Разделно хранене-част 18

• 13 859
  • 368
  •   1
Отговори
# 315
  Много,много ви благодаря,мили момичета за хубавите пожелания HugДа ви се връщат стократно и на вас HugОбичам ви Heart EyesИ макар виртуално, ви черпя от сърце

Ние ще празнуваме Нова година в Истанбул Wink/все ме влече в тая Турция Laughing/,и вдругиден заминаваме-ако не успея да ви пиша дотогава,ви пожелавам весело изкарване на празника,прегръщам ви всички Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 316
  • София ж.к. Надежда 1
Софи,желая ти преди всичко здраве и късмет  bouquet Hug

Аз съм с 2кг. повече,но няма да се ядосвам, а ще взема да продължа с РХ и да си ги сваля Peace

# 317
Момичета, Коледа отмина вече но все пак на мен ми е още празнично и точно тази Коледа ми изникна един въпрос, който започнахме да дискутираме и в друга тема.
Копирам постинга си тук и ще ми е интересен вашия коментар, защото някак си тук сме си "наши"

Фил според мен трябва да наблегнем на традициите и на семействеността на празника. Аз също не съм дълбоко вярваща, но ми харесва идеята на този празник. Да събере семейството, да го обедини, да му даде нови хоризонти.
Точно вчера го дискутирахме с мъжът ми когато мъника на гости на леля ми попита няма ли паричка в тази питка  Embarassed
Честно казано не съм искала това да е представата му за празника. Не искам да става материален тип още от малък има време, като порасне ще научи каквото трябва в тази област.
Затова твърдо съм решила догодина късметите да са дренче, бобче, клечица и там каквото повелява традицията. Искам празника да се запази в душицата им като празник, а не като панаир на материализма и без това се разглезват с безбройните подаръци и партита. Нека поне в къщи има друг дух на топлина, на семейственост........
Нещо се отвлякох дано сте ме разбрали........

# 318
Здравейте, милички  Hug
Аз съм още поизмъчена от болестта, но милото ме гледа като писано яйце  Blush Mr. Green, само кофти, че съм във фаза дежурна в  Toilet #Silly но и това ще отмине хехе  Crazy
Искам да споделя колко се запалих по Фотошоп и по-специално заради желанието ми да направя календар с наши  снимки като подарък за половинката  Wink Ще споделя и с вас резултата  Hug
Софи, миличка, Честит рожден Ден на патерици  Heart Eyes Пожелавам на теб и семейството ти най-вече здраве и късмет, да си все тъй хубава, жизнена, бойна майчица и душата ти да се пълни с радост и благост тази година Hug Hug Hug А...и да спомена, бях убедена, че си по-млада  Mr. Green от мен с поне две-три годинки  Blush  Mr. Green, бравос!!! Hug
Лени, към твоя въпрос... Като чета постовете на майките, които така се стараят да създадат коледно настроение, майсторят питки, украса, подаръци и се чувствам съвсем на място Hug За съжаление много рядко разказваме истории за смисъла на самия празник на дечицата, традициите са доста позабравени...Вчера дори ми обясняваха как осъвременявали раздаването на питата, всеки си избирал парче  newsm78 А идеята е, че е гордост за най-възрастният, т.е. и най-уважаваният в семейството да я разчупи по старшинство...за мен е важно на този ден всеки да се смири, да толерира недостатъците на другите в името на семейния празник/ само да отбележа, че винаги съм плакала точно на Бъдни вечер Confused/ , човек да се прости  с вяра и добро в сърцето и да си пожелае здраве и късмет  Hug И тук е въпросът, едно време дали са си подарявали подаръци  newsm78 Сега имам чувството, че това е в основата  Thinking Кой какво ще получи, кой колко ще даде  Naughty и ми става мъчно...Как ми липсват бабините плетени чорапи, ако знаете...Защото е отделила време, създавайки е мислила за всеки свой внук  Hug Затова си пожелавам в моето бъдещо семейство, живот и здраве, да се почитат традициите, да се мисли повече за ритуала, а не за подаръци и тн.
Стига толкоз философстване, хубав ден желая и много предновогодишни усмивки  Hug Hug Hug

# 319
http://www.bubbleshare.com/myalbum/290537
Малко снимки от Коледното парти, качеството е доста лошо, и както виждате не съм точно на фокус, но това е Simple Smile Поне се позабавлявах на воля хехе

# 320
Ей Сладунчо да се оправяш бързо, че идва Нова Година трябва да се купонясва  newsm19 newsm19 lalalala lalalala moresmile
Бравос за фотошопа хайде научавай го бързо, че да предаваш на кака уроци. Много ми е на сърце тоя Фотошоп, но даже още не съм си го инсталнала все време не ми остава.
Иначе по Коледната тема, тук наскоро някое мрънкало беше писало че мрази Коледа, мрази суетата на празника и т.н. Аз естествено го оплюх, но сега като се замисля много от нещата се оказват верни май.
Искам да оставя в душиците на децата топлината, обичта от този празник, искам да знаят че имат истинско семейство и местенце на което винаги ще са желани и обичани заради тях самите. Искам да се чувстват обичани, желани....
Не искам да чакат някакви камиони, шоколади, пушки или други подаръци. Честно казано за догодина ще преразгледам сериозно Коледната концепция. Много искам да чуя още мнения по темата, защото тук пишем хора колкото различни толкова и близки.  Hug

# 321
Здравейте и от мен  Hug.
Сладунче, как си днес ,стига с тези болести?!
Пожелавам ти всичко лошо да го оставиш в старата година Hug.
Пожелавам го на всички  Hug Hug Hug Hug Hug.
Снимките не можах да ги видя ,има някакъв проблес със сайта.
Лени ,колко си права за за същността на празниците.
За съжаление и ние ги комерсиализирахме със скъпи подаръци  Sad.
Като се замисля, отрупваме любимите си същества с какво ли не и после се чудим защо не могат да се зарадват на обикновени неща.
Започваме с хубава кукла или камионче ,пухкава играчка ,шарена книжка и стигаме до фаза скъп телефон...
А догодина автомобил ли да чакат ,за да ги зарадваме ooooh!!?
И аз се замислям за тези неща .Не в скъпия подарък е същината на празниците .
Друг път ще разсъждавам повече .
Сега ми е трудно да седя на стол, вчера паднах по стълбите, за първи път ми се случва ,хубавичко се натъртих .
Желая на всички весели празници   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.

# 322
Здравейте Hug Hug Hug
Сладунче, изясниха ми се някои неща относно колежките ти WinkМного си хубава на снимките Heart Eyes
Лени,  Heart Eyes права си разбира се, но традициите не са това, което бяха... Материализирането на празника е факт. На мен ми е много трудно да създам традиционният коледен дух, защото празнувам едвам от пет години... За момента Неса възприема Бъдни вечер като питка с паричка, а Коледа - чувал подаръци от дядо Коледа ако е възможно. И двата ни рода са малко шантави и традиции не спазват, съответно и двамата с мъжа ми сме израснали без тях... Ако същността е домашният уют и семейственост, то това е нещото, което се стремя да имаме всеки ден... незнам, объркана съм какво точно са традициите...
Алексче, оправяй се бързо Heart Eyes
На всички много  Hug и усмихнат ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 323
Е ,не е честно   Crossing Arms,Мади, как видя снимките, на мен не ми се отваря линка?

# 324
Олееее Алексче веднага вземи нещо хомеопатично - Арника е добро за такива травми за да отшуми по-бързо. Hug Hug Hug от мен и   love001  love001  love001
Сладунчо за жалост и аз не можах да видя снимките, само на мъничка лентичка отдолу, но съм сигурна че си изглеждала супер. Пък колежките ти да се спукат от яд ако щат  Twisted Evil
Мади и ние сме така - моите родители по принцип са студени хора, идея си нямам на кого приличам в това отношение. Тези празници у нас винаги са минавали между другото никога не съм усетила топлина и уют. Докато един ден не попаднах у една моя съученичка на село на Бъдни вечер - бяха се събрали целия им род има няма 30 човека. От дядовци до правнуци - плакала съм вечерта. Толкова мили хора, толкова прекрасен празник, толкова любов в живота си не бях усещала. Тогава си обещах че един ден като имам свой дом и свое семейство ще се опитам да им дам това!
Топлина, обич, сигурност.
Опитвам се ............... Embarassed Embarassed Embarassed
Надали успявам защото и това се оказва, че се учи и че не е лесно Още повече мъжът ми също няма семейство и тези традиции и за него са нови.
Умувам над идеята за догодина да майсторя нещо, да се опитам да намаля комерсиалността за сметка на сантимента и романтизма. Живи и здрави ще черпим идеи надявам се.

# 325
Лени, с хомеопатията се пробвах преди години, не се получи .
Дори книга си купих ,за да се запозная подробно как действат лекарствата, но ....
Ти от личен опит ли ме съветваш?

# 326
Видях снимките newsm44!
Сладунче ,много сте сладки с милото  Hug.
Аз съдя за хората по погледа им, във вашите очи чета доброта и щастие .
А колежките ти могат само да ти завиждат Wink.

# 327
Лени, с хомеопатията се пробвах преди години, не се получи .
Дори книга си купих ,за да се запозная подробно как действат лекарствата, но ....
Ти от личен опит ли ме съветваш?

Да - явно е въпрос на нагласа - аз от няколко години вече я ползвам доста успешно. Преди и при мен не сработваше. Сега като си резнах пръста първите дни взимах Арника. Да ти кажа вече върви на добре.  Защото в началото беше доста апокалиптична картинка. Смятам че хомеопатията и компресите със смрадлика помогнаха.

# 328
Лени, ще се разровя, може да имам останала арника .
Само не зная колко е трайността на тези лекарства...
То май всичко е до нагласа ,тази психика- не и обръщаме достатъчно внимание.

# 329
Лелеееее, Алексче, сега прочетох, че си паднала  Shocked Дано отшуми славно, бавничко става, аз така съм падала на главата си  #Crazy по циментови стълби  Crazy, но с почивка и без да те провокират да яхваш метлата  Mr. Green да се оправиш, миличка  Hug Hug Hug
Мацки, това не е милото... Embarassed Това ОНЗИ колега Rolling Eyes
Благодаря ви за комплимента  Hug и аз се чувствах хубава и щастлива, което си е най-важно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт