Отговори
# 30
  • Стара Загора
Инфанрикс полио беше днешната ваксина. Но по касата.

# 31
  • Варна
Включвам се аз , ама нещо рядко . На работа е една лудница , като се прибера вкъщи и маймуната ми се качва на главата  newsm68 И така докато го просна да спи и аз съм заспала .
За ваксините - на 1г 1 м се прави ваксината за морбили , паротит и рубеола . На  14 навършени месеца е реимунизацията за полиомиелит . До края на 2006 година се правеше жива полиомиелитна ваксина - на капки през устата . От 2007 е убита на инжекция , но от РИОКОЗ забавиха доставката и на много места , както и на Митко дадоха капките , където имаше запаси . А сега реимунизацията е само инжекция , казва се Imovax Polio . На 1 г и 6 м се прави реимунизация а ДТК , но трябва да е минала 1 година от третия прием , тоест може да е и по-късно.И това е всичко до 1ви клас  Simple Smile
Нашият терминатор го гледа една леля , но тя нещо бие отбой . Май се уморявала . Ама какво няма да се уморява , като тя не се спира . Той като спи и тя чисти , глади , подрежда . Аз не съм я взела затова , ама тя не може да седи на едно място . И хич не ми стана хубаво , като каза , че мисли да се отказва , защото много хубаво го гледа и аз едва ли ще намеря някой друг да го гледа така . Бяхме събота и неделя в Ямбол , аз нали съм оттам , да радва баба си и дядо си .

# 32
Благодаря ви момичета за бързата реакция! Hug
И само още няколко конкретни въпросчета  Embarassed  :
Значи, след като първите три приема на полиомиелит са били със живата ваксина, сега може да се прави реимунизация с новата ?
А може ли направо да се сложи петвалентната Пентаксим за реимунизация и на ДТК и полио? И ако да, добре ли е реимунизацията за полиото да се прави чак на 1г. и 6м. или  е късно?  newsm78
Извинявам се май стана доста объркващо! Предварително благодаря !!!  Flowers Bouquet
Любопитка, дано не ви напусне лелята, че наистина става много трудно да се открие опитна жена която да се хареса на цялото семейство, а като си майка с благородна професия е така, дългът зове!  Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 20:33 от Didi81

# 33
Кръц,   bouquet!
Набързо - Калоян е с хрема. Явно нослето го е мъчило снощи.  Sad Очаквам и тази вечер да е така. Не съм го водила на лекар. Засега пръскаме с низита и му капим вит. С. Дано се оправи бързо мишленцето ми.  Praynig В тази връзка ще пропуснем ваксината в петък, ще го водя когато видя, че е напълно здрав.
Скрошно оздравяване на всички болни сладурчета!   Hug

# 34
Здравейте! Hug
Кръци,
благодарности за темичката!  bouquet

Хера, Лови, АИР, Слийпи, Shocked. Какво ли им става на малчовците? Може да са зъби... Дано бързо премине периода, а на вас пожелавам здрави нерви и спокойствие. Hug

За крещенето- ние сме си така от рождението-питайте русенките! Mr. Green
За коледния купон- май след Нова Година ще ни е по-удобно. 90% е сигурно, че ще пътуваме на 19.12.
Направихме прощъпулник в неделя- взе палците! Как ще се изхранваме с още една балерина-не знам. Mr. Green
Всички болни бебоци, да се оправят бързо! Praynig
ЧРД на Амелия и Са! Да са живи, здрави, обичани, уважавани и глезени безкрай!! newsm59

# 35
  • Стара Загора
точно...явно аз не съм запомнила добре...ами кво да помня като бягах след Слави за да опазя кабинета на доктарката Twisted Evil
Слийпи Калояначо да се оправя милия Hug

# 36
Хайде и аз малко да попиша,че кой знае кога ще мога да седна пак тук.
Сигурно се питате:защо?,ами ще ви кажа Красимирчо ми събори лаптопа от масата на която седи и мъжа ми днес ми каза,че ремонта му струвал 600-700лв. newsm45 и сега пиша от компютъра на сестра му.Най-лошото е,че може да не успеят да спасят това което е имало на компа.Всички снимки на малкия от както се е родил,че и клипчета и наши снимки,абееее за това най-много ме е яд.
Иначе разбойника миналата седмица имаше хрема,която стана на много лоша кашлица и сега сме на АБ.Вчетвъртък трябва да ни бият ваксина ама така като гледам,май ще отложим.
На всички болни бързо оздравяване.
Ангелина-на гости ли ще ни идваш?Защото имам някаква такава информация reverance

# 37
  • Някъде в Европа...
Привет!
Аз открих защо сме криви. Имаме си 5 зъбче и 6 е на път, до няколко дни и то ще избие  Simple Smile
От 2 дни ядем само Йогурт с парченца плодове Мегле Rolling Eyes, днес е изял 3 кофички от 150 гр. Shocked даже взех да се чудя да не му стане нещо. Отказваме тотално кухнята  Shocked Дано и това е от зъбите.....

И аз да питам :: а Пентаксима кога се бие?? 1 год след 3 прием или на 14 месец  newsm78

Всички болнички да оздравяват бързо!  Praynig

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 23:19 от AIR

# 38
Херка-много такива  Twisted Evil използваш,вече взех да си те представям така с рогца и червена опашка.  Mr. Green Heart Eyes

# 39
  • София
Здравейте!
Много набързо влизам. Страшно съм уморена, но да кажа.
Таси има ли видими повреди на хартдиска? Мъжът ми се занимава с възстановяване на такава информация и има много голяма вероятност да ти помогне. Ако искаш може да го пратиш, като колет и да го върнем пак така.
Слиипи, радвам се че сте открили причината. Чудех се аз, но толкова много причини може да има  newsm78. Оздравявайте!
Ангелинка, имаш си подкрепление в танците вече  Grinning. Честито!
За ваксините, ние сме само с три.
Любопитка, наистина рядко се срещат такива съвестни хора. Дано размисли и да остане при Вас  Praynig.
Лека нощ от мен   sleepuu!
Всеки проблем си е различен сам по себе си. Не се стягайте, заради нас. Всички си споделяме тук. Обичам Ви  Hug.

# 40
Благодаря ви, момичета!  Hug
Тази нощ Калоян спа по-спокойно.  Simple Smile Заспали сме вечерта двамата докато му давам млякото. Мъжът ми ни е направил и снимка.  Mr. Green
Като прочетох снощи за Краси на Таси се стреснах, че може да последва кашлица и му направих една разтривка с мас на Калоян. Да видим днес как ще е. Таси, скорошно оздравяване!  Hug
Еър, честито ви зъбче!  Party Сигурно не се храни Ради заради зъбите. Снощи и аз видях пето зъбче (горе), от другата страна също е побелял венеца и чакам да избие шестото. Ние сме същата картинка с яденето. Вчера баща му го дебнал докато дават рекламите (че нашия на тях се хипнотизира) и му давал лъжица след лъжица. Ама Калоян само поглъщал като месирка без да дъвче. В резултат на това накрая повърнал всичко.  Sick

# 41
  • София
Здравейте, момичета!
Нямах нет два дни, чисто новият ни монитор сдаде багажа съвсем неочаквано, но за моя огромна радост вчера в Техномаркет направихме рекламация и ни го смениха с друг. Сега съм отново на линия.
За коледното парти - ако го направим след НГ ще има повече места, пък и със сигурност всички ще дойдем. Така поне си мисля аз. Аз понеже съм от пътуващите, които не искат да пропускат купона и затова ви агитирам. Wink
За ваксините - едната полиомилеитна отпада. Тези, които са слагали Пентаксим, пропускат полиото и поставят Пентаксим 1 година след последната имунизация. Не по-малко.
Диди81, вие сега слагате Имовакс полио на 1 г. и 2 м. и после слагате Инфанрикс 1 година след последния прием ДТК. И двете се полагат по ЗК, доколкото знам.
За будуването нощем - нали знаете, че и ние сме така. Вече не знам зъби ли са, нерви ли са.  Laughing Поне моите нерви понякога не издържат.
Ангелинче, браво за палците. Нека Ния си е като мама.

Хайде ставам, че малкия се събуди. После пак ще ви чета и пиша. Лек ден!

# 42
  • Стара Загора
Херка-много такива  Twisted Evil използваш,вече взех да си те представям така с рогца и червена опашка.  Mr. Green Heart Eyes
Ми съществуването ми е вече такова Twisted Evil Mr. Green
Слави снощи пак не искаше да яде мляко като хората...изяде 120мл. АМ а останалото нали съм тъпа и упорита го направих с бисквити закуска и му го натъпках в устата. Но докато яде ставам на маймуна...то не са игри то не са песни Twisted Evil
Сега пък иска сам да заспива...До 7м. си заспиваше сам...после нещо го трясна по тиквата и се приспивахме на ръце до преди два, три дена. Сега му даваме любимото тигърче и той заспива сам Rolling Eyes Ама купона е пълен у нас.
Слави беше с голяма хрема, която преборихме но започна и той да кашля после. Педи казва, че бил със заден ринит и сополките не излизат през носа а се стичат по гърлото и за това кашля. Давах сироп Флудитек и се оправи...е и вит. С давах ама това беше предписано от мен Mr. Green
Таси а а аз се ядосвам като ми изключи компа Слави...ако го потроши сигурно ще яде шамарите вече Mr. Green Дано оправите компа Hug
Харт безавариъно ползване на новия монитор Heart Eyes
Черпакова и Кръци пак взеха да липсват  Twisted Evil Идвам... Crossing Arms
Айде после пак...ако ме остави де.

# 43
Тука съм бе Херич... Само чета напоследък... Свинско ми е нещо, пък и семейни проблеми имам... Вий си знайте че вЪ любим... Hug
Кифлата е добре... Накичих къщата предколедно...
Да се похваля- ще ставам вуйна... За русенки - Теди - зълва ми ще има бебе. (на съпругът ми сестрата) Sunglasses

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 16:18 от ВерчИтУ

# 44
  • Стара Загора
Подуши, че ще се карам и долетя Mr. Green
Честито ви бебче...лека и безаварийна Heart Eyes
Да оправяш бързо семейните проблеми Heart Eyes
Мен сержи ме обвини за болна, че искам да вадя вече елхата....само се чудя как да я застопоря така, че да не падне на първата минута Twisted Evil

П.П ония аватр със ежко бежко беше много култов Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт