Ало, мамо, чу ли?! Бебок ще имаме през ЮЛИ!

• 11 764
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Доки ми обясни че се вадят две седмици, защото тогава реално съм била в цикъл /Моят е по 10 дни/ Thinking
Коколин последният ми цикъл е на 1.10.2007г., в коя седмица съм според теб - осма ли ooooh!

# 136
  • София
Добро утро и от мен!
И аз не съм ходила на лекар. Реших да чакам закъснение поне две седмици (последна МЦ 1.10),когато се обадих се оказа ,че моя лекар няма свободни часове за ноември. Сега успях да запиша час за 7.12 , така че тогава ще съм за пръв път на преглед  Confused
Аз от сутринта умирам от глад.Имам 2 състояния: или съм гладна,или съм преяла - средно положение няма.

# 137
  • Варна
Тони, смяташ седмиците от последната ти менструация до днес, вадиш две и получаваш точно в коя седмица си Simple Smile Дано да си ме разбрала че май не го обясних добре Confused
Защо вадиш две? Две какво??? седмици , дни?? Ти севсем ме разби?? Нищо не се вади. Брои се от първи ден на последната менструация.
Ако си в 5 седмица и 4 дни мисля че се казва че си в 6-та седмица. Това последното е според моята логика.  newsm78

Съвсем се обърках..а и нали съм блондинка..  Mr. Green До колкото разбирам термина ти винаги може да се обърка с 1-2 седмици ..Май и примери за грешни термини знам достатъчно, дори и техниката понякога греши. Така че какво се кахърите , бе момичета, важното е да сме здрави, не в коя седмица сме .. Peace

# 138
  • Бургас
Rossini аз ходя при др Гавазова...Тч е в един кабинет с др Гамишев..Много съм доволна..Решила съм тч да ми следи бременността, а да отида два -три пъти при др Георгиев да ме види,защото ако реим да раждаме в Бургас...искам той да ме изражда....ь

Много е мила и ти обяснява вси4ко без даже да я питаш..ако искаш пове4е инфо  може да ми пишеш на ли4ни..... Wink

# 139
Доки ми обясни че се вадят две седмици, защото тогава реално съм била в цикъл /Моят е по 10 дни/ Thinking
Коколин последният ми цикъл е на 1.10.2007г., в коя седмица съм според теб - осма ли ooooh!
Да
Ти сама си си го написала на линийката. hahaha hahaha
Моя ПМЦ беше 08.10 и сега съм в 7 седмица и 2 дни
Очудвам се, че лекар ти е обяснил това. Аз за първи път чувам?!?!?!!?!?

# 140
  • Варна

Ами аз - последен цикъл на 14.10 - преди 2 дни ми казаха 7 г.с. ShockedА аз реално 14-20.10  съм била неразположена. След това бях 5 дни в чужбина по работа. А и съм сигурна че съм забременяла на 2.11. - как тогава са 7 седмици - не зная.. Laughing LaughingПо мои изчисления са си 4..

# 141
  • София
Kokolin@ при Маринов се пиша - той е всеки ден редовна смяна , доколкото разбрах колежката му сега не е на работа. И както казах няма свободни часове. Преди това ходих на преглед и много бях доволна от него. Но ще трябва да почакам още 10-на дни  Sad Много лошо ,че и часовете са от 8 до 15.30. Като съм на работа на майната си в Дружба ми е много трудно да улуча час ,който да ми е удобен  Sad

# 142
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.....
Пухчо защо не смееш да пиеш билкови чайове?
.....
Ами защото четох че при бременност мн билки не се препоръчват.Като мащерка,кантарион,лайка,и др.Най - добре е да се пие чай от шипка и липа.Мисля че в началото на темата има линк.
Снабдих се с 4 кутии от шипка и сега се наливам като за световно,понеже спрях кафето на цяло а все нещо трябва да имам отпреде си ,навик какво да се прави.

# 143
Дами, я ми кажете от всички тук само аз ли излиза, че още не съм ходила на доктор?

Аз също не съм ходила още, не мога да се насоча още къде да ми е ЖК.....Има ли някой в Майчин дом, да обменим опит....

За г.с. - до колкото знам, затова е жажна датата на първия ден на последната менструация. От тогава се броят седмиците. А не от Датата на забременяване.

# 144
  • София
Това за коя седмица е майката се изчислява от първия ден на последния цикъл. Така обикновено (при стандартен 28 дневен цикъл) имаме 2 седмици преди овулацията и две седмици от нея до деня на очакваната менструация. Т.е. на първия ден закъснение си в 4г.седмица + 1 ден, т.е. в 5-та г.с.

Понеже аз имах 3 седмици преди овулацията (малко ми е по-дълъг цикъла) + 2 г.с. до първия ден закъснение + 1 седмица закъснение, излиза че съм в седма (6 г.с. + 1 ден) седмица сега, което както се сещате не изглежда точно така на ехографа. Затова си смятам седмиците с една по-малко за да се изравня с развитието на бебчето с останалите момичета на които цикъла им е 28 дни. Иначе нали се сещате както на мен нищо още не се вижда на видеозона а уж съм 7-ма седмица  Shocked Май обясненията ми са повече от неразбираеми, но дано да съм внесла някаква яснота. Simple Smile

# 145
ООх, много се извинявам, не мога да намеря  в линковете калкулатора за термина......на бг беше и определя - термин, оплождане...Преди от тук го извадих май...а сега...

# 146
Офф, ето го, гугъл помогна
нямаме го на линк - така че може да се включи ако искате и мислите, че ще е плезно Simple Smile Малко по-различен е Simple Smile

# 147
  • Бургас
ам незнам...на мен последнич ми цикъл запо4на на 25 септ. и завърсхи на около 30..Според вси4ки съм в 9-та седмица

А реални седмиците са  7 (4 от октомври,3 от ноември)..изглежда се добавчт 2 седмици..незнам

# 148
Чета , чета и все повече се обърквам Shocked

Затова минавам в отбора на Веси  Simple Smile

# 149

Общи условия

Активация на акаунт