Провалите в секса причина ли са за развод?

• 26 580
  • 400
  •   1
Отговори
# 285
  • Galaxy 13197853088
забрави да платиш кабелната ....

# 286
  • София
Ми ние правихме секс в събота. Никак не мога да се оплача. Бях го отписала този секс, че вече през около 2 седмици се случва... Жалко, че е така на рядко. Та пак стигаме до похвалата - май накрая излиза, че не е точно за похвала. А в неделя за малко пак да ни се усмихне щастието, но се намериха едни неканени досадници и всичко провалиха... Не знам как се оправят хората с нешите проблеми, когато не живеят сами... Не че ние като сме сами сме се справили...
Но пък ме гложди мисълта, че мъжът ми няма проблеми със самия секс, а има проблеми с желанието за секс. И като цяло има проблеми със всякакви желания. Само да си хапва има желание. Най-вероятно Дийпинсайд да е много прав, че мъжът ми е внякакъв общ лош период. Но пък докога...?
Лош не лош период - аз при това положение също съм в лош период Crossing Arms
Дайте някакви идеи за разсейване  и за разнообразяване. Явно в това ще да е разковничето. Много ще е трудно да ги приложа, защото веднага ще ме отреже. Телевизорът здравата го е омагьосъл. Единствената идея, която ми идва е да направя така, че да нямаме телевизия, примерно да срежа кабелната или да сменя бушоните с изгорели.  Crazy
Вечеря на свещи не става - всички манджи се примъкват в хола пред телевизора, след което аз дори с отрязана глава да седна до него, няма да забележи... А и има ли храна - преяжда и после не може да помръдне...
Честито!!! Peace Peace Peace

# 287
Ми ние правихме секс в събота. Никак не мога да се оплача...
                   И ние.... и... и... беше... невероятно  smile3531. Не просто не мога да се оплача, а мога и ми се иска да се хваля, хваля, хваля...

# 288
Ми ние правихме секс в събота. Никак не мога да се оплача. Бях го отписала този секс, че вече през около 2 седмици се случва... Жалко, че е така на рядко. Та пак стигаме до похвалата - май накрая излиза, че не е точно за похвала. А в неделя за малко пак да ни се усмихне щастието, но се намериха едни неканени досадници и всичко провалиха... Не знам как се оправят хората с нешите проблеми, когато не живеят сами... Не че ние като сме сами сме се справили...
Но пък ме гложди мисълта, че мъжът ми няма проблеми със самия секс, а има проблеми с желанието за секс. И като цяло има проблеми със всякакви желания. Само да си хапва има желание. Най-вероятно Дийпинсайд да е много прав, че мъжът ми е внякакъв общ лош период. Но пък докога...?
Дайте някакви идеи за разсейване  и за разнообразяване. Явно в това ще да е разковничето. Много ще е трудно да ги приложа, защото веднага ще ме отреже. Телевизорът здравата го е омагьосъл. Единствената идея, която ми идва е да направя така, че да нямаме телевизия, примерно да срежа кабелната или да сменя бушоните с изгорели.  Crazy
Вечеря на свещи не става - всички манджи се примъкват в хола пред телевизора, след което аз дори с отрязана глава да седна до него, няма да забележи... А и има ли храна - преяжда и после не може да помръдне...

С тая телевизия - голяма е краста...Ама няма да се оправи с рязане на кабели и бушони, щото всичко това се възстановява и после отново.
Според мен се касае за лоши навици, просто си го изпуснала... сега си давам сметката че и аз зяпам по много и особена краста са ми тия форуми в нета, дето като запише човек край няма като дрога е. Същото е и с преяждането и аз съм се освинил днес ми се завъртяха едни мисли да се замъкна януари при Емилова да разкарам някое килце щото тук при тоя начин на живот направо е невъзможно  Twisted Evil от нас в гаража в колата по цял ден от врее на време се хващам с работниците ми да поработя физическа работа, после се чувства човек като нов и "пръчката" се втвърдява бързо  Mr. Green Mr. Green

# 289

Слушай, остави човека да си гледа телевизията, ами като гледа телевизия му направи една френска, да видим, да ли няма все пред телевизора да седи newsm78

# 290
...Слушай, остави човека да си гледа телевизията...
                    Знам, че не е задължително да си чел темата преди да даваш мнение, но определено е препоръчително  Peace.

# 291
Комплексарка, вие поне дете сте си направили. Моя толково е забравил какво е това секс, че като му кажа хайде да правим бебе все едно го карам по жарава да ходи. Не знам при вас от колко години продължава, но при нас ще станат две. Еми да ти кажа секс правихме за последно през октомври, май беше. Аз съм малко по-голяма оттеб, но и аз не мога да си представя живота си без секс. Ами нали за това е младостта, да се забавляваме и т.н. Моя много се промени и вече не е толкова страстен, мисля че това се случи откакто напълнях. Ама не съм много, имам талия, но и корем. Предишната е била много слаба.

# 292
...Слушай, остави човека да си гледа телевизията...
                    Знам, че не е задължително да си чел темата преди да даваш мнение, но определено е препоръчително  Peace.
Мнго добре прочетох всичко. И при мен има неща, които са "задължителни", ЦСКА- Лески е супер задължително да се гледа. Савайвари, Буг брадари, Острови, направо да намразиш телевизията. Но все пак има една мъдрост, мъжът е глава на семейството, но жената е шията, на където завърти главата, на там гледа. Да, и аз имам същия проблем, ами "тормозя го", един път става, един път не става, въпроса е, 4е някой път той казва, "ей то било много готино да изпълняваш желанията на жена си, получаваш всички екстри. Плейбой ряпа да яде". Направо да го хвърлиш през терасата! #Cussing out

# 293
  • София
Комплексарка, вие поне дете сте си направили. Моя толково е забравил какво е това секс, че като му кажа хайде да правим бебе все едно го карам по жарава да ходи.
Голяма грешка и най-сигурният начин да го откажеш от секс.

# 294
...Мнго добре прочетох всичко...
                   Значи би трябвало да си разбрала, че човека не обича  Whistling. И ако един човек не обича, да речем зеле, да го караш да яде с думите 'Яж бе, да видиш колко е хубаво' е... най-малкото досадно... Още повече възрастен човек, които е напълно наясно с предпочитанията си...

# 295
...Мнго добре прочетох всичко...
                   Значи би трябвало да си разбрала, че човека не обича  Whistling. И ако един човек не обича, да речем зеле, да го караш да яде с думите 'Яж бе, да видиш колко е хубаво' е... най-малкото досадно... Още повече възрастен човек, които е напълно наясно с предпочитанията си...
Да бе, необичал ....секс. Я го виж какво прави на плажа, ще му паднат комбалите, че и все по гърб се пече и все със слъчеви очила ходи.

# 296
  • София
                   И ние.... и... и... беше... невероятно  smile3531. Не просто не мога да се оплача, а мога и ми се иска да се хваля, хваля, хваля...
Абе, то сега се оказа, че всички сте правили секс тоя уикенд! Браво на мъжете! Peace А дано им дойде пак скоро меракът! Нали разправят, че апетита идвал с яденето?! Grinning Grinning Grinning

# 297
Комплексарка, вие поне дете сте си направили. Моя толково е забравил какво е това секс, че като му кажа хайде да правим бебе все едно го карам по жарава да ходи.
Голяма грешка и най-сигурният начин да го откажеш от секс.
Всъщност той е инициатора за бебето. Все за това говори, как ще го гушка, ще му чете книжки, ще си играе с него. И всъщност как може така да си противоречи?

# 298
  • София
Zorika, ама как така твоят мъж хем е инициатор на идеята за бебе, хем не ще да правите секс?! Ми как да стане някак си така, без негово участие??? То има начин де, ама той едва ли ще го одобри...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 299
Абе, то сега се оказа, че всички сте правили секс тоя уикенд! Браво на мъжете! Peace А дано им дойде пак скоро меракът! Нали разправят, че апетита идвал с яденето?! Grinning Grinning Grinning
Да, точно така, грубо казано, всеки по-някакъв начин се е уредил newsm78. Мисля, че малко повече натиск и други "женски работи", може да доведат до успешен край. Любовника е решение, но страшно много радикално, и не се знае дали ще даде очаквания резултат. Има една приказка за светулката, от ......... та на фаса на горския.  Иначе все пак по-меко казано, да не си вършат работата, толкова колкото е необходимо, си е проблем, но ..... малко повече оптимизъм и натиск, и приказки, дават резултат. Поне при мен! Е, и на мен ми писва от много приказки, но   .... късмет  bouquet Shocked Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт