Аз малко (доста) се поизгубих.
добре, че поне снимките ги имаше и на компютъра на майка ми. После нет нямаше, после пък мъж ми излезе в отпуска и въобще нямах достъп да компютъра...
И така, де, важното е че пак съм на линия, прочетох последната тема (предишната не успях, но ще наваксам) и бързам да се отчета, да не ни забравите. 
Ема е добре. След като проходи много смело, падна няколко пъти, удари се по-силно и сега я е страх.

Иначе с гърнето имаме успехи - ползваме го редовно и доста памперси спестяваме, обаче има гадния навик да се напишква докато я храня и не знам какво да правя.
Някак си не върви да яде, седнала на гърнето.
Кърмим се все още за приспиване и на обяд и вечер и ако се събуди също, а и по цяла нощ, особено като я мъчат зъби. 
Аз също почнах шофьорски курсове.
Във вторник си взех листовките, остана кормуването, но имам още доста часове да карам и ще го оставя за след нова година. Инструктора ми е познат и не ми се кара много, обаче иска много бързо да карам, да правя маневри, а аз малко бавно зацепвам
. Особено като ми каже да завия наляво, аз докато зацепя, да преценя кое беше ляво, да подам мигач... той завоя минал.
Ама ще свикна, де, надявам се. 
Стига толкова, че много се олях. Само да честитя на Са хубавата новина.
Браво, че сте се решили! Лека и безпроблемна бременност!

?
!
.

! весел празник !
!
. С Криско се справяме отлично/е стават разни аварии в къщи, ама аз освен очите на 4 на 8 не мога да ги отворя
/ Даже днес си поспахме до 8.30-това е постижение, понеже по късно ставане от 7.30 нямаме.