Отговори
# 225
  • София
Каква е тая тишина бе...засрамете се Twisted Evil
Правим украси за училището. Но и без това много често досаждам, та давам думата от време на време  Mr. Green.

# 226
  • Варна
Честит имен ден на всички със закъснение ! Да си носят името със здраве . Аз нещо все пропускам да честитя , ама като имам един дребосък , увиснал на врата ! Twisted Evil Сега набара един пакет тоалетни хартии и има да си развива на воля .
Ели Митко спи през седмицата до 8:30 - 9 даже  Mr. GreenИ спи отгоре ми и не мога да стана да се приготвя за работа , и все закъснявам.  Ама в събота в наша чест се пръкна в 6:45  #Cussing out
Май АИР беше се оплаквала , как през нощта е нонстоп с нея . И си цока често често . Аз тогава си виках , еи , как ли му позволява. Ето на , сега виждам как , и ние сме така , двамата на камара на спалнята , а баща му заспива в хола пред ТВ-то . И докога ще я караме така , не знам . Иска ми се още да се кърмим , а няма как през деня , нали съм една работна , затова през нощта го оставям колкото иска . Той пък съвсем се привърза към мен . Само не съм го научила да свива пръстчета , като види цици и иска да цока , като на Запознаи ме с вашите .

# 227
ето засрамих се и ще ви засипя с безполезна информация Laughing !

радвам се да разбера ,че и вашите мишоци си бият шамари  Mr. Green, щото наш тати заподозря наследника в някакви отклониния , причинени от неуравновесените му родители ! даже веднъж като падна  си тресна главата отново нарочно !
Васил ме видя  и вече нищо не може да го спре да пуска и пуска .... водата от казанчето , скача и тича по дивана - за сега успявам да го уловя ако залитне . любими играчки и думи ба- баа и кула .днес се  лепна на мини купъра в МОЛа . сигурно скъсахме нервичките на охраната - то не бе тропане , млатене ,  близане и подробни разяснения на вс. минувачи къде сьвиети и къде е гъдь(гумата )
къпането - проблем ! стои само прав , а аз с една ръка държа него с друга поливам с едно канче да не изстине . в това време той пуска водата , бърка в сифона или крачи навън и скача . гледам да измия добре поне от кръста нагоре , а изплакването колкото и както сваря . баща му вече не забелва , аз не успявам , какво става там долу направо незнам.
мики м , миринда , ели гу  добре завърнали се !(нещо като добре дошли онтово )

# 228
Калоян си изпи млякото и вече вилнее с пълна сила.  Twisted Evil Кога ли ще спим знае само Негово височество.  smile3506 Вече не знам това неговото какво е - зъби ли, нещо друго ли или характер...  ooooh!

# 229
  • софия
здравейте и от нас
съвсем набързо имам едно питане - трябва да купя няколко игри на момиченце на 2г. Какви да бъдат - нямам представа,дайте идеи моля. Сумата е без значение.

# 230
  • софия
о, и ние не спим хич. Ели тия дни нещо като се слудна - буди се в 22 иска да играе до 3 и ние понеже не й обръщаме внимание почва да пищи. Ама пищи, блока ще падне. Манипулира ни да иска вода - т.е.сок, като й донесем не пие, не е наакана нитонапишкана. ....Направо вече не знам - ако и тая нощ е така вече не издържам! ooooh! #Crazy

# 231
ха привет и от нас  Hug

Днес ни беше първият "учебен" ден  Mr. Green
Изобщо много добре мина ...... пу пу. Още като се отвори вратата в яслата и детето изпадна в неописуема радост - толкова много каки и батковци  Laughing . Баща й едва я хванал да и сложи пантофите... Направо с обувките влязла  като у дома си и почнала да раздава правосъдие  Mr. Green Смотала един батко на 2г.и 8м., че ял солети, а на нея й дал само една. Избутала го, прибрала целия пакет, а него повалила на земята да си плаче. Ужас! То детето гладно няма да остане и магарето в калта си няма да остави, ама аз ако бях там щях да се чудя къде да се скрия. Ама татко й се справил в ролята на рефер. Какво е ставало после не знам. Но не е плакала изобщо докато е била там. Като я взимала майка ми Г-жата само казала, че е доста палава.
Аз не можах да отида днес, че бях на изпит. Сертифицирах си компютърните умения най-накрая  Mr. Green
Утре сутрин ще пътувам - командирована съм във Велико Търново за три дни. Хич не ми се ходи, ама се налага
Хайде до скоро... Ако има вариант и оттам мога да се включа  

# 232
  • Откъм Варната
Оп и аз, преди 1 час Митаче благоволи да заспи, бях го оставила след банята да си "оправя леглото" и той жестоко каталяса и приспиването после ми отне 5 мин нейде, цокна малко и закърти, много лесно го отучих от спането при мен, за 3-4 дена и готово, сега като заспи и чак към 6-7-8 се събужда за цица, вземам го тогаз при мен, доволно наспана, той си цока и пак заспива до към 9-10-11

Каква е тая тишина бе...засрамете се Twisted Evil

Гласувах за теб в една темичка, сега да почерпиш  Mr. Green

Иначе сме по разходки, и правих едно коледно украшение, като го заснема ще ви го покажа, имам да опаковам подарък за Варненски предколеден банкет, и на Митака почвам да стягам сурвачката, че здрава да стане, бая гърбини има да изтупа...ми туй от нас, а и честит празник на всички които са имали поводи тез дни

Лека на всички  Hug

# 233
Привет от мен!

Амелия вие в коя ясла дадохте малката newsm78 Питам те, защото и ние след - месеца ще даваме малкия и сега съберам инфо за яслите из Бургас!

Слипи/u] не се притеснявай не сте единствените, които не спите! Ние също много се будим нощтно време и така откак се е родел #Crazy Вчера от кухнята имаше боб #2gunfire и цяла нощ милия е пръцкал като за световно Sick и той като пръцка се буди, защото се напъва...днес съм направо дроб Sick Сга се надявам да заспи и да поошетам из къщи!

Абе мами, колко тежат вашите октомврийчета? нашия вчера го теглихме и беше 13кг newsm78 Питам ви да си сверя часовника!

целувки от мен!

# 234
На варненки честити им попълнения в зоологическата градина Mr. Green

Мерси , мерси, аз имам резервирано място за пролетта, луда майка на едногодишно момиче  Mr. Green до клетките с лъва  Crazy

Хай и от нас, вчера бяхме по задачи с Пламена, вече имам трицепс на дясната ръка от мъкнене  Whistlingтрябва да се науча и на лявата да я носа, да не развивам само дясната ръка, че ще стана несъразмерна  Mr. Green  тя е общо взето добре , ама от вчера едно разстройство я мъчи сега и дадох ентерол да видим какво ще стане  Peace пък е жизнена иначе  и яде Crazy и от предната седмица трябваше да я запиша за ваксина, колкото пъти се засиля и тя вади сополи за час, после нищо и няма  Twisted Evil луда гъба ме прави  ooooh! За протокола ние сме 10,300 кг. Crazy оня ден я мерих на систъра на кантара  Wink

За шофирането- шофьор съм от 8 години, карам почти всеки ден Crazy обичам да карам  Peace важното е да не се шашкаш, пък и то напоследък така стана, че е ужасно движениетоnewsm78  За начинаещите- дори и да ви свирят си казвайте това не е за мен Peace така практикувах първоначално, много добре ми се отрази  Hug щото има и такива шофьори които само се заяждат като караш бавно  Twisted Evil

спирам, лек ден на всички  Hug

# 235
  • Стара Загора
Нямам много време...познайте що Twisted Evil
За килата - на година и месец беше 10 510кг...сега незнам. Ще ходим на консултация този месец и тогава ще кажа.

# 236
  • София
Добро утрооо!
И Косето заспа в 12 ч. Мъжът ми ми се караше, че децата по това време трябвало да спят. Да превъзпита синът си, тогава  newsm32. От 8 часа правя опити да го приспя, но той си танцува човека. Но пък през деня спа и сигурно това е причината, май ще трябва да го будя, но сърце не ми дава  newsm78.
Amelia, много хубаво, че се е адаптирала бързо Юлето. Така и ти ще си по- спокойна, аз плачех пред градината когато Дани плачеше вътре. Но попаднах на много свестни педагози и бързо се адаптира и после не искаше да си тръгва. Децата и до ден днешен са си приятелчета и се търсят, но ние избягахме в тази Бояна и по- трудно се виждат. А защо дават солети в детската  newsm78? При нас не даваха за да няма конфликти, както и нищо хранително ( че не се знае кой какво носи). Каквото за едното дете, това и за другите.
KaliMa, лелее бях забравила сурвачката  doh. Ще ми е интересно да видя украсата. Аз правих за училището на Дани, но не се сетих да снимам.
Херка, и аз гласувах и за теб, но не само.
zajka, не са го мерили скоро, нали вече е на 3 месеца консултацията и ходим само на ваксини. Но аз не го водя и на тях, че беше хремав и като се оправи- тогава. На годинка беше към 11 кг.  Часовникът Ви е малко на пред, но не толкова  Joy. Дани на 1 годинка ми беше 13600. За г. и 2 месеца няман данни, но качваше по кило на месец и аз правех опити да го слагам на диета, а свекърите ми ги проваляха. Хубаво си ядяло детето. Сега си е съвсем добре, даже слаб.

# 237
Привет и от нас с Вяра!Добре сме,сополче и тя имаше по едно време за малко и спряха от само себе си ,без капки.Може да е било и зъби,знам ли вече.То тя още си е с 4зъба,ама си избиха със сополки и леко покашляне.Тa гледам да не се шашкам много,когато се слyчи да е така.Важното е да са жизнени и да си хапват!
В нас вече сме коледно настроени,в събота с кака и yкрасихме а малката бyбyлечка само цъкаше и се оглеждаше.Сега като я питаме къде е елхата,бyтyшчетата и yкрасите и доволно ги показва с пръстче.Имаме си пеещ Дядо Коледа и като го пyснем Вяра е готова с танците.Клатyшка се наляво-надясно и прикляква.Иначе всичко си е по старомy-продължава с нощните ставания за цица,спи си по два пъти,манджите се налага да ги пасирам,че иначе плюе.За килограмите-на 1г.и1м.беше 9600кг.
По темите:не  шофирам,така и не се реших да ги изкарам тия кyрсове.Може би някой ден(като вдигнат таксата още малко...)ще се престраша.
Заспиването-заспива около 9.30-10h.,но пък цяла нощ е в акция.
За подаръка(питането на daniart1)аз на дъщеря ми на тази възраст и бях взела Бебе Борн и много си играеше с него,даже и сега понякога.Може и кyбчета с приказки за нареждане на картинка.
За затишието във форyма-слетобед обикновено сме по разходки.
Тедито,много се забавлявахме с малките на клипчето и даже ще си го направим и с нашите образи.
На AIRчето,честит имен ден на патерица!  bouquetДа си носиш със здраве името!
Хайде толкова,че май досадих вече.Целyвки на октомврийчетата! Hug

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 10:29 от assia75

# 238
Здравейте момичета!
Ейрче, честит имен ден на патерица!   bouquet  bouquet  bouquet
Последните 3 дни бях с Благун у дома и сега ужасно ми липсва. Снощи чак си поплаках като го закарахме при баба му, ама няма как, като трябва да мътя.
Благун заспива между 10-11 часа и спи сутрин до 9. Буди се обикновено към 6.30 и си иска млякото. Като цяло е поспаланко. Има дни, в които спи и до 10 часа сутринта.
За шофирането - карам вече втора година почти постоянно, иначе книжка имам много отдавна. Стискам палци на бъдещите шофьори да свикнат по-лесно с движението, напоследък наистина е ад. Снощи се зарекох, че до 22 няма да карам кола в София, но утре пак ще излизам с нея. Колкото и задръствания да има, по-спокойно и по-бързо ми е с кола. Имам случаи като ми прикипи да излезна и да направя едно кръгче по северната дъга на околовръстното, че там има по-малко задръствания. Като цяло обожавам шофирането.
Сурвачка и аз ще му направя. На Нова година ще сме у дома с бабите и дядовците, мисля, че така детето ще е най-доволно. На Бъдни вечер сме при моите родители, а на Коледа - при свекърите. По празниците ще си вземем Блажко при нас, поне Митко е обещал да си е в къщи от Коледа до Нова година и ще ми помага с вдигането.
Херка, и аз чакам да черпиш  Wink.
Отивам да пооправя кочината у дома.  Crazy

# 239
  • Откъм Варната
Момичета ето тука е коледното украшение което правих, като измайсторя и другите неща и тях ще ви пусна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237064.msg5843882#msg5843882

Общи условия

Активация на акаунт