Отговори
# 60
  • Виена
Здравейте   Hug Hug Hug
 Да се запиша и аз набързо,докато малкият се е заиграл и не прави никакви бели в момента  Twisted Evil.5 мин.му давам да стой мирен.Както повечето бебоци и Влади е мнооооооого палав и див.Не спира за секунда.Катери се навсякъде и ми размахва пръст като му се карам  Simple Smile.Любимото му място за катерене е кростренажора ми,ей направо ме побърква и скоро очаквам да падне лошо от там.Ама просто няма къде да го сложа.Ако го преместя в друга стая не мога да го карам като спи,абе направо не знам...
 Да ви се похваля,че преди 2 дни станах отново вуйна  Heart Eyes.Сестрата на мъжа ми роди второто си момиченце.Казва се Цветина.Още на следващия ден ходихме да ги видим.Не мога да повярвам,че Влади е бил толкова мъничък  Blush.Много съм щастлива,чакаме днес да ги изпишат и да отидем в тях да ги нагушкам на спокойствие!
 Ние за празниците ще сме си в Севлиево.Най вероятно ще си остана с нашите.Миналата година беше готино във Варна,но тази година ми се иска да съм с мама и тати и децата естествено.
 Ето го малкият ми маймун дойде да досажда.Няма как трябва да ставам   Tired
 Лек Ден на всички

# 61
  • София
Добро утроооо!

Аз още съм на вълна Коледно почистване. Днес мисля да измия стените в коридора ( стълбището). После ще мисля за украси.
Някой беше питал за мазането след баня? Мажа с Д-р Тайс, но мнооого рядко. Само, ако видя че е суха кожата. Иначе вече го къпя през ден, че тук е много студено ( нали е къща и не се отоплява на всякъде). Масажите, пак през ден ги правя вече. Не ми остават сили за това.
Евелинка, стискам палци всичко да е ОК.
Теди, честито племенниче   ylinfant
веничка, весело изкарване! Ще чакаме снимки.

# 62
Хай и от нас Hug

Добре, че съм на работа да ви пиша, иначе ме ревнува от компа, седна ли там и почва едно мрънкане ..... #Crazy Иначе от петък си ходим вече на собствен ход и майка и още свиква  Crazy шкафовете са на дневен ред и вече са облепени с хартиено тиксо, ама и това е занимавка ходи след мен да ги разлепя  Twisted Evil и е много доволна от себе си идва и ми го носи  Mr. Green  За крещенето не крещи, ама мрънка  Twisted Evil За спането през нощта - де спи, де не спи, аз ходя кат зомби вече, щото и мъж нямам за няколко месеца Crazy

спирам всички болни да се оправят Hug

# 63
Добър ви ден и от мен.
Да ви се похваля току що се върнах от докторицата оказа се че не ни е зачервено вече гърлото и нямаме никакви хрипчета.Секретите от нослето които попадат в устата му дават много зор и за това кашля така.Изписаха ни друг сироп и едни капки /правени и люти Mr. Green/.Не знам вашите как са ама нашия изобщо не иска да ги пие тея сиропи а за капки за носа да не говорим.... ooooh!Ама няма начин.
Слийпи мерси за инфото за маста.. Hug
Теди честито племенниче.. Hug
За крещенето малкия не крещи но с мрънкането е номер едно но аз знам по принцип кога го прави или когато му се спи или когато иска да го гушкам.. Whistling
През ноща не се буди много освен сега когато е болен и заради тия сополки.. Sad.
ЗА Коледа ние ще сме си в Смолян и за това няма кой знае какво да украсявам ама ще си вземем една елхичка да ние уютно и коледно...После за Нова година ще сме в Несебър и така до Новата 2008 когато ще трябва да висим за яслите ..... ужас и накрая разбира се няма да сме приети от връзкари...#Cussing out
Айде приятен ви ден от мен..  bouquet

# 64
Здравейте! bye
Много Благодаря на всички ви за разяснението за васксините! От което ми стана ясно че все пак трябва да се боцкаме сега на 14м. , а не чак на 2 години както ми каза педито  #Cussing out
Моето момиче още го няма и взе да ми става малко скучно без нея  Sad ! Всеки ден си я гледам по скайпа на сестра ми , толкова весела и жизнена, надявам се че наистина си прекарва добре с роднините   Wink !
Честито племенниче на Tedito_799 и хубава новина на Верчиту , много здрави и послушни бебчета да са малките сладури!  Heart Eyes
Всички болнички да се оправят бързо  Hug ! И аз ще си позволя да дам своята рецепта за настинка: вечер след баня обилно намазвам ходилата с мед, слагам чорапки и я оставям така да спи. Винаги когато съм го прилагала още на сутринта се чувства облекчение  у детето  Peace !
И като заговорихме за ясли и градини, искам да попитам софийските мами: Чували ли сте нещо за тази нова система за онлайн записване за места в детските градини?! А за яслите дали се отнасяnewsm78

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 15:45 от Didi81

# 65
Чували ли сте нещо за тази нова система за онлайн записване за места в детските градини?! А за яслите дали се отнасяnewsm78
Щеше да е много хубаво но не съм сигурна че можем да имаме по-големи шансове така.Иначе не съм чувала за такова нещо. newsm78
Нека и някой друг каже.

# 66
  • -
Ася,позволявам си да оставям така Мария,защото тя още не слиза сама от леглото и не може да ходи стабилно,което съвсем не означава че няма да я намеря някой път на земята де... Crazyкато излизам на врата се прекръствам и бягам бързо навън и така.
Ходихме на разходка-студено е,но поне не духа вятър.Мария също много се отвиваше нощем и сега спи в чувал,защото иначе не става работата.В началото не го искаше много,но свикна-само я чакам като се събуди да я извадя веднага,защото иначе си оплита краката и пада.
коледната украса-и аз я сложих преди около седмица някъде-детето спеше и реших да го изненадам като се събуди и светнат лампичките-много се зарадва и вече не и обръща внимание
Мира,добре че Калоян вече е по-добре и оздравява Hug
честито племенниче на Тедито 1stroller  и бъдещо такова на Верчиту stork-boy stork-girl!
отивам да гладя 1ironing че ме чака цяла пералня

# 67
Ето тук намерих тази информация преди време:
 http://www.sirma.bg/bg/viewPublication.jsp?id=103
А тази публикация е от последните дни:
http://www.infosociety.bg/artShow.php?id=9073

Но, новата 2008г. е само след близо месец , а все още няма голяма гласност по този въпрос, та затуй се чудя дали наистина ще успее да се внедри системата  newsm78

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 14:06 от Didi81

# 68
  • софия
Здравейте и от нас!Кръц, поздравления за темата! Hug
Тия дни ни нямаше щото Ели много, ама много пищи и иска целодневно внимание ShockedНаправо луднах вече!През деня нищо не иска да прави без мен, като окажа някаква съпротива - пищи, а аз съм на ръба на нервна криза. Като чета какво са писали Хера и Лови - все едно са говзели от устата ми!Не знам какво става ама се изпокарахме вкъщи, направо не се издържа. Дано е период щото.....
Почнах коледното чистене и в понеделник слагаме елхата!
за ваксините-ние сме с Пентаксим и ще чакаме догодина. А за морбили и заушка - сега през 13-14месец. Само не знам Тримовакс или Приорикс да сложим. Някой ако знае коя е по-добра?
За подаръците - на Елена ще купим ЕЛЕН и детски ЛАПТОП. Че скоро ще ми земе компа. Naughty
За партито - стига да сме здрави-на линия сме.

# 69
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!
Бандитът заспа.... Laughing

Лови, мерси за отговора. Аз бях питала за мазането, ама никой не ми обърна внимание и не нахалствах повече...Мерси и за кафенцето  Laughing
Теди, честито племенниче!  bouquet
Мира, само така - никакви болести  Naughty
Пловдивски мами, дали това засписване за яслите от януари няма да важи и за Пловдив??? newsm78 Да казвам на татито ако е така.....Аз само на една ясла съм го засписала (благодарение на настояването на Ели Гу и Са  Heart Eyes)  и мястото ни е за есента ан 2009 Shocked... и сега сме в Търново...., абе май-май няма да ни огрее за другата есен.....Та да питам, ако е така като в София, май повече шанс имам..

Ние днес сутринта спахме на терасата. Пече едно хубаво слънце.. и дето спа цял час, после излизахме и в парка. Сега спи в къщи, че следобедния сън му е по-дълъг, а навън ще почне да застудява . Явно наистина зъбки са го мъчили, защото пак си върнахме стария режим, 2 пъти спим, като заспиваме без проблем в количката, хапваме...., абе успокой се детето...

Сега докато не съм забравила (че нали съм кърмачка  Laughing) - хрумна ми заглавие за предколедна темичка : Октомврийските джуджета чакат коледни звънчета. Жалко, че нямаме костумче като миналогодишното, та да приложа и снимка  Wink. Но търся.... Peace

Хайде, оставям ви!
Целувки!

# 70
Е, възстанови информацията, но си взех поука- записах всичко на Дискове.
и то по няколко пъти, само дето все не остава време да ги надпиша и ровя в шкафа по шпинделите и кутиите

# 71
Здравейте и от нас!Ние миналия понеделник правихме прощъпулник.Ащо се отнася до съня -през деня почти липсва но затова пък вечер спи.Може да е крива за това че от няколко дни не се кърмим.Пожелавам на всички да са здрави и да посрещнем НГ много весело.

# 72
АИР, аз още мажа след къпане, защото й е приятно. Използвам различни кремове, на д-р Тайс го забравих на Велинград, като ходихме мин. седмица и ме е яд, че беше чисто нова туба. Сега я мажа с някакъв крем, донесен ни от Англия, в който има зехтин, кокосово масло и масло от шеа, странно е на вид, но още не се е изприщила от него  Laughing Под памперса вече не мажа, че тя няма търпение докато й го сменям.

Поздрави и целувки на всички!

# 73
АИР-че и аз мажа и я къпя всеки ден  Crazy и под памперса мажа с специален крем ако и се зачерви дупето. По принцип я мажа с нивея млякото и използвам павлодерм- крем/не знам дали така се пише newsm78/ Веничка ми напомни вие как го сменяте този памперс при нас някаква мъка с гонене по кревата  Twisted Evil бях и намерила цаката ако е на по твърдо не мърда, ама и там вече не стои   Crazy

# 74
Ейрче, не ти отговорих за мазането, щото вече с нищо не мажа, при това отдавна.
Зелче, смяната на пампата е истинско изкуство, същетаващо нещо като час по пеене и борба свободен стил  Crazy.
Снощи с Благун падна голяма игра на гоненица и криеница и резултатът е, че при баба си диването е спало до 10 сутринта. Явно ще трябва всеки ден да му спретваме такива преживявания.Mr. Green
И аз чух за това записване за детските градини, дано да потръгне системата, че изглежда много по-лесно. Иначе аз яслата - ще я прескоча. Предполагам, че  другата година с Митко ще отидем да говорим с директорката на детската градина, която сме харесали за Благун. Тя ни е в района и е една от най-добрите в София, следователно записването е ад. Но пък разбрах, че когато майката е студентка (а аз се надявам да бъда точно тогава  Wink ) и още повече при породени деца - се ползват преференции при записването. Пък и по местоживеене това е най-близкото ни детско заведение. За всеки случай сме проучили, че със "спонсорство" от 500 лв взимали детето в съответната група. Ако се наложи нямам нищо против и до това да прибегнем, макар че ми е много изнудваческо като практика и го имам за крайна мярка. Пък и не знам дали след година и половина все още ще съществува тази практика.
Теди, честито племенниче!  bouquet  bouquet  bouquet
По този повод днес първата февруарка е родила и на мен ми подейства много  Shocked, щото с нищо не съм се подготвила още.

Общи условия

Активация на акаунт