Провалите в секса причина ли са за развод?

• 26 582
  • 400
  •   1
Отговори
# 150
  • София
KAS, ако имаш някакви идеи, моля те, сподели ги! Както виждаш, за нас това е сериозен проблем. Какво имаш предвид под това "много неща можете да направите"??? Според мен съм направила всичко възможно, но знае ли човек?!

# 151
Да вземем един клуб да си направим. Жалко, че може само анонимен да е, та ще ни се разминат срещите  Grinning който е съгласен - хайде да свирка!

# 152
  • Galaxy 13197853088
клуб казваш ...
има такива, публичен дом се нарича. Отивате там и пари ще спечелите ...
пък ако не искате пари ще можете да си избирате от клиентите.

# 153
  • София
Да вземем един клуб да си направим. Жалко, че може само анонимен да е, та ще ни се разминат срещите  Grinning който е съгласен - хайде да свирка!
Свир - свир! Grinning Peace

# 154
KAS, ако имаш някакви идеи, моля те, сподели ги! Както виждаш, за нас това е сериозен проблем. Какво имаш предвид под това "много неща можете да направите"??? Според мен съм направила всичко възможно, но знае ли човек?!
Виж,когато едно нещо не върви,то каквото и да направиш си е изгубена кауза.Аз съм от хората,които не могат да живеят без секс/слава Богу,4е улу4их на партньор/ и затова колкото и да оби4ам 4овека до себе си,след като той без видими при4ини ме лишава от нещо,което е толкова важно за една здрава връзка,то аз ще намеря на4ин да си го набавя.Не страдам от скрупули,както и не си правя илюзии,4е ако ролите се сменят,той ще ми е верен до гроб и изобщо няма да си помисли за нещо страни4но.Това си е ли4но мое мнение и никого не ангажирам с него.

# 155
клуб казваш ...
малко грубо,като се има предвид,4е евентуалното създаване на подобен клуб ще бъде подтикнато от факта,4е мъжете се правят на ощипани невести

# 156
  • София
клуб казваш ...
Добре, че се появи ти, та да ни светнеш какво да правим! Как не сме се сетили досега?! Умен човек ще дойдеш........ Grinning

# 157
  • София
клуб казваш ...
малко грубо,като се има предвид,4е евентуалното създаване на подобен клуб ще бъде подтикнато от факта,4е мъжете се правят на ощипани невести
Peace Peace Peace

# 158
Абе само на мен ли ми направи впечатление ,че автрката мисли за самообийство поради липсата на секс ,но не може да приеме възможноста за жиголо #Crazyили пък защо непременно свързва партньора за секс/дори и не платен такъв/ с обвързване ,че ще ревнува и т.н. Секса си е секс ,каквото и да си говорим при него наделява чисто физическото ................ .Твоя мъж със сигурност има проблем , а този проблем може и да си ти/не се заяждам/
И-Да аз бих се развела ,ако мъжт ми ми каже ,че го е гнус от гърдите ми и ме уважава два пъти годишно Embarassed
Някои се еше изказал ,че умните мъже гледали Дискавари и поставяли друг по-възвишени неща преди секса.
Съгласна съм нали за това сме хора,поради факта ,че можем да разграничим първичното от емоционалното и т.ни тн....................,да ама мъж който предпочита Дискавър пред секс за мен е импотентен ,но не и интелигентен.Пак казвам ,че не се заяждам ,нито искам да обидя индиректно някой.

# 159
клуб казваш ...
Ти нормален ли си? Какъв ти е проблемът? Виждаш ми се нещо много негативно настроен към жените... Няма да ти пиша какво мисля, защото темата ми не е от такъв тип - да се обиждаме и да се държим като в кварталната кръчма. Хайде , ако обичаш , дса не влизаш в темата ми повече!  bouquet

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 16:42 от комплексарката

# 160
  • Galaxy 13197853088
Шегувам се естествено. И хич не съм настроен негативно, напротив много ги обичам .... спокойно  Peace

# 161
  • София
Шегувам се естествено. И хич не съм настроен негативно, напротив много ги обичам .... спокойно  Peace

Камък ни падна от сърцата!!! Grinning

# 162
Да вземем един клуб да си направим... който е съгласен - хайде да свирка!...
                    Whistling

# 163
Да вземем един клуб да си направим... който е съгласен - хайде да свирка!...
                    Whistling
Ти си четвърти. Joy

# 164
клуб казваш ...
Labrador, ти изби рибата с тая идея....Хем приятно, хем доходоносно...

В тази тема направо се развенча мита за  сексуалното животно наречено Мъж.
Иначе по темата сериозно...Секса е важен за една връзка според мен. Може би втория по важност критерий беше за мен когато съм правила своя избор. Нормално е в една по-дълга връзка да няма 5 пъти седмично секс. Но си мисля, че факта че не си желан е много по-подтискащ отколкото самата липса на секс. В крайна сметка е научно доказано, че липсата на секс води до промяна в хормоналния баланс и от там до раздразнителност, лошо настроение и пр. негативни промени. Не са напразни вицовете за старите моми...
Дали е причина за развод, всеки трябва да реши за себе си. Няма еднозначен отговор.

Общи условия

Активация на акаунт