Отговори
# 240
Кали, ма много сръчна мама си ти! Много е сладко!

Честити празници на всички, които са имали повод през последните дни!

Хайде и ние да се отсрамим....

И Стела е от будещите се нощем, сега е малко по-добре на 2 часа, преди беше на всеки час  Tired Лошото е, че като се събуди и се разсънва и крещи ако не я клатим в шезлонга, после като заспи след 30 мин. я връщаме в леглото. Не знам защо се буди, само 1 път яде, зъби ли ще излизат, рога ли... Иначе ние сме с 6 от 11 месечна и не знам дали ще има изобщо още, тя нали нищо не яде освен малко мляко и не й трябват много. В тази връзка, Лови, какви са тия кремчета, които Кръц ти е препоръчала. Може пък и Стела да се излъже да хапне!

Да ви кажа от вчера Стела има доста странен режим, спи от 11.30 до 14 и после повече не спи. Снощи си легна в 8 и ние направо се чудихме какво да правим  Laughing Друг път си ляга към 22.30-23ч. след едночасаво крещене и на мен много ми харесва новият й режим, обаче се чудя дали е добре. Така си яде обядът чак след 14ч., а пък няма сили да изкара без сън до обяд и е много кисела. Има ли други с такъв сън по никое време?

За шофирането, и аз много обичам да карам, обаче сега с детето почти няма къде. Живеем до парка и не ми се налага да я возя никъде, а ме е яд, защото много си харесвах колата. Казвам харесвах, защото от днес имам новааааааааа!! Която е просто върха, определено трябва да си измисля дестинации да се возим със Стела през седмицата!

Целувки и до скоро!

# 241
  • Варна
Здравейте и от нас  Hug

Кали, много е хубаво!Браво! Heart Eyes

Веничка, честита кола! Със здраве да си я караш! Mr. Green Аз не знам дали ще се престраша да возя Ема сама в колата (първо да взема книжка, де). Тя хич не обича да седи в столчето и трябва постоянно да я занимавам с нещо.  Confused

И ние в групата на къснозаспиващите. Tired Вече традиция ни стана - уж към 20-21 много почва да й се спи, мрънка, гушка се и като я изкъпем, суква 2 пъти и е кукуряк Crazy Rolling Eyes И може да откара после игри до 24-1ч. ooooh! Нощем също се буди да играе Tired, ама аз не й обръщам внимание и тя, след като щателно провери моите и на баща си уши, очи, нос... дали са на място и пак заспива. Понякога и по 1,5-2 часа будува нощем, върти се по спалнята, бърбори, но като цяло е кротка, само дето трябва да съм нащрек постоянно, че да не падне. Twisted Evil

За спането през деня, малко със зор минахме на един сън от 13 до 15:30 (относително). Малко трудно издържа сутрин до съня, ама ако я оставя да спи 2 пъти, дивеенето до среднощ е 120% сигурно. Crazy

Имаме си пеещ Дядо Коледа и като го пyснем Вяра е готова с танците.Клатyшка се наляво-надясно и прикляква.
Такова чудо и ние имаме и направо ми иде да го потроша вече.  Twisted Evil Ема иска постоянно да е пуснат, само ходи, сочи го и повтаря "да-да" (дядо - от дядо Коледа Wink ), сочи ми копчето от къде се пуска и почва да мята ръцете и да прикляква. Crazy така ми се е надула главата от неговите мелодийки, че имам чувството, че и навън като излезем пак го чувам да пее. Twisted Evil ooooh!

За килата и аз не знам колко е - на годинка беше 9,600, сега според домашния кантар е около 10, ама той не е много точен. Rolling Eyes И пак според наши измервания е 80 см. Flutter

Айде, че пак се олях. Целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 242
Здравейте и от нас Simple Smile

Чести имен ден на Аир на патерици. Да ти е живо и здраво името.  bouquet

Лови, радвам се, че Косето е почнал пак да си хапва. Явно зъбите го мъчат. Цеци си е още с две зъбенца отдолу и честно да ви кажа, вече си мисля, че скоро зъби няма да има. Какво е това чудо незнам.

Верче, честито за озъбената Йо. И вие бая ги чакахте тези зъбки - хайде да са ви здрави и бели като гъбки Hug

Хери, кви клюки да ти кажа, ми то беше отдавна, забравих ги вече Whistling

Калима
, браво на теб. Мен много ме мързи, как ти се зянимава на теб незнам. Кажи от къде ги взимаш тия мераци. Аз две седмици се канех, докато украся у нас. Най-накрая се преканих де Crazy

Веничка, на Цеци режима е такъв от 10-ия месец. От 11:30 до 14ч. В 20:00ч. едвам гледа. Супер си е режима, вечер си имаме време за нас, безда ми врещи малко човече на главата.  Laughing

И аз обичам да шофирам, голям ми е кеф Simple Smile. Обаче много псувам, като каруцар съм. Embarassed Embarassed Цеци нали винаги се вози с мен и се е научил и той - Ужааас Twisted Evil. Като запсувам и той повтаря след мен "Дееее,дееееба ooooh!. Казах на баща ми и той умря от гордост, родителите на мъжа ми обаче не бяха възхитени..

За килограмите - 12.500кг. е в момента

Момичета, давайте заглавие за Коледна тема де. Аааааа.... NaughtyОт вас заглавието от мен темата. Хайде, хайде... Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 14:55 от кръци

# 243
  • София
Калиии, много е красиво  newsm51. Къде блеех и не видях тази тема. Край! Сега си имам вече домашно.
Веничка, спи си когато си иска. Това ме изнервя, защото не мога да си разчета времето. Да не говорим, че губя много време в псевдо приспиване. Кремчетата са на Nestle. В кутийка по 4 бройки са. Тук има само банан и ягода.
Кръц, още веднъж мерси за съвета. Оказа се, че почти само тях яде, но аз му слагам и варен жълтък в тях. Мъничко, за да не го усети. Ох, вече се бях отчаяла.
За подаръка на момиченцето, има много хубави комплекти кухненски, шевни машини детски и др. Това ми направи впечатление, не се заглеждам още по дам. подаръчета  Whistling. А може би трябва.

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 15:07 от Lovi

# 244
Привет от мен /Криско спи/!

Амелия, честито за яслата, много се радвам, че бързо сте се приспособили! Не разбрах от колко време ходите. На мен сега това ми е основния проблем - кога и как ще свикне Криско с яслата? Cry
Преди малко ходихме с Криско в офиса, че имах да върша неотложна работа и хайвана заспа там- нали сега го уча да спи веднъж през деня, за да е подготвен за яслите, и едва издържа до 13ч.Прибрахме се и трябваше да го съблека и да си доспи в леглото и като ми дръпна един рев...Пи мляко и пак заспа. Сега ми е много напрегнато, защото в офиса имат спешна нужда от мен тази седмица, а за Криско е изключено да намерим някой да го гледа. Мъжът ми предлага да го водим във Велинград при баба му, но хич не ми се иска/то ще бъде едно гледане-него или болния му дядо/ ...И така нещата не може да продължат по старо му и идните дни ще ходя да питам дали ще го вземат на ясли. Кажете как да го дам, като 2 жени гледат не 15, а 30 деца? Струва ми се невъзможно да са гледани newsm78
Повече няма да ви занимавам - весел ден на всички!
Кали, браво на теб  bouquet-признала съм те за най-сръчна мама, заедно с Лови!

# 245
Хич ме няма по предложенията, ама да дам едно за начало, а поетесите да мислят по-добри варианти:

"Коледата наближава, Октомврийче слушка, за подаръци се стяга!"

# 246
  • Откъм Варната
Момичета радвам се че ви харесва  Hug

Калиии, много е красиво  newsm51. Къде блеех и не видях тази тема. Край! Сега си имам вече домашно......

Имам една папка с около 400 файла по темата, да ти я пратя ако искаш, да ти стане домашното по голямо  Mr. Green  Wink, аз пък се бях зарекла да не влизам в темата с декупажа, ама на не устисках, и сега само декупаж ми е в главата, но съм се зарекла като хвана да правя нещо да го савършвам до края и тогава да почвам следващото, че вкъщи само разни неща за моите хобита се мотаят и правят калабалък

# 247
  • София
Кали, ако видиш бесен военен да те гони да знаеш, че е мъжът ми.
Аз нарочно не влизам в темата за декупажа, че на мен толкова ми трябва. Заразих и племенничките и те налепили цялата къща, та етърва ми ми " благодари". Лошото е, че всичко правя след 1 часа сутринта и после ми е много трудно. Като си легна в 5 и Косето се събуди в 8 го преживявам много трудно  Laughing. Хайде, седмица -две се издържа, но аз прекалявам. Краста, какво да се прави. Сега се опитвам да правя едни снежковци от вестник, хартиено тиксо и памук. Дай линкове пък ако трябва и охрана ще ти мисля  Joy.

# 248
  • Откъм Варната
линкове нямам, че кот видя и на компа си качвам ( той затуй задръстен ) инак мога като .zip да ти пратя папката по скайп или меил

# 249
  • София
Кали,ОК. Мерси предварително.
Момичета, Коледното тържество реших да остане след празниците. Повечето от Вас ще пътуват и са заети и така ще е по- добре. Само кажете на коя дата. Мисля около 5-10 да е. Да си поотпочинем от тържествата. Как мислите ? Също и в кой от двата клуба? Островът съм го виждала, а другият на рекламните снимки ми се струва по- голям, но ми е малко далече Иван Вазов да проверя.

# 250
Здравейте момичета...пак се докопвам едва  ,но не ми се ще да се забравяме.Пращам много целувки на всички мъници....опитвам се поне да ви следя ако не друго,но нямаме отново pc и използвам  да влизам от приятели..
много ми е криво че се отделям от вас заради този проблем...надявам се не сте ме забравили Simple Smile.
Ние спим вече по един път на ден,но секи път различно.Вече много осезателно се усеща 4е маниците не са толкова малки,нали?
лека  вечер  на всички и дано растът здражи нащите  слънца.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 251
Да се разпиша и аз ,че само минавам да ви прочета Embarassed
За килограмите 8,600 на годинка сега не знам,ама сме от фините
Как устисквате да пътувате с тези деца ,малката шушла и 20 мин  не може да изтърпи ,давам играчки занимавки ама нъцки ,пищи да я вдигам ooooh!
За спането спим по два пъти ,то за това  и сме будни по нощите ,пее ,пули се пълна програма
Ще бягам че само толкова ми позволиха вече мрънка  Mr. Green
Лека и мека от нас Grinning

# 252
Кръци, а да те питам, Цеци обядва като се събуди към 2ч. ли? Стела така прави и после са й много близко следобедната закуска и вечерята  Crazy Но определено с този режим си остава свободно време  Party ще гледам да го поддържаме, дано не се развали при бабите.

Лови, мислех, че ще кажеш нещо ново, а ти явно имаш предвид тези йогуртчетата на Нестле, то има такива подобни и ванилови кремчета и грис, обаче Стела не ги яде изобщо  Rolling Eyes По едно време хапваше от тия миниатюрните Данонино, но после и тях отказа. Днес хапна от едно на Мегле, ще видим дали и утре ще го яде.

Лека нощ на всички и дано няма много будуващи дечица (тръгнах да пиша бебоци, ама те вече не са такива  Simple Smile)

# 253
  • Варна
Привет!
веничка Митко понякога заспива към 10:30 - 11 и си обядва към 2 . Но следобедната му закуска е към 17 - 17:30 , давам пасирани пплодове , а вечерята е към 20 - 20:30 , така че си има достатъчно време . Ама той като закуса към 9:30 няма как да обядва порано от 13:30 , шшото не огладнява . Понякога заспива после към 16 пак , понякога не , различно . Но пък вечер докато се приберем от работа , докато ни се нарадва  , докато направя вечеря за него и за нас , и то става 21 да го къпем и пак заспива най-рано в 21:30. Ама сутрин напоследък си откъртва до 9 поне.
Тази седмица давах за първи път на Митко такива кремчета на Нестле , щото му ги подариха , аз не бих купила  . Хапна ги без особен ентусиазъм , едва ли  ще му купя повече .
Кали страшни работи правиш , само се чудя кога ти остава време . Аз като го преспя по това време и аз се тръшкам до него .

# 254
Привет!  Hug
Мен ме лепна една хрема.  ooooh! Днес шефа ме пращаше да съм си ходила вкъщи ако искам, ама аз искам ли... ааа не, няма да си разболявам детето я.  Naughty
Калоян заспа, о чудо! Моля се само да не се събуди след час-час и половина, защото когато заспи толкова рано обикновено прави този номер и после - игри до зори! Ако е играл пред нощта, сутрин си доспива, ако е легнал късно спи до към 10ч. В двата случая сутрин си поспива. Следобед спи час и половина, но когато си иска. Но дори да се събуди в 14-15ч това изобщо не е гаранция, че ще заспи по-навреме. Способен е да вилнее досред нощ.  #Crazy
Като прочетох, че има още доста дечица като него се поуспокоих. Благодаря ви, че споделихте.  Hug Започнах вече да се чудя какво го мъчи. То не е ден и два. И най-обичам да ми дават съвети как да съм му изградяла режим.  Twisted Evil
За килограмите - на годинка Калоян беше почти 9 кг. Сега вече ми се струва, че е станал 10 кг, ама ще видим на края на месеца. Отказах се да правя имунизация сега (полиото). Лекарката ми препоръча тримовакс, комбинирана ваксина полио и ДТК, която се прави 1 год. след последната имунизация с ДТК. Каза, че и двете били убити, а от тези по здравната каса в ДТК-то пак имало жив щам. Както и да е.. реших, че ще е по-добре да го боцкат само веднъж и само веднъж да треперя за реакциите след ваксината.
Вени, Калоян няма никакъв режим по отношение на яденето. Сега, когато мъжът ми го гледа, той го чака да оладнее. Ако повече време не е ял му предлага плод, ако и него не иска му дава суха паста или киксче. Това не го отказва. Имаме и нов номер - не иска да се храни с лъжица. Ха познайте как се дава супа с ръце.  Twisted Evil
Ели, заглавието е страхотно!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт