Отговори
# 90
Хайде да ви се отчета! Добре е малката дрисла, спа през цялото време. Седи си надолу с главата в стартова позиция и чака големия финал. Плацентата се е вдигнала и вече даже не е ниска, на предна стена и беба я използва за възглавница, опряла си е там бузката и не ще да мръдне. Шийката ми е скъсена, но в границите на нормалното. Вече е над 1 кг, пак излизаше много голяма, защото е главунеста, но като я огледа добре Марков прецени че около 1090г. Остава да се спрем окончателно на името и да си избера щъркелче и кротко да чакам февруари.  Laughing

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 18:08 от evelinar

# 91
  • Стара Загора
Евелинар браво за хубавите новини Hug Браво и на госпожицата, че е толкова тиха и добра и си чака финала Heart Eyes Какво име сте и избрали? Flutter
Сержи си дойде та вече дишам по спокойно...иначе Слави ме изправя на кътни зъби Twisted Evil
Тази вечер по форумно ще се напиваме...мисля да се отцепя и да не чувам Слави после като се прибера...вече сержи е на смяна Mr. Green
Благодаря още веднъж на гласувалите Hug
Всеки да си регистрира бебето щом желае...място за всички има Hug Heart Eyes
За детските ясли - аз ще си вземам жена да гледа Слави...после мисля да го запиша в една частна занималня към Алианс-а, които са на смени...или сутрин или следобед...и пак ще си имам жената, която ще го води и ще го взема от там. Тя е съвсем близко до нас и си заслужава. Племеницата голяма беше там е брат ми са супер доволни...сега малката като порастне / сега е на 2г./ и тя ще е там.

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 18:02 от Хера

# 92
  • София
Здравейте момичета

Изключително ми е тъпо, понеже преди малко плеснах на Димитър един шамар. От почти един час ме въртеше и не искаше да изпие едни бактерии които му давам за стомаха (разтворени в кърма) и не заради друго, просто ми се лигавеше. След като половин час се цедях и още толкова го опреследвах за да го накарам да ги изпие той ги бутна и всичко стана зелено. След като го ударих и се нарева порядъчно изпи без уговорки следващата порция, която ми се наложи да приготвя. А свеки вика той не разбирал. Да ви кажа честно много добре ме разбра. За сметка на това се чувствам отвратително, бях се заклела, че няма да си ударя детето...

Другият хит е, че след тази история ми се обади сестра ми и ми каза, че кърмата ми вече нямала никаква хранителна стойност, понеже доктор ....  (шеф на детски дом) и казала, че трябва да спирам да кърмя ?!?!? Аз и отговорих да предаде от мен на докторката или да ходи да се гръмне или малко да си обнови знанията от миналияя век.

# 93
  • Варна
didita не си го слагай на сърце . И аз не съм привърженичка на боя като възпитателно средство , но и наш Димитър се е случвало да отнесе един по памперса . А че разбира - о да , и още как . Митко слуша лелята , дето го гледа , и ела да видиш аз като се прибера вкъщи - все едно друго дете  , хич не ме слуша и си прави каквото му скимне .
За кърменето - мда , стара тема . Аз затова много и не обяснявам , че още кърмя , да не слу0шам излишни коментари . Той този доктор като се е заврял в някакъв си детски дом да не мислиш , че е много в час с науките  Peace

# 94
за боя-и аз го удрям Красимир,но през ръцете, когато бута това което не трябва и след това като иска да го бутне първо ме поглежда как ще реагирам и тогава протяга ръка,не че ако викна ''не'' няма да го бутне,но знае какво го чака и мига на парцалки,защото знае,че ще го ударя.Оня ден го сварих хванал щепсала на ютията и да се опитва да го вкарва в контакта. ooooh!

# 95
Като стана въпрос за пошляпване и мойта госпоица днес ме ядоса много и я плеснах. Али да ви се оплача нещо бойкотира гърнето. Като по-малка редовно си правеше нещата в кукото, даже по цял ден сме имали сух памперс. А днес на обяд преди да легне да спи се опитвам аз да я сложа на гърнето, а тя се опъва и крещи и се тръшка, че не иска. И аз я оставих, мислейки, че просто на детето не му се пишка. Обърнах се да взема памперс и какво да видяяяяя... малката си пишори седнала и вече плувнала в локва и всичко около и на нея мокро. #Cussing out Много се ядосах и й се скарах и малко я плеснах...  Embarassed Тя не реагира, ами по-скоро се забавляваше от цялата случка... И аз не знам как да ги възпитаваме тез сладури! Уж са малки и неразбират, но вече я хващам, че съвсем съзнателно си ги прави някои бели...
Иначе сме здрави и не мога от друго да се оплача.
Евелинка, много се радвам за теб и бебка! Браво! И мен ми е интересно какво име ще изберете. Simple Smile
Браво Херка, ха така! Излез, отпусни се, пийни си с дружките. Всички имаме нужда от такова разпускане!  Party
Таси, и на нас контактите ни са любима игра! Всички съм ги обезопасила, че са ниско, а тя навира каквото й падне вътре. Сега е на тема бъркане по разни дупки, най любимите от които са на моя НОС!  Crazy
Мире, дано те отпусне бързо това схващане, че знам колко е гадно.
АИР-че и аз не мажа Али с нищо вече. Само ако й се възпали нещо дупето го мажа с бочко. Но отдавна не се е случвало. Сега единствения крем, който ползвам е този срещу студ и вятър.
Хайде, лека нощ от нас и дълъг и непробуден сън пожелавам на всички бебоци и мами!

# 96
Момичета я да ви се похваля и аз нещо стига само неприятни неща да пиша.Днес пратих мъж ми на пазар и той ми купил Дядо Мраз santa2 и други Коледни украси...много се зарадвах. Ето малко снимки да ни видите и подаръка също:
Тук Кари чете книжки.

Това е Дядо Мраза.

Тук сме в молчето.

-за боя - и аз я пошляпвам чат пат през ръцете ако направи някоя беля.
Sa- и ние от месец сме скарани с гърнето.Кво му стана на това дете незнам.Седеше си ,вършеше си работата ,а сега не иска. Седи  най- много 10 мин. и иска да става и това е.....

# 97
ето я и моята буболечка,който иска може да гласува за нея Mr. Green Flutter
http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=10&id=555&from=gallery

# 98
  • София
Ееей, доредих се накрая. Тук е война за компютъра.
mama toni, май бях чувалаче когато се изринеш вече не било заразно  newsm78. не съм сигурна, обаче. Ей това с книжката не може да ни се случи. Много Ви се радвам  Hug.
Диди, и ние сме хора и душа носим, но лошото е, че няма ефект от боя. Ние сме в голям спор с мъжът ми и Дани. Те мислят че трябва да пляскам Косето за да не прави бели, но аз не мога. Не мисля, че ще го разбере правилно и предпочитам да го направлявам, а не да го спирам. Има едно майче с което се карахме кое е правилно и тя твърдеше, че трябвало да се шляпват. Е, не е по- кротко детето и, даже напротив. Не знам, Дани го ударих само веднъж, и то когато беше на 10 години. Т.е. това лято. Причината беше безобидна, точно заради седенето в/у краката ( което наистина се оказа проблем). Постоянно му повтарях, че не трябва и т.н. Тъкмо му бях казала за кой ли път , излизам... и връщайки се го намирам пак с краката под дупето и го шляпнах.  Той се смя, но после каза че съм била права. Но му обясних, защо съм го ударила ( не че ми стана по- добре).  Не знам, но никога не са ме удряли, не са ми викали и на мен ми е трудно.   Знам, че и при теб е така , но сме хора  Hug.   А за кърменето, и аз го чувам, но се научих да го пропускам. И все пак понякога ме ядосва това, че ми се месят, но аз съм си избрала пътека и вървя по нея като сортирам информацията, която стига до мен.   
mira sm, много е неприятно. Бързо възстановяване Hug.   
Херка, и аз гласувах. Не пуснах наша снимка, мързи ме да се занимавам.
От известно време ми изчезват вещи. Търся това, онова и не. Оказа се, че Косето се е научил да ги изхвърля в кофата и аз като не я проверявам ги изхвърлям. Пръстен,  пари, солница, часовник- това е днешната ми находка  ooooh!. За сметка на това вади от кофата боклуците и ми ги носи ( прилично омазани)  ooooh!
Отивам да лягам, че днес метох тротоара пред къщата и съм с мускулна треска. Луда работа, но сега ми е чистичко и ми е по- празнично. Даже ще украся една ябълка на двора.
Лека нощ и много целувки  smile3524.        

# 99
  • София
Здравейте, момичета!

Днес въпреки че е слънчево навън, май е много студено.
Венци спи - след поредната нощ, в която се буди поне 15 пъти, прецених, че няма да издържи без сън до обяд. Аз с моята съседка сготвихме за децата трите манджи за деня.
За шляпването - аз също не съм привърженик, но онзи ден и аз шляпнах малкия по дупето, защото много ме ядоса. Просто понякога ми идват в повече неговите бели. Пък и както съм недоспала съм и по-избухлива. Tired
Лови, на мен Венци така ми изхвърли дистанционните в кофата за боклук. Добре, че ги видях навреме.
mama toni, съжалявам за варицелата. И аз не съм я карала и много ме е страх, ако се заразя... Дано мине безпроблемно при теб и да е в по-лек вариант. И браво на мъжа ти - как хубаво те е изненадал.
Варицелата след 20 г.с. не носи проблеми за плода. Аз като бях бременна, бях контактна с варицела, слава богу, не се разболях, но тогава бая информация изчетох.
За гърнето виждам, че пишете - Венци от един месец е обявил бойкот на гърнето и не иска да седне дори, камо ли да направи нещо в него. 3 месеца акаше само в гърнето, сега не и не. Не знам на какво се дължи, явно е някакъв период, усещат, че могат да управляват нещата. Реве, тръшка се, ужас някакъв. Иначе много обича да разнася гърнето из целия апартамент.
Евелинче, радвам се за добрите новини за бебка.
Мире, оправяй се бързо, че е много неприятно.
AIR, аз също не мажа с нищо Венци, още откакто се изрина с дерматита. Отскоро не слагам и крем против подсичане, само ако е зачервено тогава.

Ами това е. Чакам Венци да се събуди, да обядва и излизаме за малко навън. Приятен ден на всички!  bouquet

# 100
Aз за гърнето ще си замълча, щото никакви ни няма. Само докато усети, че го слагам да седне и скача като ужилен.. топлих го, викам сигурно му студенее е не и не..
Големия ни успех е да се държим да пишкаме на голямото гърне. Някой път и в мивката като го мия
Винаги му казвам бравоооо!! Ама май много не разбира за какво иде реч.
Прави ми впечатление, че вече не ака когато сме навън.. но пък обича, облечен обут, майка му и тя.. да каже "ЪЪЪЪ.." и айде компанията ни чака 30 мин

# 101
Здравейте, момичета !
И ние вече си имаме КОЛЕДНА ЕЛХА от днес  newsm44 , но пък все още го няма малкото ми джудженце  Sad - другата седмица вече ще си я взимаме, стига толкова при баба и дядо, че съвсем ще си развалим дисциплината  Naughty !А ние с мъж ми продължаваме с ремонтите, вече сме стигнали до банята, дано се оправим докато си дойде детето, че то е някакво чудо, все нещо ново изниква  ooooh! !
гърнето не щем да го използваме от известно време, даже бабите ни са в "тих ужас" Mr. Green. Лятото беше посвикнала ама сега нещо хич не я свърта там и аз пък не си давам зор, че много е студено да я разсъбличам по 200 хиляди пъти Crossing Arms !!! На пролет мисля да започваме усилените опити отново  Peace!
след баня не мажа с нищо, само ако имаме проблем с дупето си взимам едно кремче което ни приготвят от аптеката с глицерин и вазелин, от което съм много доволна  yes.
Ами, това е от мен, мили мами, отивам да се включвам и аз в майсторенето! Преквалифицирах се вече, но к'во да праиш нали сме клуб "Направи си сам", та трябва да удрям по едно рамо на мъжо  Tired!
Хубава вечер!

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 13:12 от Didi81

# 102
Здравейте,мамчета!  bouquet
Първо искам да ви се извиня,за това,че от около месец не съм ви писала.Нали знаете,че започнах работа-от сутрин до вечер.И като се прибера стопля се,хапна и едва  дочквам Симона да заспи.Дори все се упреквам,че не обръщам нужното внимание на единственото ми дете.Но всичко се пооправи.Само дето си натресох по желание едно ужасно свеки дето все ми лази по нервите,ама няма как трябва някой да се грижи през деня за Симонито.
Бяхме малко болни,нещо нормално за сезона.Вече сме добре.
Кажете ми мами,вие ваксинирахте ли си мушмороците с ваксината,която е за 1г и 1 месец?Аз все още не съм,но май трябва да побързам. newsm78
Приятни почивни дни!
Ще се постарая да съм по-редовна. Embarassed

# 103
  • Откъм Варната
simona06 добре че ме подсети за таз ваксина, че Митака не го ваксинираха заради ръчичките и трябваше да отида като се оправи, а той вече е тип топ, в понеделник дано да не забравя да го заведа да го боцнат

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 11:50 от KaliMa

# 104
  • Стара Загора
КалиМа радвам се, че Митака вече е шест  Hug
Зелчо Пламенката как е?
За шамарите - страх ме е да го ударя защото ще го пребия от бой както съм му набрала Twisted Evil Плясвам го през ръцете и казвам "не"...не че действа де ама това е дург въпрос Twisted Evil
За гъренто - играе е си със него но не го ползва по предназначение Mr. Green
Снощи Слави вдигна Т...за една минута и качи до 38  Shocked и аз се панирах...дадох Панадол и той направо заспа без да е ял...спа 12ч...до 8ч. сутринта и сега троши къщата. Но мисля да извикам педи днес да го види, че се шашнах нещо Blush
Това е за сега от мен...после ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт