вече и аз имам плагиати
) и замина в канала
вече и аз имам плагиати
) и замина в канала 

Бебе Йо, как е? Има ли зъбета или още не. Цеци си е все така с два долни зъба. Имам чувството, че с тях ще си остане само

!
), но си имаме много ангажименти около празниците и ще ни е по-спокойно след това.
. Стряска баща си (той спи от външната страна
. Обикновено го взимаме между нас и заспива много бързо или го хващаме за ръчичка и обратно в леглото с цяло шише чай за приспиване. Явно е някакъв от проклетийските периоди. 
) съм я сложила на масата на компютъра, по-назад, за да не я стигат пипорестите "кебапчета" на Благун.
Честито ви бебе! 
! 

млъквам. Нощем са едни приспивания, друскане, пеене...ум да ти зайде.

, пък !
В петък пак ще го водя.Дано не съм права.За сега ни изписаха Стодал и някакъв друг сироп за изсъхване на кашлицата и нослето./ама сега не ми се рови да гледам как се казва/.Освен това пак ми отказва храната и направо ще лудна.Абе къде го лепна тоя вирус то човек никъде да не излезе. 

. Преди време така ни изгоря компютъра. Аз се заричах да си прехвърля снимките на дискове, но се замотах. После докато го оправи мъж ми така треперих. Всичко беше там. Е, възстанови информацията, но си взех поука- записах всичко на Дискове.
дано да решите бързо проблемите. Честито и леко износване и желая.
.
.
Иначе пак така си живеем основно на мляко, на обяд 5-6 лъжици от основното и следобяд пак толкова от някой йогурт или каша. Попара, кус-кус и др. не яде. Ама поне е здрава да чукам на дърво, вече вдигнах ръце.
Кръц 
но ние и не ходим кой знае къде,наобяд я оставям самичка на леглото с играчките и дебна през терасата опашката на детската кухня,и като намалеят майките бягам/яслата е през блока,на 3метра от входа/
!
възхищавам ти се на куража,аз искам още едно дете,но съм сигурна че ще полудея ако е много скоро...

няма такова мрънкало на света 

! Препоръчани теми