Питам те, защото и ние след - месеца ще даваме малкия и сега съберам инфо за яслите из Бургас!
Вчера от кухнята имаше боб
и цяла нощ милия е пръцкал като за световно
и той като пръцка се буди, защото се напъва...днес съм направо дроб
Сга се надявам да заспи и да поошетам из къщи!
Питам ви да си сверя часовника!
трябва да се науча и на лявата да я носа, да не развивам само дясната ръка, че ще стана несъразмерна
пък е жизнена иначе и яде
и от предната седмица трябваше да я запиша за ваксина, колкото пъти се засиля и тя вади сополи за час, после нищо и няма
За протокола ние сме 10,300 кг.
оня ден я мерих на систъра на кантара 
обичам да карам
важното е да не се шашкаш, пък и то напоследък така стана, че е ужасно движениетоnewsm78 За начинаещите- дори и да ви свирят си казвайте това не е за мен
така практикувах първоначално, много добре ми се отрази
щото има и такива шофьори които само се заяждат като караш бавно
. От 8 часа правя опити да го приспя, но той си танцува човека. Но пък през деня спа и сигурно това е причината, май ще трябва да го будя, но сърце не ми дава
.
? При нас не даваха за да няма конфликти, както и нищо хранително ( че не се знае кой какво носи). Каквото за едното дете, това и за другите.
. Ще ми е интересно да видя украсата. Аз правих за училището на Дани, но не се сетих да снимам.
. Дани на 1 годинка ми беше 13600. За г. и 2 месеца няман данни, но качваше по кило на месец и аз правех опити да го слагам на диета, а свекърите ми ги проваляха. Хубаво си ядяло детето. Сега си е съвсем добре, даже слаб.
Да си носиш със здраве името!

.
Препоръчани теми