Сливен 20

• 17 320
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
 Благодаря за пожеланията,много сте мили!Вайлет,аз също ще се включа другата седмица,от известно време не следя темата,но сега попрочетох и съм наясно!

# 121
  • Сливен
Лони, честит рожден ден. Да си жива и здрава.
Аз щях да нося на Рени нещо за домовете, обаче лошото време ме спря тази седмица. Но в понеделник, вторник най-късно ще я посетя. Мислех да купя хранителни продукти, но тъй като мъжа ми почна нова работа и нямам превоз вече, сигурно ще занеса малко парички, а пък Ренито ще купи каквото сметне за нужно.
Не си се похвалила Simple Smile
Къде започна?

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 23:25 от Ян Бибиян

# 122
Честито на рожденичките! Пожелавам ви здраве, късмет и любов!

Меги, радвам се че се сещаш за мен  Hug Напоследък нямам много време - уча доста, че имам труден изпит и това направо ме съсипва...пък и Миташки е голямо диване и ми се качва на главата  Laughing Иначе сме добре - прекарахме(и двамата) една настинка - малко кашлица, малко хрема, но вече оздравяваме  Praynig

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 22:47 от didun4o

# 123
Момичета, много ви благодаря за пожеланията!Току-що си изпратих гостите и бързам да ви почерпя:

# 124
Честит рожден Лони с малко закъснение! Да си здрава и много щастлива!

# 125
Добро утро Simple Smile
 Голям съм караконджул. Снощи заспах в 1 часа, а тази сутрин пак се събудих рано-рано, ама можех да поспя поне още един час.
Лони, честит рожден ден. Да си жива и здрава.
Аз щях да нося на Рени нещо за домовете, обаче лошото време ме спря тази седмица. Но в понеделник, вторник най-късно ще я посетя. Мислех да купя хранителни продукти, но тъй като мъжа ми почна нова работа и нямам превоз вече, сигурно ще занеса малко парички, а пък Ренито ще купи каквото сметне за нужно.
Не си се похвалила Simple Smile
Къде започна?
Ами не съм, щото много не ми харесва новата му работа. Обаче той се разочарова, че стачката до нищо не доведе и малко напук напусна училище. Сега работи в един автосервиз. Не ми харесва това, че ще е доста по-зает отколкото беше, а и в събота ще работи, пък аз никога не съм работила в събота и ми се вижда едно странно Simple Smile

# 126
  • Сливен
welcome to The club Simple Smile
Аз пък тъй съм свикнала Иван да го няма, че като се
случи в събота или неделя да почива и ми е едно такова странно  Twisted Evil

# 127
Само "ЗДРАСТИ" 
Напоследък нямам много време.

# 128
...ако на някой му е било мъчно за мен - споко bowuu вече съм тук Mr. Green ... до следващата буря..
Ако знаете само колко много време отделяме на ТВ-то и компютъра ooooh! На моменти се кефех как нямаше ток - пеехме си, играехме хорца с малките, разказваме си приказки и най-вече....колко много време обръщах на децата си Hug Hug

# 129
Здравейте момичета
Влизам набързо за да кажа
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АНИ.
Кенга честито и на теб........много здраве и семейно щастие. smile3525
Весел празник newsm68

П.П.Гледах филма за Могилино днес тъй като не бях го гледала......беше ужасно....на никой непожелавам такава съдба.Пази Боже.... newsm17

# 130
  • Ямбол
Здравейте момичета! Simple Smile
Аз малко нахлувам във вашата темичка, но имам нужда от информация!  FlushedМожете ли да ми кажете, къде в Сливен могат да се намерят пюретата на Sunval? Предварително благодаря за отговорите

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 11:32 от Wild Thing

# 131
Добро утро!  Лека и спорна седмица!

# 132

П.П.Гледах филма за Могилино днес тъй като не бях го гледала......беше ужасно....на никой непожелавам такава съдба.Пази Боже.... newsm17

И аз го гледах! Просто е потресаващо !   Ето още една причина защо не искам да живея в България!

# 133
  • София/Сливен
Wild Thing, по времето когато още купувах пюрета, ги имаше на Рошко-то - срещу частната болница. Те тогава се появиха (за Велина), за големия нямаше такива. Сега предполагам, че ще има на повече места.

# 134
Момичета ще ми позволите ли да предложа нещо....
Рени на няколко пъти писа,че ще се ходи до Медвен и т.н,но виждам, че почти никой не се отзовава/причините са разбираеми,те важат и за мен в момента/...знам,че от следващата седмица започват коледните плащания Laughing затова искам да предложа на Рени и на вас ходенето да остане за следващата седмица 10-14 ХІІ или пък за 17-21 ХІІ,за да можем да съберем малко продукти и да осигурим храна на децата за празниците, а който иска може да набави нещо и от другите спешни неща Peace
Не е задължително да давате голяма сума, или да купувате много продукти...достатъчно е всички да дадем по-малко и ще осигурим малко радост на децата! Все пак хората не разчитат на нас да ги издържаме Peace

Поствам го отново за тези, които не са успели да го видят Wink

Общи условия

Активация на акаунт