Сливен 20

• 17 318
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Честит имен ден на всички именници.Да сте много щастливи през идната година.

# 91
  • София/Сливен
Теди, скоро не си влизала тук, но ако се излъжеш случайно:

Честит празник на Бургас!

# 92
Ехееее,мерси,момичета,мерси много  Hug Въобще не очаквах да заваря толкова поздравления!   bouquet  Одъртях еееееее,одъртях вече  Laughing

Честито и на всички именици

Мама Севи,много се радвам,че се отзова за компания....ама като гледах новините сутринта казаха за Сливен,че не е препоръчително да се пътува ,дори и по магистралата  Rolling Eyes Пък съм се настроила,че ще е утре пътуването..Не знам-ще видим,ама май пак се отлага  Confused Направо вечееее....  ooooh! много ме е яд... ако не е друго,времето ще изиграе лоша шега  #Cussing out

# 93
  • София/Сливен
Толкова ли е било зле - http://news.ibox.bg/news/id_244976894

# 94
Ами щом вчера ни даваха по новините....даваха изпочупени витрини в ТД"Добри Желязков",закъсали коли,камиони..вятърът вчера е бил 120км/час  Rolling Eyes А днес е същото + гаден дъжд  Sick и сутринта като гледах новините(по ТВ Европа) казаха да не се пътува,ако не е належащо  Rolling Eyes

А разбрахте ли за тоз младеж-19-годишния,дето застрелял 9 човека в търг. център?Бил написал в прощално писмо,че искал да си отиде от този свят със стил  Sick

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 10:39 от вайлет

# 95
  • София/Сливен
Ами ние нали нямаме телевизор, понякога пускам онлайн, но вечер не, само като съм си сама в къщи... Помня един такъв вятър (до 120 км/ч), от младите ми години, беше точно по 8 март, бяхме студенти (значи около 1991-92 г.), бяха спрели влаковете и не можехме да си отидем за лекции в понеделник. И имаше много изкоренени дървета, включително и върху ЖП линията. Сигурно сега е било пак така.

# 96
Вайлет, честит рожден ден! Бъди жива и здрава! Пожелавам ти много професионални и лични успехи!

Честит имен ден на всички празнуващи! Да не се отървете от здраве и късмет!

# 97
  • София/Сливен
didun4o, ти се появи  Grinning Стана ми мъчно за теб. Как сте с Миташки?

# 98
  РЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН-ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ЕНТУСИАЗИРАНА!.

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !

А, този вятър наистина е отвратителен.На нас ни счупи едната светеща реклама и за малко да удари и стъклото на колата Cry.А сестра ми пък е  #Crazy-нямат ток вече втори ден и за това не пише.Сутринта имаше паднало дърво на ул.Г.Икономов и движението беше спряно в двете посоки.Сега има големи задръствания по улиците,хвърчат кофите за сметта -ужас е.

# 99
Здрасти
Вижте какава тема пуснах в основния форум http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=247290.0.
Много ще се радвам ако някоя мама тук има инфо и може да ми помогне.

Вайлет, честит рожден ден!!!
Честит имен ден на всички, празнуващи днес!!!
 smile3525 smile3525

# 100
Рени честит рожден ден,желая ти от здраве, щастие и късмет да не се оттървеш!
Желая ти още, да запазиш добородетелите си и да бъдеш все така упорита и устремена напред!

Честито и на всички, които имат имен ден днес!!!

# 101
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕТО на св.Николай Чудотворец!!!!!!
Да ви се изпълнят дните с  много щастие и любов през цялата 2008г.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на РЕНИ!!   bouquet  bouquet
Бъди все така всеотдайна и грижовна майка.

Ние се готвим за ЧРД (нали са много) и ставаме все по палави и напористи в белите. Тия ходещи крачета са много изобретателни направо незнам как ще спася елхата. Laughing

Кате едвам ти опазих книгата направо е голямо чудо.Само да види книга или тетрадките на батко.................
А вятъра направо ни люшка така че още малко ще получа морска болест (нали сме на 11етаж
Да взема да спира че ми омръзна вече в къщи Wink

Чао днес съм на фризьор да вида каква ще се докарам Thinking Mr. Green

# 102
Здрасти
Вижте какава тема пуснах в основния форум http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=247290.0.
Много ще се радвам ако някоя мама тук има инфо и може да ми помогне.
Пъзелче, луксация ли откриха на бебка?
Мога да ти купя от София,стига да разберем къде има!?!

# 103
4estito i ot men,  bouquet Reni!!!!!!!! da si jiva i zdrava
4estit praznik i na vsi4ki imennici
blagodarq na Megi za info-to, koet omi e dala za albumite

# 104
вайлет исках да попитам дали става, ако ти донеса някакви дрешки за бебоци, само с това мога да се включа засега Sad те са 4исто нови4ки, малко са но са от сърце
а на Жана Дарк: в Комлука съм то4но до сградата на подгответата на ГПЗЕ, кооперацията в горния ьгьл на улицата Wink

Общи условия

Активация на акаунт