Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте и от нас Hug

Аз малко (доста) се поизгубих. Embarassed Първо ми се скапа компютъра - затри ми се всичко Close добре, че поне снимките ги имаше и на компютъра на майка ми. После нет нямаше, после пък мъж ми излезе в отпуска и въобще нямах достъп да компютъра... Crazy И така, де, важното е че пак съм на линия, прочетох последната тема (предишната не успях, но ще наваксам) и бързам да се отчета, да не ни забравите. Heart Eyes
Ема е добре. След като проходи много смело, падна няколко пъти, удари се по-силно и сега я е страх. Rolling Eyes Пак си ходи, ама все гледа да се хване някъде за мебелите и най-вече за мен, ако съм наблизо. Ако няма къде да се хване се пуска да пълзи - научи се да пълзи едва преди месец и все още й е много интересно. Навън е по-смела, Confused но там пък мен ме е страх много много да я пускам сама, че нещо все на главата си пада. ooooh!
Иначе с гърнето имаме успехи - ползваме го редовно и доста памперси спестяваме, обаче има гадния навик да се напишква докато я храня и не знам какво да правя. Thinking Някак си не върви да яде, седнала на гърнето. Wink Кърмим се все още за приспиване и на обяд и вечер и ако се събуди също, а и по цяла нощ, особено като я мъчат зъби. Tired
Аз също почнах шофьорски курсове. newsm01 Във вторник си взех листовките, остана кормуването, но имам още доста часове да карам и ще го оставя за след нова година. Инструктора ми е познат и не ми се кара много, обаче иска много бързо да карам, да правя маневри, а аз малко бавно зацепвам smile3537. Особено като ми каже да завия наляво, аз докато зацепя, да преценя кое беше ляво, да подам мигач... той завоя минал. Whistling Ама ще свикна, де, надявам се. Crazy
Стига толкова, че много се олях. Само да честитя на Са хубавата новинаbouquet Браво, че сте се решили! Лека и безпроблемна бременност!   Heart Eyes Hug

# 211
  • Стара Загора
Слийпи голяма си кайсия значи Mr. Green
Любопитка много е сладък Heart Eyes на мама прилича Hug
Аааа честит втори зъб на принцеса ЙО..все така да се озъбва, че пърДЖолите чакат Mr. Green
_миринда_ добре завърнала се Hug

# 212
  • Варна
....Любопитка, ама сладураната ти е одрала кожата.  Mr. Green

Сладураната се казва Димитър  Mr. Green

Embarassed Embarassed Embarassed  Embarassed  Embarassed
 Banghead
Айм со сори, айм мизъръбъл, айм натинг. Айм соу, соу сори.

Донт уори , май френд . ХИХИХИХИ Joy  Joy  Joy Те затова хората по улицата като кажа , че е момче , викат , ама той хубав като момиче . Майка ми засегнато винаги допълва , "То пък щото няма грозни момичета , щом е хубав , значи е момиче , а !"
ОСКА - разказът на Джером наистина е хубави затова колко би било хубаво човек да има опашка като кучето , че да разбереш истинските му чувства,тоесто като каже "Ау , колкохубаво", а не маха весело с опашка , дали наистина мисли така Simple Smile
ТЕДИТО - много сте смешни

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 11:59 от Любопитка

# 213
 ВерчИтУ, честито ви зъбче Laughing!
Мен много ме е яд, че не изкарах шофьорските курсове!Другата година щели да станат 1000лв, ама изпуснах аз работата, а и още се вайкам, дали би станало шофьор от мен newsm78?
За падането-моя ме разбива.Трябва да го гледам нонстоп.Никак не се съобразява бяга по леглото прав, качва се по маси, столове.Лошото е, че падна от леглото два пъти, абе той направо си се хвърли, а бях до него единия път.Ох, трябва много да внимавам с това Sad!
Аз вчера имах празник, но си бях вкъщи.Гледах си детето и та така, без купон, тъпотия Cry.
Tedito_799 , супер е това!

# 214
Здравейте и от нас с Габи!
Миринда и ние точно посъщите причини се позагубихме,ама важното е ,че сме на линия!
ВерчИтУ ,хич даже не сте последни.Ние май ще сме!Все още ни вест ни кост от зъби! ooooh!Абе,да сме здрави!Кагато дойдат тогава!
Мира,хич не се притеснявай за кормуването!Никой не е станал шофьор от няколко часа каране /па,дори и двайсет!/. Аз вече почти имам книжка/не съм я взела/,но въобще не се чувствам сигурна и подозирам,че скоро няма да возя никой Mr. Green И на мен не ми беше лесно! HugЖелая ти успех и спокойствие!миринда и на теб! Ще видиш след година като се видим как ще караш! motor
Tedito_799 ,така искрено се смях....Клипа е просто невероятен! newsm68
Любопитка,наистина ти е много чаровното Митето!А,на готините момчета все им викат момичета newsm78 Моя мъж като малък все са го бъркали  Mr. Green
Sa,искрени поздрави и от мен!Да сте живи и здрави,лека бременност и най-чаровното малко човече да прегръщаш след девет месеца! Hug
KOTE,честито и на вас! Да знаеш как благородно ви завиждам!Да сте мноооого щастливи в този дом! Hug
Днес пак е намръщено,но използвах,че няма мъгла и навън.Друго си е като подиша студен въздух!
Исках още да пиша,ама да не ставам досадна Crazy
Приятен следобед! Close-mas:

# 215
Здравейте от мен и от Криско Hug
Честитим вчерашния празник на патерица , а днес е св.Ана. Да са живи и здрави всички носещи това прекрасно име и производните му  bouquetспециални Heart Eyesза AIR!!!
Верчиту, честит ви зъб Joy!
Честито и на Са тук във форума/лично вече я поздравих/-леко бременеене й желая и най-прекрасното братче или сестриче на Али!
Коте, честито и на теб! Много щастие ви желая!
Тедито, много готин клип Joy!
За шофьорските курсове-успех на всички! Аз от 3 год.съм шофьор, но откакто родих се страхувам да карам много и може да се каже, че шофирам само в екстремни случаи като сме били на гости и мъжът ми е пил...Като гледам какво е по улиците незнам скоро дали ще събера смелост...
Бях си намислила и други неща, но ще ви пиша друг път-тази седмица ще съм по-свободна, че не съм на работа/вече си нямаме баба гледачка за хубаво или за лошо Cry/ще се гледаме с Криско.

# 216
  • Някъде в Европа...
Набързичко да ви почерпя послучай имения ми ден!
  party023

beer3 smile3510 Popcorn

На всички празнуващи честито1
Гонят ме от пц..... Close

# 217
http://www.data.bg/f.php?fid=20529984
ето на това клипче наш васил се кефи многои го пускаме по 20 пъти нон - стоп
само че тряба да го свалите за да го гледате не става само като кликнеш върху него
аир , честит имен ден ! дано те гонят от пц - то  към огъната трапеза от йедене и пийни   cheers! весел празник !

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 20:02 от oska

# 218
Честит имен ден на Аните! Да са здрави и добре да го отпразнуват.

Лека вечер на всички.

# 219
  • Стара Загора

Честит имен ден на AIR  Heart Eyes

Абе само моето ли е такова говедо като баща си бре Twisted Evil Не ми дава да го снимам и това е...рекох ще направя малко коледни снимки преди баня ама то недава. Накрая в пристъп на ярост му се скарах и разреван го снимах Twisted Evil Същият като баща си...сержи хич не обича да се снима...за разлика от мен Mr. Green
Ето жалкия ми опит за коледно бебче  Tired http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183502&photo=23
На варненки честити им попълнения в зоологическата градина Mr. Green
Шофьорска книжка имам аз отдавна...от 97-ма год....но обичам повече да се возя отколкото да карам.

# 220
Air честит имен ден да си жива и здрава и само хубави мигове в живота ти желая. Hug Hug Hug
Честито и на всички останали именници всичко най-хубаво и живи и здрави.  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета мерси за хубавите думи благодаря ви.. Hug

# 221
  • София

Честит имен ден на AIR !
Да се знае името ти и много щастие и късмет да ти носи!

Момичета, днес случайно успях да бръкна в устата на Косето за да видя има ли зъбчета, абсолютно на майтап ( по принцип е мисия невъзможна) . Оказа се, че са порастнали цели 4  и вече боцкат  Shocked. Явно това е проблемът за НЕяденето толкова време. Ох, дано вече да прояде, че вече откачам. От няколко дни прави опити да яде кремчетата, които ми препоръча Кръц. Само това си хапва и аз слагам в тях и малко сварен жълтък ( заради хемоглобина). Кръц, мерси за съвета   bouquet.
За падането, вчера падна 4 пъти. Първо от леглото, през парапета. После от масата в кухнята ( беше се качил нелегално и го разбрахме като писна). След това от облегалката на дивана, опитвайки се да достигне флашката на компа. И капака беше пак от спалнята през радиатора, чупейки щорите  ooooh!.
Верчиту, честито ви зъбче  tooth!
Херка, ми как няма да реве, такива компромати показваш. Поне едни гащи да му беше сложила  Mr. Green. Много е готин, джуджо. И Косьо е от необичащите да се снимат. В петък така е танцувал на шоуто на Слави, че залягахме от смях. Мята ръцете и краката, прикляква. Определено ги имитираше, но всеки опит да го снимаме беше неуспешен. Като водо камерата тръгва към нея и край със снимките. Свенливи мъже, брей .
Имаме успех с гърнето. Но се наложи няколко пъти да го издържам, както в/у WC-то. Вдяна накрая и толкова се кефи на мелодийката. Сега и да не му се пишка се напъва за да пее патето. Много е смешен.
Мире, всичко с времето и практиката! Ако сме знаели, нямаше да ходим да се учим. В София е много натоварено и трудно и за опитен шофьор, какво остава за начинаещ, но всичко е практика.
Изчезвам, лека нощ от нас!

# 222
  • Стара Загора
Каква е тая тишина бе...засрамете се Twisted Evil

# 223
Каква е тая тишина бе...засрамете се Twisted Evil
Ами тишина, сами ли да си говорим Mr. Green
Аз един път да съм свободна и да няма публика да споделя, че хич не съм забравила как се гледа дете newsm44. С Криско се справяме отлично/е стават разни аварии в къщи, ама аз освен очите на 4 на 8 не мога да ги отворя Grinning/ Даже днес си поспахме до 8.30-това е постижение, понеже по късно ставане от 7.30 нямаме.
за зъбките - до 1 г. си стояхме с 4, после като се започна, отдолу два, после горе 2 кътника, сега извади и долу 2 кътника и в момента чакаме още 4 зъбчета..., та докато 4 м.стояхме с 4 зъба, сега наникнаха като гъби.
главата и Криско си удря в стената или на пода, даже понякога като му се скарам и сам си бие шамара/а аз не съм му била лицето/.
Весел ден и не я давайте толкова скромно!

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 15:26 от eli_gu

# 224
  • Стара Загора
еЛИ...има скайп бе жена..там съм Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт