Плаче като съдран без причина и ми е жал за него.
Мъжът ми и той реши да качи снимка. Мъ то наш'то гардже хубаво, хубаво..

Да оздравяват бързо сладурчетата! 
. Сега сериозно - наистина смятам, че е безсмислено на този етап и май-май думите ви, че малчовците не стоят, го потвърждават. Моята теория по въпроса е, че досега са стоели, просто защото не са били достатъчно шавливи и вие сте си улучвали точния момент
. Разбира се, не твърдя, че моето мнение е миродавно, още повече , че нямам и никакъв опит с гърнето
. Купих го ей така, колкото да има гърне. Слагала съм го няколко пъти след ставане - нищо не правеше в него, стоеше по 1-2 мин и реших, че е безмислено да го разголвам детето. Ще дойде време само ще си казва 

. Изненадахте ме малко - мислех,ч е все още се мажете усилено. Аз мажа, не пропускам - и след баня (балсам на Тайс), и при всяка смяна на памперса (Пенатен)
. Ето малко снимчици:
. Четох по въпроса, знам, че много деца го правят, знам, че е период, но...... Карам ли се, той ми се смее и се удря още повече..., засега го оставям без да му обръщам внимание... Дали е правилно?
Приемам съвети ....
и лека вечер!
. Четох по въпроса, знам, че много деца го правят, знам, че е период, но...... Карам ли се, той ми се смее и се удря още повече..., засега го оставям без да му обръщам внимание... Дали е правилно?
Приемам съвети ....

като я заболи спира
като ви слушам, явно няма да е само толкова
Другото, което прави е да си полягва по пода
или като я сложиш веднага става 

мисли го за леген и запомва да стъпва в него, да прави физиономии, че няма вода.....но не се напъвам - като дойде пролетта ще го науча, че сега е студено и не искам да се разкарва гол из къщи
.
. Ще се помни и радост ще носи
. По този повод бабите и дядовците на Косето много искаха да кръстим на тях детето. На мен, обаче не ми харесваха имената за момче. Дани го кръстих на татко и свекъра. С брат ми се смеехме, че за да спазим традицията сега трябва да обърнем сричките и се получава "Цетко" ( почти като цедко
). Обаче бабите ще са сърдити и затова се колебаех м/у Константин и Ивелин. И като родих доктора ме попита, защо не го кръстя Константин и аз
. Не знам, но няма как да угодя на всички и не искам. Пускат реплики от рода " Сигурно доктора е бил инат и нали го кръстихте на него..." Аз си го пускам покрай ушите, но ми е мъчно понякога. Помощ не желая, но детето има нужда от близки хора.
.
. 
. Току виж накрая и аз пусна някоя анкета, макар че това са ми "любимите" теми във форума
.
.

на всички малчугани. Препоръчани теми