй ги тез семейни проблеми и се разписвай по-често!  Hug Честито ви бебе!   bouquet
То не само Кръци и Верчето липсват, мнооого народ го няма. Скоро четох списъка на първата страничка (ще крада женски имена  Embarassed Mr. Green) и като гледам колко мами има, които се отчитаха редовно, пък сега ги няма.
На мен ми поминаха настроенията, заедно с гаденето. Сега пак съм добричък дебел тюлен. Стискайте палци за петък, че ще шпионираме малката какво прави и се надявам да е застанала главично и плацентата да се е вдигнала леко и да си я родя и нея нормално. Току виж след 2 години пак реша да надуя корема  Mr. Green, и аз като "седефчовците".
Лек ден, обичам си ви и много ви  Hug!

# 48
Здравейте и в новата темичка! Кръци,   bouquet
И ние в събота направихме прощъпулник - Ники категорично си избра химикалката, а после и мобилен телефон. Та тълкуванието беше, че ще писателства като мама и ще има професията /примерно/ на тате. Heart Eyes
И моят дребчо напоследък повечко мрънкоти и пищи, ако не му се угоди. Но като чета за юнаците на Хера и Лови... Sick млъквам.   Нощем са едни приспивания, друскане, пеене...ум да ти зайде.
Всички болнички да се оправят!  Praynig
За партито - когато решите, вярно е, че след НГ ще има повече места. Та да го оставим за тогава, дано сме здрави да се включим този път. Peace
Евелинче, стискам палци да избременееш безаварийно и леко с девойката!
Таси, дано спасите снимките, представям си какво ти е! Tired

# 49
здравейте ,
незнам за верчиту , ама аз съм  къде-къде по-сложна със семейно-къщтни-комшийски-зачервеногърленомаймунски проблеми  smile3511, пък !
стана ли ви ясно , щото на мен не ми е много и яко съм се оплеля въх, въх !
Васил си спи както обикновено ,без събуждане цяла нощ , но една вечер имаше температура 38градуса , оказа се зачервено гърло , ама мноооого . без АБ , лечение по моя инициатива 2дни по 2пъти панадол . от днес пие и вода (подсладена - за да го "зарибя" Mr. Green )
таси , сискам палци и на двете ръце , да не загубите снимките . аз за моите от раждането още страдам (бяха в изгубен впоследствие телефон). Ангелина , спасихте ли вашите?честито балеринка !
 чудя се за прощъпулника , да го правя ли др. седмица в гарсониерата или да чакам още ,  докато стане новата къща ? има ли там някакви традиции , поверия и т. н. , с които да се съобразя ?(мина месец и половина от как е проходил)
Евелина , да видите една здравичка хубавица в петък !

# 50
Лови как се казваше това разтворче за нослето че не го помня а не ми се търси по старата тема?Имаме малко хрема и ми се иска да я туширам веднага.
Слийпи как го мажеш със мас целия ли или на определени места?Има ли ефект по принцип от нея?
И на мене ми е нещо смотано и не ми се пише.
Вчера лекарката каза че само му е зачервено гърлото ама като кашля много лошо направо се чува от гърдите. newsm78В петък пак ще го водя.Дано не съм права.За сега ни изписаха Стодал и някакъв друг сироп за изсъхване на кашлицата и нослето./ама сега не ми се рови да гледам как се казва/.Освен това пак ми отказва храната и направо ще лудна.Абе къде го лепна тоя вирус то човек  никъде да не излезе. #Cussing out
Айде че много досадих.
Ако някой друг се сеща за това разтворче да свирка.... Mr. Green

# 51
Лови- много ти благодаря за предложението,но мъжа ми си има там някакви който се занимават с комп. ни и се надявам,че ще го оправят.
Абе той и друг е падал ама сега  му е дошло реда.Аз и за това не го дъних малкия,в началото даже и не го вкл.мислех си,че нищо му няма ,а то....
Верчиту-честито,ще увеличаваме редиците.

# 52
  • Варна
И аз да питам :: а Пентаксима кога се бие?? 1 год след 3 прием или на 14 месец  newsm78

1 година след 3тия прием.
Диди81  - да , по принцип може да се направи направо Пентаксим вместо имовакс и ДТК , но е по-добре с каквото е правена ваксината , с отва да е и реваксината (което за полиомиелита няма как да стане)
Хайде бягам, пак съм отработа , вкъщи дзверо не ме оставя да седна на компа

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 14:08 от Любопитка

# 53
  • София
Мире, "Naso heels" са капките. Слагат се във водичка. Преди тях е хубаво да се изчисти нослето с физиологичен разствор за по- добро действие. Питай педиатърката все пак. Дано е лека кашлицата и не е от гърдичките. Оздравявайте.
tasi, дано го оправят и запазят информацията  Praynig. Преди време така ни изгоря компютъра. Аз се заричах да си прехвърля снимките на дискове, но се замотах. После докато го оправи мъж ми така треперих. Всичко беше там. Е, възстанови информацията, но си взех поука- записах всичко на Дискове.
ВерчИтУHug дано да решите бързо проблемите. Честито и леко износване и желая.
oska, аз не зная да има срокове за прощъпулника newsm78.
Весето s, ми то крушката някъде около дървото пада. Ще Ви наследи Ники  Grinning.
Ей, не млъкна това дете, отивам.

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 23:51 от Lovi

# 54
Хайде и ние да се отчетем, докато не сте ни забравили  Embarassed

Кръци, темата е супер, както винаги!  Heart Eyes

При нас няма кой знае какво, затова и не пиша често... Тъкмо мислех да се похваля, че вече спим малко по-нормално (ставаме по 4-5 пъти вместо по 10), но Стела снощи реши да покаже какво може и се дра като магаре от 5 до 7, като преди това беше ставала около 4 пъти с кратки будувания  Tired Иначе пак така си живеем основно на мляко, на обяд 5-6 лъжици от основното и следобяд пак толкова от някой йогурт или каша. Попара, кус-кус и др. не яде. Ама поне е здрава да чукам на дърво, вече вдигнах ръце.

Днес й сложиха ваксината за шарката и се надявам да нямаме странични реакции, иначе орева орталъка както винаги.

Да ви се похваля, ние за Коледа ще ходим с мъжа ми до Рим без Стела за 6 дена и вече нямам търпение. Отначало си запазихме само за нас и впоследствие се събрахме 8 души компания, така че се надявам да изкараме приятно. Малко ми е тъжно, че точно за Коледа оставяме Стела, ама тя и с баба си ще си прекара добре надавам се. В тази връзка и аз предпочитам коледното парти да е след н.г., но в крайна сметка го направете както е най-удобно за повечето разбира се!

# 55
  • -
Аз докато се наканя да се запиша в новата тема....и тя стигна 3стр BlushКръц   bouquet
И аз нямам кой знае с какво да се похваля и затова не пиша напоследък.Мария е добре-здрава слава богу Praynigно ние и не ходим кой знае къде,наобяд я оставям самичка на леглото с играчките и дебна през терасата опашката на детската кухня,и като намалеят майките бягам/яслата е през блока,на 3метра от входа/
ваксините-ние сме с тези по ЗК и се яд че нашия док изрично го попитах след тая за шарката-кога е следващата-той ми казва 1г 6м...а то всъщност е сега на 14месеца и ще ходя утре да му трия сол на главата,вместо той да ми се обади и да ме покани за ваксина,аз трябва да знам кое е променено  в имунизационния календар и кое не Twisted Evil
крещенето-много крещи Мария...ужас,а само да не стане нещо на нейната елате ни вижте просто/инат и половина/
Честито на всички проходили крачета!Ние още ходим като се държим за мама с един пръст,пуска се сама като се заплесне,прави 2-3 крачки и пак ме търси да се хване.Нека всички болнички дечица бързо да се оправят и оздравяват Hug
Стискайте палци за петък, че ще шпионираме малката какво прави и се надявам да е застанала главично и плацентата да се е вдигнала леко и да си я родя и нея нормално. Току виж след 2 години пак реша да надуя корема  Mr. Green, и аз като "седефчовците".
Лек ден, обичам си ви и много ви  Hug!
Евелина,дано всичко да е наред с бебата Peace възхищавам ти се на куража,аз искам още едно дете,но съм сигурна че ще полудея ако е много скоро... Crazy

# 56
 Hug
Днес Калоян е добре (пу-пу, да не чуе дявола). Grinning
Мира, правя му разтривка с мас на гръбчето и гърдите, както майка ми ми е правила на мен. Според мен помага, загрява. Принципно се прави преди сън и е хубаво да се сложи вълнена блузка, да се завие добре детето, ама при насс номерът не минава, защото никога не знам кога точно ще реши да спи разбойника. Вълнени блузки нямам, всички са памучни, а на всичко отгоре Калоян не дава да го завия нощем. Така че просто поддържаме 20-22 градуса и той спи по пижама, отвит.  ooooh!
Всъщност не разбрах какво помогна, защото давах осцилококцинум, пръсках му тантум верде в устата, низита в нослето, капех му вит.С след това...  Mr. Green
Евелинка, да кажеш после как се чувства момата.  Hug
Кръц, ще имате зъби, ще имате.  Mr. Green Ама като започнат един след друг да излизат, малее  ooooh!
Оставям ви, че викаме....
Сега се чудя, ако и утре е добре Калоян дали в петък да му слагаме ваксината?  newsm78

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 21:51 от sleepy

# 57
sleepy , масажа с маста и аз съм го правила на баткото, практикувам го понякога и сега  Peace
Ами в спален чувал пробвала ли си, и ние бяхме вечно отвити, но покрай него съм спокойна

чудя се за прощъпулника , да го правя ли др. седмица в гарсониерата или да чакам още ,  докато стане новата къща ? има ли там някакви традиции , поверия и т. н. , с които да се съобразя ?(мина месец и половина от как е проходил)

Аз четох,четох - версии различни. Имаи такава, че детето трябва да е добре проходило, така че не си закъсняла и срок няма  Laughing
На мен Tedito_799 ми прати линк със супер рецепти и техники, ама маята ми още е в хладилника  Embarassed

Ох, аз утре се залавям с изследванията, че ще ми изтече срока на направленията. Ще тръгваме на ясла и един куп неща.
Може и там да посрещаме Дядо Коледа тази година

# 58
Здравейте и от нас Blush
На последък само си чета и хич не ми се пиша,ама няма и какво.
При нас всичко е по старо му,малката свата все по голяма беснотия,катери се навсякъде,най обича да е от горе на масата и да танцува Mr. Green
Хубавото е че на поледак прояде,от както давам тия витамини и само вика амм-ам..  Laughing
На вън почти не я извеждам,защото все ме е страх да не се разболее Rolling Eyes най много да ходим да си вземем кухнята и това е.
слипи- и Жаки така спи по никакъв повод не иска да е завита ooooh!
за буденето нощем- Жаки много се буди нощем,пие по 500-600гр. течности,много рядко се случва да не ме буди нощем
за крещенето- крещи само като е супер разлигавена,иначе денонощно мрънка Whistling няма такова мрънкало на света Close
за коледната украса- мисля да я правя на  бъдни вечер както си му е реда,това диване знам че ще я унищожи затова поне на бъдни вечер да сме с елха Mr. Green

За друго не се сещам,отивам да лягам да гледам някой филм и да заспивам
Лека нощ newsm46  love001

# 59
Здравейте,момичета!С малката палавница не мога да стигна до компа да се впиша,но поне с четенето не изоставам.Не знам вие как сте,но аз я съм излязла от стаята и тя ме следва по петите.Като ви чета какви планове имате за празнъване на празниците леко ви завидях.Ние само можем да си мечтаем за подобни празненства без децата,особено малката е мисия невъзможна да стои при някой дръг освен мен или татко и.А като прочетох как Валка оставя малката на леглото с играчки и отскача до къхнята,направо се изцъклих Rolling Eyes
Не,че не се заиграва с играчки,но задължително трябва някой от нас да е в стаята иначе изключено.
Вече и аз се заразих с предколедна треска и тия дни ще се залавям да поошетам къщата и да окрасяваме с каката.Вчера даже направих първата коледна покъпка-един много сладък надпис с коледно приветствие за закачане.Скрит е и ще го оставя като изненада за малките.А от дръга тема си откраднах една идейка за коледен календар от тоалетни рола и почти съм на финала на направата мъ.Но си имам и помощник в лицето на каката.В нейната градина пък са изработили госпожите коледна къщичка от една кътия и са я облепили с бяла хартия,та в почивните дни ще правим и ние двете нещо подобно само че ще я облепяме със счъпени играчки и зимни картинки.
За дръго не се сещам ,но пак ще се включвам.Чао и прегръдки на всички дечица Hug!

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 10:19 от assia75

Общи условия

Активация на акаунт