Отговори
# 270
  • София
Ели, ужасно е. И на Косето няколко пъти му пада едно шкафче върху него и вчера ми писна и го запратих в мазето ( шкафа  Mr. Green).
Руми, наистина пробвай с д-р Тайс. Много помага.
Днес ми е много напечено. Разправяме се с доктори, но дано мине всичко бързо. Стискайте палци. Възрастните хора са по- зле от децата. Децата поне, ако не искат да отидат на лекар ги взимаш и приключвате въпроса, а големите оле- мале.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 09:21 от Lovi

# 271
Пак съм аз  Mr. Green
Да ви се похваля малкия тамън го оплюх че не иска да прохожда и днес следобеда реши да ми опровергае казаното Laughing пусна се съвсем сам около 2 м.Аз говорех по телефона и той решил че трябва да дойде при мен но държеше една лъжица в ръката мислейки че някой го държи и хоп пусна се до мен... Crazy LaughingНаправо не можех да повярвам.
Слийпи,Тедка бързо оздравявайте.. Peace
Веси радвам се че вече сте добре. Hug
Айде лека ви вечер.  bouquet

# 272
  • Стара Загора
Честити ви крачета mira sm  Hug

# 273
Мира, честито!  Hug Сега шансът да качи някой грам ще е по-малък, така че не вторачвай в килограмите на детето.  Wink (Споделям от личен опит  Mr. Green)
Ели, представям си какъв ужас си изживяла. Важното е, че всичко е наред и Криско е добре.  Hug
Валка, радвам се, че Мария вече е добре. Дано ти е здравичка занапред!

# 274
  • Някъде в Европа...

Сега докато не съм забравила (че нали съм кърмачка  Laughing) - хрумна ми заглавие за предколедна темичка : Октомврийските джуджета чакат коледни звънчета. Жалко, че нямаме костумче като миналогодишното, та да приложа и снимка  Wink. Но търся.... Peace

това е от по предните страници в темата  Simple Smile

Почти изчетох какво сте писали, но сега нямам време да вземам отношение по въпросите. Утре, като изчета и останалото.
Благодаря за пожеланията за имения ден!  bouquet

# 275
Хай и от нас..
Ели, ужасно просто.. милия Криско.. Ох а мойто стъпва на долния рафт и човърка по телевизора.. май ще трябва да внимавам ужасно много.
Мире,  честити крачета на Калоянчо и забрави какво е РЕД

Охх успокоихте ме, че и ние почти не ядем. Туй супата, основното и десерта от кухнята абсурд.. иначе дай му филия с кашкавал и му гледай сеира. Ние също не ядем попара, сирене слагам в супата, но не винаги. Наваксва с кашкавал и АМ сутрин в 7 и вечер 20:30. Също като Цеци на Кръц може да яде плодове до откат, но не харесва нито портокали, нито мандарини. Основно ябълки, круши и БАНАНИ ( познава ги на пазара и почва да крещи като минаваме покрай сергиите)

# 276
Добро утро от нас!

Момичета, много ви благодаря че сте с нас Hugна мен още не ми е минало и сигурно винаги ще се обвинявам и как ми се плаче...По-късно се оказа, че Криско има и голяма подутина на главичката отзад, но тя се размина и сега сме с полуотворено и насинено око. Говорехме си снощи с татито и той ми вика "Представяш ли си да се беше случило на мен или на някой друг който го гледа, сигурно щеше да ни  #2gunfireи никога да не повярваш, че е бил гледан в момента". Верно е така, въпреки, че малчо пада всеки ден и постоянно прави щуротии, на друг не бих повярвала, че може да е до него и дори да не разбере какво става.
Мире, честити ви крачета!  bouquet
Щях да ви пиша за кг. - На 1г беше 11.800кг, а сега мисля, че е към 13кг Embarassed. Не изглежда дебело детето, но е високо и набито. Е, има дебели баджачки, амааа трябва да прилича на родителите...Не се оправдавам, ама сме напред с материала. Grinning Като Кръци, понякога си мисля, че изяжда повече от нас,ама за плодове не мога да кажа, че ги обича. Яде банан/около 1/2/, мандарини /до 2 /или ако е ябълка едно резенче. Принципно си е променил много вкуса, откакто стана на 1 г. и много любими неща преди не ги близва. В момента режима на ядене е 8.30-9.00ч супа от кухнята с хляб/не дробена я хвърля/, на обед - манджа от кухнята, 17ч. крем от кухнята и 21.00ч-мляко 200мл. През останалото време си замезва с коричка хляб или бисквита, плодове. Проблема ни е, че дори да е нахранен Криско, види ли някой да яде - иска / и така гости да си поканим, ме е страх/.
Повече не досаждам.
Хайде, спокоен ден на всички и  Heart Eyesна сладурите!

# 277
  • Виена
Добро утро  Hug
 Ели   Hug.Направо настръхнах като прочетох какво ви се е случило.Но най -важно е,че се се разминали с най -лекото  Praynig.И аз имам горчиви спомени с каката като бебе,но не ми се разказва за това.Лошите неща се случват просто за секунди.
 Влади вече втора сутрин спи по до късно от обикновено и аз се чудя какво да правя.Не,че няма какво,но да не лопам тука да не го събудя и седнах да почета,че доста съм изостанала с това което сте писали  Blush.Направо ми писна от тия сополки неговите.Ту почват,ту спират,няма оправия.Снощи пак текнаха като река  Close.Май и малко взе да покашлюква,направо не знам къде изстина това дете.Много ми е жал да го гледам такъв,както всяка майка детето си естествено.Дано днес е по-добре,ама да видим.
 Мирка честити ви крачета  Heart Eyes.Да си ги ползвате с мнооооого здраве  Hug!
 Направо завиждам на децата които спят на вън   Simple Smile.Моето диване от малко не искаше да спи когато сме на разходка.Да не би да изтърве нещо малката клюкарка.Е приспивала съм го с големия зор,но от най - малкият шум и се събуждаше.Сега пък е изключено.Просто иска да си е на леглото,мама да го гушне и да си мачка любимата възглавница(без нея просто не заспива).А и ако пък и мама спи с него,може да спиииим и по 3,4 часа следобедният сън.
 Другата неделя си летим за БГ  newsm68.Нямам търпение вече да идва.Какво по-хубаво от това да прекараш празниците със своите най-любими хора Heart Eyes.
Вие къде ще прекарате Новогодишната вечер.В къщи ли ще сте с мъниците или...Ние миналата година бяхме във Варна,но тази мисля да съм си в къщи с мама,тате и децата.И без това не ми се случва много често да ги виждам  Sad.Но все пак нищо не е 100 % сигурно.
    love001

# 278
  • Откъм Варната
Ели  Hug бързо да се оправите

Румена дано не е нищо сериозно

# 279
Привет и от нас!Днес и Вяра е от поспаливите,стана в 9h. и аз можах дори кафето да си изпия необезпокоявана,че то това не ми се беше слyчвало отдавна.
Ели,радвам се че изхода от неприятната слyчка е благоприятен и за Криско и за теб! HugИ нашият телевизор е на ниско и направо изтръпвам и аз всеки път когато я видя,че е до него.А това и е от любимите места,посочва кой пее на ТВто,къде са децата и там каквото дават в момента.
Мира,честито ви ходещи крачета!Сега ще падне голямото надбягване!
Калима,поздравления за изработката!Кога намираш време, бе жена,aз нямам нито нерви,нито сили за плетки и бродиране.Но пък искренно се възхищавам на подобен род маисторене! Peace
Навън Вяра спи само час,не повече.Но пък преди обяд от около известно време заспива около 11h и спи почти два часа.
Плодове обича и си ги хапва,сега предимно банан,ябълка или крyша.Киви и мандарина още не съм и давала.
Весе,радвам се,че Ники е добре.За обезводняването-наистина е опасно ,но щом още се кърмите то и в кърмата има вода.
За това къде ще сме на празниците не сме го обсъждали още в къщи.То с това постоянно нощно бyдене и сyкане за къде ли сме изобщо newsm78.
Тетка,бързо оздравяване ви желая! Hug
Лек ден и спокоен! Hug

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 10:24 от assia75

# 280
Здравейте и от нас!
Ели!!! Всичко е зад гърба ви вече, оттърси се от вината, защото НЕ СИ ВИНОВНА! Все пак нищо лошо не се е случило, а така ще вземете мерки за този телевизор. Криско е голям мъж и трябва да имате предвид Херкулесовите му сили!  Crazy  Hug Hug Hug
Кръци, това обриване на Цеци, според мен е от кивито - то е алерген и има и семчици. Но, за да си спокойна заведи го на доки или пробвай с мехлема на д-р Тайс.
Теди, надявам се Влади бъъъързо да се оправи от хремата. А покашлянето е най-вероятно от сополките. Нали знаеш, че хремата, за да се оправи трябва да си мине цяла седмица.
Мира, честито ви прохождане! Сега се почва лудницата в къщи!  Crazy
Кали, Лови, ама големи сте майсторки!!!
За килцата, на 1 годинка Али беше 10,100 (наистина с прохождането доста отслабна). Сега ня знам колко е, но вече нямам притеснения относно наднормено тегло. Simple Smile
Режима ни е следния:
9.30 - супа от кухнята, или попарка със сухар, масло и сиренце, или кус кус или овесени ядки със същото.
13.00 - обяд от кухнята или нещо готвено от мен
17.00 - крем или плодово мляко или кис. мляко с бисквити
21.00 - 120-180 мл. адаптирано мляко на заспиване
Между храненията яде бисквитки и плодове (мандарини, ябълка, банан)
Аз както забелязвате от режима спрях да кърмя вече, защото се наложи да пия малко хапчета заради другото бебче.  Blush
За съня от месеци Али спи само следобед от 1.30 до 16.30-17.00. През нощта спи добре, буди се 1 път към 5-6 ч. и заспива, като отида при нея и я държа за ръчички. Само дето не мога да се измъкна и да си легна преди да е заспала дълбоко.  Tired После се събужда към 8.30. Много съм доволна от новия й режим, само да видим до кога ще е такъв?!?! Flutter
Иначе за Коледа ще се съберем със свекърите у нашите. Много хубава Бъдни вечер организираме там, а сега Али е вече по-голяма и сигурно ще е още по-весело!
За нова година нашите се съгласиха да я гледат за 2 вечери, а ние с приятели ще ходим на Велинград. Там за самата Новогодишна вечер плануваме ресторант, а иначе сме в приятелска къща с хубава камина!:) Дай Боже всички да сме здрави и плановете да се осъществят!  Praynig
Целувки от нас и всички БЪРЗО да оздравяват!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 10:34 от Sa

# 281
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!
Колко много сте изписалииии, майка ми беше окупирала пц и не можах да се домогна до него  Wink

Ели, ужасна случка Cry. Дано е последната...., добре че се е разминало с най-малкия дявол. Не се обвинявай - не си виновна ти.  Heart Eyes
Мира, честити ви крачета. Аз противно на останалите ще кажа, че въобще не е страшно да ходят. Аз съм много доволна, по-добре отколкото да пълзи. Той така или иначе стигаше всичко, което иска, поне не се влачи по пода  Peace
Кръц, и според мен ще е от някой от плодовете. Аз киви също дадох, но нямаше реакция (въпреки проблемите ни от по-рано) Посъветвай се с доки!
Любопитка, аз съм тая дето му дава да суче нон стоп през нощта Grinning. И според майка ми съм му изпуснала края, но нали спя Simple Smile. Все ще се откаже някога (не му ли дам започва да ме блъска от леглото да ставам и да го разнасям, прав, не легнал. А се приближа до леглото, започва да пищи, да блъска, да ме хапе..., я по-добре да си суче там детето Simple Smile)
Са, с теб ще си поговорим на скайп как стана отбиването  Simple Smile

Не ни забравяйте - и ние сме от дребосите - на 1,3г сме около 9-9200гр,Височина 80 см. На годинката бяхме 8600 гр.

спането - спим по 2 пъти на ден, по около 1.5ч. Не издържа сутрин без да спи, мъчила съм го, заспива ми преди яденето и му се разваля и следобедния сън така..., или пък отказва да яде.. За да не спи сутрин трябва да си стоим вкъщи, а излезем с количката и още на стълбите е заспал. така си беше от бебе, така и си остана. Колко книги прочетох с този негов сън навън  Grinning. Някоя беше писала, че и се струва че колкото повече време спи през деня, толкова е по-спокоен нощния сън - и при нас е така, иначе се превъзбужда и само плаче....
плодове - всичко друго тъпчем в устата само не и тях ooooh!. все още успявам да го излъжа да му слагам в крема следобед , но докога ли  newsm78. Количеството, което изяжда на ден е 1 ябълка или 1 банан, или 1 круша. Отскоро давам и мандарина и киви.
режима - събуждане около 8-9ч; попара или овесени ядки  около 200 гр след около половин час; 12.30-13ч - яденето от кухнята; сън - 14.30-16ч; 16.30-17ч - плод и няколко лъжици от крема; 20ч -супата от кухнята с 1 сухар; 21-21.30ч заспиване със сукане и цяла нощ сукане, сукане и пак сукане..., събуждането ни е пак със сукане (ако въобще има нещо)  Laughing

На Коледа ще сме  моето семейство заедно с мъжете и децата  Simple Smile - ще има две дяволчета с година и половина разлика помежду им, мале, мале... Проблемът ни е да намерим Дядо Коледа - племенникът ми отсега разбравял как щял да звъне на вратата и да пита кой живее тука - той ще му каже, че Ицко и Ради и много били слушали и двамата и заслужавали подаръци  Laughing. Е, как да не търсим усилено.... Laughing. в краен случай ще дегизираме баща ми Simple Smile

Оставям ви сега! Тук заваля сняг, няма да изкарвам Ради, ще го оставя на баща ми и бягам до кухнята....
Лек ден!

# 282
Здравейте,момичетааа!!!
Днес е моят ден Рожден, нека се почерпим за здраве:

И принцесата ни си е вече тук, какъв по-голям подарък за мен в този ден !!!  newsm44 Тоолкова е пораснала и послушна  Kissing Heart . И да не забравя да похваля свеки, постигнали са голям успех и вече сме без биба  Simple Smile .
Ели много  Hug за вас с Криско, представям си каква уплаха е било и за двама ви!  ooooh!
Мира, честити ходещи крачета !!! Ето ти вече ходещ Калоян, а сега се стягай в кръста за можеш да го стигаш  running  Mr. Green
Хубав ден !    Kissing Heart

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 13:18 от Didi81

# 283
МОМИЧЕТА НОВАТА ТЕМАААААА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249273.new#new

Общи условия

Активация на акаунт