Честити празници на всички, които са имали повод през последните дни!
Хайде и ние да се отсрамим....
И Стела е от будещите се нощем, сега е малко по-добре на 2 часа, преди беше на всеки час
Лошото е, че като се събуди и се разсънва и крещи ако не я клатим в шезлонга, после като заспи след 30 мин. я връщаме в леглото. Не знам защо се буди, само 1 път яде, зъби ли ще излизат, рога ли... Иначе ние сме с 6 от 11 месечна и не знам дали ще има изобщо още, тя нали нищо не яде освен малко мляко и не й трябват много. В тази връзка, Лови, какви са тия кремчета, които Кръц ти е препоръчала. Може пък и Стела да се излъже да хапне! Да ви кажа от вчера Стела има доста странен режим, спи от 11.30 до 14 и после повече не спи. Снощи си легна в 8 и ние направо се чудихме какво да правим
За шофирането, и аз много обичам да карам, обаче сега с детето почти няма къде. Живеем до парка и не ми се налага да я возя никъде, а ме е яд, защото много си харесвах колата. Казвам харесвах, защото от днес имам новааааааааа!! Която е просто върха, определено трябва да си измисля дестинации да се возим със Стела през седмицата!
Целувки и до скоро!

Нощем също се буди да играе
), сочи ми копчето от къде се пуска и почва да мята ръцете и да прикляква. 

От вас заглавието от мен темата. Хайде, хайде...
. Къде блеех и не видях тази тема. Край! Сега си имам вече домашно. 

.
ще гледам да го поддържаме, дано не се развали при бабите.