Отговори
# 105
Херка- от петък всяка нощ сме с Т 38,а през деня съвсем леко е топличък,но заспили за обяд пак я вдига.Гледам,че и другия ни кучешки е набол ,ама утре ще го водя докито да каже какво е,че малко ме е страх,защото не сме излекувани напълно.
Плаче като съдран без причина и ми е жал за него. Sad

# 106
Ей го и нашия разбойник:
http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=8&id=576&from=gallery
http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=11&id=536&from=gallery
Ние с две снимки.  Crazy Мъжът ми и той реши да качи снимка. Мъ то наш'то гардже хубаво, хубаво..   Joy Joy Joy

Хера, Таси, дано Т да е само от зъбки.  Praynig Да оздравяват бързо сладурчетата!  Hug
Ние бяхме на гости при баба в Девин поч. дни. В петък вечерта Калоян ме побърка в колата докато пътувахме. То не бе чекнене, не бе мрънкане... Затова на връщане тръгнахме по обяд, когато трябваше да спи, ама преди това хубаво го поизморих с една дълга разходка и спа като къпан до Пловдив.  Mr. Green
И аз започнах да се чудя защо Калоян не иска да седи на гърнето както преди. Даже започнах да си месля, че сигурно баща му просто не го слага през деня, но той твърди, че го слага, ама....  Twisted Evil
Всичко разбират малките хитреци, ей! Докато бяхме в Девин все се подмазваше на баба си. Като му се скараме сяда на земята и започва да реве както винаги, обаче сега като видя баба си - плаче и отива при нея с отворени ръчички та да го гушне. Че чак от "баба" започна да и казва и "баби" като иска нещо, ходи и се гуши.  Rolling Eyes
Айр, отдавна спрях да мажа Калоян след баня. Само преди вечерния сън му намазвам дупето с Бочко.

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 17:39 от sleepy

# 107
  • Някъде в Европа...
Привет!

За гърнето - казвах ли ви аз, че е безсмислено да ги слагате от преди месеци още Wink  Wink Simple Smile. Сега сериозно - наистина смятам, че е безсмислено  на този етап и май-май думите ви, че малчовците не стоят, го потвърждават. Моята теория по въпроса е, че досега са стоели, просто защото не са били достатъчно шавливи и вие сте си улучвали точния момент  Wink. Разбира се, не твърдя, че моето мнение е миродавно, още повече , че нямам и никакъв опит с гърнето  Peace. Купих го ей така, колкото да има гърне. Слагала съм го няколко пъти след ставане - нищо не правеше в него, стоеше по 1-2 мин и реших, че е безмислено да го разголвам детето. Ще дойде време само ще си казва  Peace
За боя - никога не съм го удряла, нито ми е минавало през ума, въпреки, че ме хапе, скуби (според мен е от радост не от лошотия....). Единственото, което съм правила един единствен път, когато ме изкара от нерви, беше да го разтреса... (носих го и той ме ухапа по носа и на мен чак сълзи ми текнаха от очите Confused)

Лови, Косето голям чистник с това изхвърляне на предмети  Laughing
Евелинка, само така! Чакаме я момата, ама когато й дойде времето  Hug
Симона, сложихме я ваксината. Сега чакаме февруари за Пентаксима.
Болничките мами и дечица да оздравяват бързо! Peace

Благодаря за отговорите за мазането  Peace. Изненадахте ме малко - мислех,ч е все още се мажете усилено. Аз мажа, не пропускам - и след баня (балсам на Тайс), и при всяка смяна на памперса (Пенатен)

Вчера правихме прощъпулник. Ради си избра дебитната карта - ще го правим банкер  Simple Smile. Ето малко снимчици:
http://images22.snimka.bg/004628993.jpg
http://images22.snimka.bg/004628994.jpg
http://images22.snimka.bg/004628992.jpg

Имаме един проблем, който много ме притеснява: от известно време Ради си удря главата. Първо започна с ръце, после го видях проснат на плочките и се удряше в пода, а от няколко дни и в стената Cry. Четох по въпроса, знам, че много деца го правят, знам, че е период, но...... Карам ли се, той ми се смее и се удря още повече..., засега го оставям без да му обръщам внимание... Дали е правилно? newsm78 Приемам съвети ....

Това е от мен! Многооо  Hug Hug Hug и лека вечер!

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 01:25 от AIR

# 108

Имаме един проблем, който много ме притеснява: от известно време Ради си удря главата. Първо започна с ръце, а от няколко дни и в стената Cry. Четох по въпроса, знам, че много деца го правят, знам, че е период, но...... Карам ли се, той ми се смее и се удря още повече..., засега го оставям без да му обръщам внимание... Дали е правилно? newsm78 Приемам съвети ....
AIR Йо го прави това от преди месец. Блъска си главата в стена, ляга на земята и я блъска в теракота... Веселба (както и при вас)!
Ако почна да й се карам, тя ще почне да ми прави на пук... За това гледам да й отвлека вниманието... Бебешка им работа... Дано да мине бързо, че баща й, какъвто е стреснат, току виж решил, че има проблеми с психиката....

за гърнето... Започнах да я слагам преди 2 седмици, след сън за 10-15 минути, сядам на пода до нея и я занимавам... Обикновено се изпишква, но до сега за "голямата работа" не съм я хванала...
Лека нощ   bouquet

# 109
A за удрянето на главата много сме компетентни.. чак сррах ме хваща на моменти
Както стои под масата и се изправя цапва се, сяда и после пак.. Другия номер е да седне до шкафа и да почне да си блъска главичката, като засилва удара. В един момент обаче му писва почесва си тиквето и полита към следващата бела

Да докладвам за Мишока, звяр и половина. Днес се позакашля  и вечерта дадох осцилококцинум и вит Ц.  А уж пием и Имунокинд #Crazy
Днес така милваше баща си, че чак се разплаках от умиление. И много повече го слуша, а как го имитира.. Абе мъжка им работа Flushed

Калесана кума съм веки  Heart Eyes Mr. Green Ши им напрайми едно убаво мръсно  Twisted Evil

# 110
  • Варна
Хелоу!
И аз да се включа преди лягане .
За мазането - мажа след баня със зехтин.

За гърнето - ползваме го с променлив успех . Сутрин задължително си ака на гърне , после понякога пиша , но не винаги . Въпреки това аз го държа без памперс , когато съм вкъщи . И пера ли пера гащи  Laughing Но си мисля , че е достатъчно голям да разбира за какво иде реч и тъпо и упорито го слагам на гърне през 15 - 20 мин .

Главата не си я е блъскал , освен като пада  . Което никак не е рядко де . Днес ходихме на разходка из Балчик . И той , докато вървеше , хванал за ръка баща си , и се спъна и заора с нос земята . И резултатът е приятно жулнат нос -за първи път с видими травми по лицето  Joy

# 111
  • Стара Загора
Отдавна съм писала, че агресивното като се ядоса и си тряска главата някъде...или си бие шамари сам Twisted Evil Оставям го...или се опитвам да му отвлека внимание с нещо но в никакъв случай не проявявам някаква емоция, че ще стане мазало Mr. Green
Сержи днес наряд Tired

# 112
Хай на всички  Hug

Херич, Пламена е супер, вчера ги оставих 4-5 часа с Мишо да играят и като се върнахме вкъщи беше доволно уморена  Laughing Аз вече и викам робокоп Laughing като ходи и си вдига ръцете над главата за равновесие сигурно  Mr. Greenмного е смешна  Crazy

За удрянето- удря си главата в стената или врата  Rolling Eyes и си се смее, първо почва леко- после увеличава  ooooh!като я заболи спира  Confused  до сега ми го е правила най- много пет пъти  Crazy като ви слушам, явно няма да е само толкова  Wink Другото, което прави е да си полягва по пода  Confused все едно и се спи  Rolling Eyes а пък не и време за сън  ooooh! или като я сложиш веднага става  Crazy

спирам, после пак  Hug

# 113
Ако имате време метнете един глас и за нас:
http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=1&id=635&from=top

# 114
Здравейте,момичета!Вчера писах и накрая каката го изтри от чиста проба любопитство към форyмa на мама.Сега на спокойствие,докато Вяра се е заиграла и аз да се включа.Добре сме.Ставаме все по палави и неyправляеми,май ще излезе по палава и от кака си.В почивните дни бяхме по рождени дни,оползотворихме двата дена максимално.Децата се веселиха подобаващо и Вяра yчyдващо се държа прилично при вида на толкова много деца.В петък най после сложихме ваксината,която е по здравната каса за 1г.и 1м.Следващата е на 1г.и 3м.Слава Богy понесе я добре,даже не рева докато я боцнаха.
Включвам се и аз по дискyтираните теми:за блъскането на главата-засега не го прави,но пък каката ми изкарваше акъла с това бъскане на главичката по пода.Период е и отминава,но при нея доста време мина докато спре да го прави.
За мазането-през лятото спрях и сега мажа само дyпето ако е зачервено с едно кремче приготвяно в аптеката.
За гърнето определено мога да се похваля с yспех.Слагам я от момента,в който започна да си сяда на дyпето и когато я сложа си прави всичко в него.Даже по време на разходка като се приберем и намирам памперса сyх.Само още не съм се накaнила да то махам в къщи.
За боя-пошляпвам по ръчичките понякога или по памперса,но без особен резyлтат досега.Иначе и аз съм против боя като възпитателно средство.
Кaлима,много се радвам че Митаче е по-добре! Peace
Евелинка,момата да чака и да не бърза,до феврyaри има много време.
Гласyвах за бебоците,дано не съм пропyснала някой.
Чао и приятни разходки на всички!

# 115
Здравейте и от мен! Днес се очертава хубаво временце - дано да остане токова и дано да няма вятър, че да излезнем на разходка!
за гърнето ние лятото се бяхме понаучили, ама сега само си играе с него и неще да стои да върши работата Grinningмисли го за леген и запомва да стъпва в него, да прави физиономии, че няма вода.....но не се напъвам - като дойде пролетта ще го науча, че сега е студено и не искам да се разкарва гол из къщи
за удрянето нашия от около 2 месеца се бие по главата - когато нещо му е готино или като му се скарам започва да реве с крокодилски сълзи и започва да се бие по главата!
  лек ден на всички

# 116
  • София
Здравейте, да се включа и аз по темите  Mr. Green.
Радвам се, че Митаче и Пламенка са добре и повече без аварии  Hug.   
Евелинка, що "Пърцуца" е хубаво име  Joy. Ще се помни и радост ще носи Joy. По този повод бабите и дядовците на Косето много искаха да кръстим на тях детето. На мен, обаче не ми харесваха имената за момче. Дани го кръстих на татко и свекъра. С брат ми се смеехме, че за да спазим традицията сега трябва да обърнем сричките и се получава "Цетко" ( почти като цедко hahaha). Обаче бабите ще са сърдити и затова се колебаех м/у Константин и Ивелин. И като родих доктора ме попита, защо не го кръстя Константин и аз  Shocked. Реших веднага, но предполагам че това е причината да не идват свекърите. Няма логика, живеят на час и половина от нас, а от РД не са го виждали. Далече било. А хората от 500 км идват да си виждат внуците. Не са болни, безплатно им е пътуването  newsm78.  Не знам, но няма как да угодя на всички и не искам. Пускат реплики от рода " Сигурно доктора е бил инат и нали го кръстихте на него..." Аз си го пускам покрай ушите, но ми е мъчно понякога. Помощ не желая, но детето има нужда от близки хора.
За гърнето- ходи си редовно по голяма в тоалетната чиния. За пишкането не настоявам, още е много често и не ми се занимава. С Дани имаше ефект, но и аз имах търпение, сега нямам  Embarassed. Но, вече ми стана много тежък и не мога да го издържам над чинията, боли ме кръста. Затова му купих музикално гърне и правя опити да го слагам там от вчера. Засега не зацепва защо го слагам. Става от гърнето и се изпишква до него, но аз съм търпелива и ще продължавам. Да видим до къде ще стигнем  hahaha.
За главата, минахме го периода. Наистина е важно да не му обръщаш внимание, а по- скоро да го заведеш в друга стая или да го разсееш с нещо друго. Аз, докато се усетя  Rolling Eyes. Викам "НЕ" а той все повече блъска и ме поглежда( заради реакцията ми). Така дрънчеше, но се научих.
Отивам за кухнята ( що ли) и после ще пиша.
Имаме си вече столче за кола, но после ще се фукам  Wink.

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 13:37 от Lovi

# 117
Здравейте момичета!
Много се радвам, че Митачето   и Пламенка са добре! Hug
Таси, сигурно е зъбче!
Благун снощи го закарахме при баба му и сега пак ми е свито. Като го няма диването и е много пусто у дома.
За гърнето - нямаме никакъв успех.
За главата - не съм забелязала да си я удря, за сметка на това се опитва да пищи и да се тръшка. Ще му мине.
За имената на малката кукла - още се колебаем. Много ми харесва името Христина, но някак не върви да я кръстим така заради близки роднини. Иначе в главите ни се върти и Катерина. Митко харесва и Моника, Юлия и Ема. Все ще изберем нещо до февруари. Чух, че някаква умопомрачена си кръстила дъщеричката Парцуца (даже не знам дали така се пише), и поднасяме бабите, че и ние ще я кръстим така. Само да им видите физиономиите, мъжът ми се спуква от смях  hahaha Joy. Току виж накрая и аз пусна някоя анкета, макар че това са ми "любимите" теми във форума  Sick.
Отивам да си търся нов телефон, че от снощи моят за нищо вече не става. Благун го бива с техниката  Tired.

# 118
  • софия
Здравейте и от нас!
да ви се оплача - днеска като тръгнах да извеждам Ели заседнахме в асансьора. Ужас!Аз имам клаострофобия и за мен това е кошмар - отстояхме си там 40мин, докато някой ни чуе. Тя се разплака, разпищя се, аз взех да й пеял А нашия асансьо е тесен от новите едвам влиза количката. Ей, докато излизим сърцето ми се обърна. Разтреперах се, не мога да се успокоя...Разходихме се, бяхме на пързалката и се връщаме..Що да видя - асансьора не бачка, а ние сме на 6-тия етаж. Елена тежи 11,500, количката е пълна с покупки, аз не мога да вдигам тежко щото съм с дископатия сега и добре се наредих. Зарязах количката долу, Ели бавно се качи сама с мен по стълбите, оставях я в леглото и слязох за покупките. Количката е пред блока, чака татко да се върне от работа. Аз направо се разтреперах от болка, щото кръста много ме болиама няма как...Сега в 18ч.сме на ваксина, но тати ще се върне от работа и ще ни заведе.Стискайте ми палци.Направо си изкарах ангелите.
По темите - на гърне не ходим, нито правя опити. Привърженик съм на тезата за ненасилие над детските навици - докторката ми каза другата година през април, така и ще направя. За никъде не бързам- който ще ходи на ясли, да ама ние ще си се гледаме двете!
За ударите - моят племенник посягаше да удря като дете. Не знам как го отучиха. Има много деца така. Елена не ми го е правила досега.
Вече е много разбрана - не взима боклуци и каквото кажа, че не се пипа, не го пипа.Дано продължи така.
Ели плаче, айде аз ще ходя, до после. Hug

# 119
Здравейте всички Hug
Наминавам и аз да се отчета, понеже сега съм вкъщи, Криско заспа обеден сън преди малко Embarassedсвекито липсва 1 седмица, а таткото е наряд.
за гърнето - аз слагам Криско от месеци/вече не помня от 7-ия или от 8-ия/, но тва не е причина да не  си носим памперса/ и основната причина е, че докато си го гледах аз изкарвахме с 1 памперс, а сега бабата явно не и се занимава и много често го изпуска, както и той отвикна да стиска и да напомня.../ Сега по наша преценка го слагаме на гърнето и човека си върши и двете работи, даже понякога го оставяме и по повечко време, защото там си се занимава.
за мазането - аз от лятото съм спряла да мажа, но последните няколко седмици като ми се стори след баня суха кожичката и го плескам със зехтин.
за ваксината - ние отложихме, заради боледуването и добре че ме подсетихте, че днес трябваше да звъня и да уточнявам с педито кога да я слага, но деня си отиде и ще остане за утре.
Хера и Таси, дано се оправите с Т и да е била само временно от зъбките.
 Heart Eyesна всички малчугани.

Общи условия

Активация на акаунт