Отговори
# 75
  • Стара Загора
Дзак и от мен  bowuu
Тъкмо си дойде сержи та бързам да списвам тука, че не се знае кога ще ми се отдаде тази възможност Crossing Arms
Слави продължава с кризите си Twisted Evil Сега пък е посран  Tired Но поне пие АМ и бисквити и солети яде та съм горе долу спокойна. Натъпках го с ентерол и от снощи не е срал...ама чакам акция де Tired
Днес излезнах на разходка..ми то заспа по никое време...в 13ч. и аз пих кафе...е да ама стана 14...14,30 ми приятелките ми се прибраха а мойто още спи...тръгнах си към нас с наджедата да се събуди по пътя...е да ама не Twisted Evil спа до 16ч. и аз като идиот стоя пред блока и умрях от студ  Twisted Evil
Сега беснее с баща си и крещи из цялата къща като ненормално Crazy
Най-новата ни магария е, че ходи и пуска солети в решетката на камината Twisted Evil Взема една играчка самолет...качва се на нея за да стигне до една икебана от морски дарове Twisted Evil Има една дървена играчка за бутане...хваща и дръжката и с нея сваля неща от скрина щото иначе не ги стига Twisted Evil Абе магарии и изпълнения много при нас...
Спирам, че да не се оплашите пак Mr. Green

# 76
  • Някъде в Европа...
По този повод днес първата февруарка е родила и на мен ми подейства много  Shocked, щото с нищо не съм се подготвила още.

А, Евелинка, никакви такива  Naughty. Нашата госпожица ще си изчака месеца на лубовта Heart Eyes
Херка,при вас е весело  Mr. Green

Мерси за отговорите. Аз от чисто лубопитство Embarassed. Иначе и при анс смяната е много интересна  Laughing, сега нали тати ни го няма, та го лъжа така; давам му гсм да му се обажда и той започва да се услушва и аз действам Laughing

# 77
  • Стара Загора
Момичета който има желание ще гласува ли за агресивното ТУК

# 78
Не ми се ще да пиша лоши неща тук ,но се налага да ви се оплача.Преди малко се прибрах от личния ми лека и подозренията ми се потвърдиха.Хванала съм варицела..ужас ..и то на дърти години направо не мога да повярвам.Докато разбера че съм заразена съм била и в контакт с Кари ,та и нея я чакаме до ден два с пъпки. На всичкото това от горе е сега като се прибирахме се отбих в един магазин да купя памперси на детето и хоп някой ми се мята на врата и като се обърнах кво да видя...стана ми веднага лошо....моя приятелка,която не бях виждала с години и то бременна..немам думи. Веднага се дръпнах и не стоях близо до нея и побързах да се разкарам.Нищо не и казах за да не я тревожа,но ми е свито сърцето.....Дано ДАНО ДАНО и няма нищо. Е това е сега се заключвам в къщи и не мърдам никъде и ще чакам да видя кво ще стане с Кари и така....Гаден ден...наоплаках ви се. Още съм в чуденка от где го лепнах това, като почти не излизаме...

# 79
Мила Мамо-Тони, ние изкарахме шарката още кога звяра беше на 7-8м..Аз бях много зле, търси си бавачка за Кари. И дано ако Кари прихване да не я сърби. Мишето не го сърбеше и не сме имали проблеми. Няма нито един белег , за разлика от мен.. аз имах най-много пъпки по лицето и дори и без да ги чеша пак имам няколко белега на лицето.

Аз сутринта съвсем набързо, исках и още да пиша, но кой ти дава такива гевезелъци..
Признавам без бой прочетох само донякъде. Сега звера спи, а аз ще домакинствам

# 80
Хера, гласувах. Успех!  Peace
Ама не се стърпях, регистрирах си и пратих снимка и на моя разбойник.  Mr. Green

# 81
Хера, гласувах. Успех!  Peace
Ама не се стърпях, регистрирах си и пратих снимка и на моя разбойник.  Mr. Green
и аз така
успех и от мен Hug

# 82
Еййййй,веднага скочи моя както спеше,като получих смс-а.Хера теб ща викам да обясняваш. Twisted Evil

# 83
  • Стара Загора
Обичам ви Heart Eyes
Тенкю  Hug
Аз не се надявам на никаква нарада защото никога нищо не съм печелила..ама рекох поне някои и друг глас да има чеде...да не сме капо де Mr. Green

# 84
Здравейте момичета!
Херка, току що гласувах и аз, много е сладък този агресор.
Мамо Тони, оправяй се бързо! По-добре кажи на твоята бременна приятелка за варицелата. Аз с Благун така си бях изпатила, момичетата може и да си спомнят. Не е толкова опасна като рубеолата, но особено в ранна бременност може да нанесе тежки увреждания на плода. Това само в случай, че майката не я е карала и се разболее. Ходят се и се правят изследвания на антителата във Вирусологията (на 2 пъти), а ако се разболее - често препоръчват аборт, ако е в начална бременност. При всички положения е по-добре да знае и да си направи изследванията, а не нещо да му има на детенцето. Инкубационният период е 21 дни.
Ейрче, и аз не ща да е преди февруари, нещо ме е хванало шубето и ме мързи да раждам Mr. Green . Ама вчера като прочетох и се стреснах. Ще взема вече да попрегледам дрешките от Благун. Следобед съм при доки да видя малката калпазанка какво прави, после ще се отчета.

# 85
Обичам ви Heart Eyes
Тенкю  Hug
Аз не се надявам на никаква нарада защото никога нищо не съм печелила..ама рекох поне някои и друг глас да има чеде...да не сме капо де Mr. Green

Аз пия бира  Whistling Гласувах и аз, успех на Славун, само да кажа че са от значение големината на буквите или поне на моят комп беше така 20 пъти ги писах  Crazy ама нали съм тъпо и упорито   Mr. Green и докато схвана,че трябва да са големи, щот и кабела ми дълъг  Embarassed

Мамо Тони, оправяй се бързо  Hug

evelinar - няма страшно ще изчака, то по принцип и е рано още  Hug пък ти се настройвай за раждане  Laughing

Пламена, зъби ли е туй що е, но от два дена е отврат, вчера въртяла номера и баба си  ooooh! мрънка за всичко и реве  Crazy оплаках ви се  Blush

# 86
Херич и аз гласувах за твоя сладък агресор ама да си призная и аз без бой качих и моя дивак. Mr. Green
Евелинка не се приреснявай има още време рано ти е да ти минават такива мисли за раждане.. Grinning
Мама Тони оправяй се скоро и наистина май е по-добре да я предупредиш бременелката че да не стане по-лошо.То човек не знае какво може да хване в това лошо време..
Аз тая сутрин пък се събудих схваната от врата надолу по гръбначния стълб направо не е истина как боли.Н е мога да си въртя на никъде главата и е някакъв ад.А на всичкото отгоре в понеделник съм на кормуване. #CrazyМале наистина ще ги газя тия софияянци... Mr. Green ooooh!
Аир и аз мажа вечер с масло или мляко на Бюбхен.Абе понякога пропускам и не му изсъхва толкова кожата.Иначе сега като сме болнички не се къпем.А по принцип всяка вечер за да спи добре детето.. Peace
Айде приятен ден от мен а аз да видя днес какво ще правя с тоя схванат врат... #Cussing out

# 87
  • Варна
Херка един глас и от нас . Памперс правеха едни снимки  големите магазини , казаха , че тези снимки ще ги включат , а то друго на сайта  #Cussing out Така че и аз ще кача пък  Crossing Arms Хайде че имам един куп работа

# 88
Готово, Херка ! И ние дадохме гласа си за малкото агресорче !  thumbsup
И аз не пропуснах възможността да се наредим сред участниците  Blush!

# 89
Здравейте Hug
Тия дни само ви чета,нещо ме мързи да пиша,а и съм луднала  #Crazy в пълният смисъл на думата,диването само мрънка и се дере без причина.
Нямам вече сили.Не иска с нищо да си играе какви ли не играчки извадих от кака му и не и не.
Сега започна да ми се сополява таман ни минаха болести и сега хрема,може и от зъбите да е и дано.
не иска да спи през деня все по-малко най-много по 1 час за целият ден и само на вънка иска,у дома не.
ЕВЕЛИНКА рано е да ти минават newsm03  мисли за раждане има още много време.
За детските градини в Сф ами на повечето места наистина искат спонсорство и ние в градината на ЕЛЕНА миналата година купихме къщичка за децата за 300лв.
Аз от нейната градина съм много доволна госпожите са много добри,а и директорката също направи ремонт на стаите и се освежи детската градина.
Днес мойта принцеса ЕЛЕНА ще се снима с ДЯДО МРАЗ santa2и от сутринта се издокарахме за него.
ХЕРИЧ и аз пуснах един глас преди малко Peace

Общи условия

Активация на акаунт