Сливен 20

• 17 330
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Здрасти
Вижте какава тема пуснах в основния форум http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=247290.0.
Много ще се радвам ако някоя мама тук има инфо и може да ми помогне.
Пъзелче, луксация ли откриха на бебка?
Мога да ти купя от София,стига да разберем къде има!?!

Все още не е луксация, но има опасност да стане ако не носи въпросните гащички.  Cry
Благодаря ти много, ако има нещо ще ти пиша на ЛБ.

# 106
ОК!
Дано с това да ви се размине  Praynig

# 107
Благодаря много за пожеланията момичета....  Hug Hug Hug
Сега чакам мойто да се върне и да го отпразнуваме вече как трябва  Heart Eyes
Дени_Ив писах ти на лични  Hug
Пъзелче,дано да е наред всичко с бебка  Praynig

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РЕНИ! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
За теб:
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 109
  • София/Сливен

Днес честит рожден ден на Лони, на милче и на curly!
Много щастие и много любов, много усмивки и добро настроение!

# 110
Честит Рожден Ден на сестричката ми Лони! Желая ти здраве и сбъдване на мечтите!
Честито и на милче и на curly!Честит Рожден Ден на патерици на Рени!

# 111
Честит рожден ден Лони!

Желая ти здраве, щастие и късмет!

Честит рожден ден на Милче и curly,прекрасен празник момичета!

# 112
Честит Рожден ден на Лони и на всички,които днес празнуват! Mного здраве,щастие,любов и щастливи мигове!

# 113
Момичета ще ми позволите ли да предложа нещо....
Рени на няколко пъти писа,че ще се ходи до Медвен и т.н,но виждам, че почти никой не се отзовава/причините са разбираеми,те важат и за мен в момента/...знам,че от следващата седмица започват коледните плащания Laughing затова искам да предложа на Рени и на вас ходенето да остане за следващата седмица 10-14 ХІІ или пък за 17-21 ХІІ,за да можем да съберем малко продукти и да осигурим храна на децата за празниците, а който иска може да набави нещо и от другите спешни неща Peace
Не е задължително да давате голяма сума, или да купувате много продукти...достатъчно е всички да дадем по-малко и ще осигурим малко радост на децата! Все пак хората не разчитат на нас да ги издържаме Peace

# 114
Момичета ще ми позволите ли да предложа нещо....
Рени на няколко пъти писа,че ще се ходи до Медвен и т.н,но виждам, че почти никой не се отзовава/причините са разбираеми,те важат и за мен в момента/...знам,че от следващата седмица започват коледните плащания Laughing затова искам да предложа на Рени и на вас ходенето да остане за следващата седмица 10-14 ХІІ или пък за 17-21 ХІІ,за да можем да съберем малко продукти и да осигурим храна на децата за празниците, а който иска може да набави нещо и от другите спешни неща Peace
Не е задължително да давате голяма сума, или да купувате много продукти...достатъчно е всички да дадем по-малко и ще осигурим малко радост на децата! Все пак хората не разчитат на нас да ги издържаме Peace

Hug Hug Hug Hug Hug
Готова съм да поотложа малко,ако трябва.Но моля,който иска да дари нещо-да пише,за да не отлагам напразно пътуването...че и без това вече няколко пъти имаше отлагания.

# 115
Здравейте момичета
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОИТО ДНЕС ИМА ПОВОД
Много щастливи мигове ви пожелавам.  bouquet
Весел уикенд момичета.......

# 116

Hug Hug Hug Hug Hug
Готова съм да поотложа малко,ако трябва.Но моля,който иска да дари нещо-да пише,за да не отлагам напразно пътуването...че и без това вече няколко пъти имаше отлагания.

Сигурна съм, че ще кажат момичетата и ще съберем нещичко,все пак тук сме се събрали най-готините сливналийки Mr. Green bouquet
Моля Ви само си кажете мнението, за да знае Рени какво да прави...

# 117
Лони, честит рожден ден. Да си жива и здрава.
Аз щях да нося на Рени нещо за домовете, обаче лошото време ме спря тази седмица. Но в понеделник, вторник най-късно ще я посетя. Мислех да купя хранителни продукти, но тъй като мъжа ми почна нова работа и нямам превоз вече, сигурно ще занеса малко парички, а пък Ренито ще купи каквото сметне за нужно.

# 118
Кате страхотна си  Hug  bouquet

# 119
Еее,Кате  Hug Hug Hug кактопрецениш-така направи   bouquet
Момичета,нали разбрахте,че ще дават филма за Могилино в неделя?Гледайте го и ще разберете какво е и в Медвен.Картинката е на 99% същата Praynig

Общи условия

Активация на акаунт