Ало, мамо, чу ли?! Бебок ще имаме през ЮЛИ!

• 11 723
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
 Katche,Saxophone,,много сте мили4ки  Hug
Барабони,да не си носила много тесни дънки?  newsm78 какви са теzи бодежи? И непрекъснато ли ги усе6та6?

# 226
А да ви питам някой усещал ли нещо като бодежи ниско долу в корема /мисля че в матката/? Не силни, а по-скоро неприятни...
Аз във яйчниците съм усещала, когато расте матката така се получава.
Днес да ви се оплача, доста силно ме заболя корема, изпих едно но-шпа и за около 15-20 мин. се успокои. И докато ходех за хапче така ми прилоша, че едвам се докопах до леглото да легна, явно ми падна кръвното защото почна да ми бучи в главата , едни шумове в ушите. Странна работа не беше ми се случвало скоро такова нещо и то в къщи.
Лека нощ!

# 227
  • София
Малееее  ooooh! една тема за 3 дни  #Crazy направо ме шашкате  Laughing

Аз да ви кажа, толкова ми е лошо по цял ден, че нищо не ми се правиф Rolling Eyes едвам си подреждам къщата Confused А пък вчера станах в 2.30 през нощта да си правя сандвич Joy
Ако не успея да пиша утре, май направо в новата тема  Hug

Кой ще я пуска newsm78

# 228
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Ха добро утро от мен.Явно съм най работната булка защото вече от половин час се трудя. Laughing
Снощи си легнах рано и се по наспах уж,но съм убедена че по обяд пак ще търся къде да си подпра главата да не заспя седнала. Crazy
Относно това как да кажем на бъдещите каки и батковци и аз малко се притеснявам,защото нашия батко от поне две години само повтаря кога ще си имаме бебе.Миналата година беше на вълна да разправя на всеки срещнат ,че ще си имаме бебе до нова година и получавах поздрави наред.Докато обясня че детето си измисля  Mr. Green.Преди седмица бяхме на гости да видим едно бебе на два месеца.И Нашия толкоз му пя ,иска да го държи,целува му ръчичките,чак съвестно ми стана ,че не му казваме.Но имам един спонтанен аборт преди да забременея с него в края на третия месец и сега се страхувам да не би да му кажем и да се радва,а после да се чудим как да му обясняваме.Сигурно ще тъгува много.За това решихме да му кажем по нова година както и на всички близки и съответно и аз на работа.Вече се чудя дали ще успея да устискам до нова година да не казвам  Blush,но ще видим.Дано всичко е наред само.

# 229
Добро утро на всички Hug

Желая ви хубав и усмихнат ден Grinning

# 230
  • София
Ами аз питах доки дали не трябва да пия прогестеронов препарат предвид спонтанния преди 8 месеца, но след като ме прегледа каза че не се налага и освен това не искала да "замъгли" картината с прогестерона. Идея си нямам какво означава това, но съм склонна да й се доверя. Иначе Дуфастона лекарите си го предписват като бонбони с повод и без повод. На мен една некадърница ме кара да го пия преди година, преди овулацията и ми я осуетяваше всеки път. Тъкмо видиш, че фоликула назрява и преди да дойде момента на овулацията ме натъпкваха с хапчета и се получаваше функционална киста. И това единствено докато пиех дуфастон. Спрях го самосиндикално и забременях на следващия месец.

Да чукам на дърво няма помен от зацапването. Вчера след като видях зацапването лежах до сега. Не смея да мръдна никъде, само до тоалетната.

# 231
Добро утро момичета   bouquet

Я да ви питам аз - какво закусвате?

При мен закуската изведнъж стана много важна! Сутрин кръвното ми е сринато със земята и почти лазя и не знам от това ли, от друго ли, но ми става лошо, ако не хапна моментално...

Друга новост при мен - от вчера рев при всеки повод (и без повод, ей така от умиление). Брееей, даже много ми стаа смешно от една страна така като се разцивря - подсеща ме, че бременните са особена порода хора. Не съм мислила, че ще ми се отрази така  hahaha

Някой беше питал за бодежите в корема. Да! Имам такива. Не знам от какво са, но са резки, все едно ме мушкат с нож. Не могат да преценя в матката ли са или в яйчниците. Когато се случи и аз се тревожа, гледам да легна и пия но шпа, макар че болката не е точно като при контрахиране на матката. Хубавото е, че са единични случаи.

# 232
Добро утро и от мен.
Аз лично не закусвам по принцип. Но от време на време ми се дояжда купешка баничка и си взимам.
Прерязванията като с нож аз ги определям, че са ми в яйчниците и ги получавам когато се изправя рязко.Безсънието винаги е на линия, Неходенето по голяма нужда също-вече ми е трети ден и не знам какво да правя-ям и плодове и супички и манджички и няма и няма Tired
Но утре съм командировка на София и много се кефя, че ще се видя приятелите и мисля да пийна чаша вино или бира.

# 233
Добро утро, и от мен!
Patishonka аз напоследък закусвам препечени филийки със сирене и айрян или мюсли с кисело мляко и плод или като днес   newsm22 просто се събудих с мисълта , че ще хапна попарка с прясно мляко хляб и мнооого маргарин Rolling Eyes това ми беше най-омразната закуска като дете, но .....добре че баща ми няма от къде да ме види иначе много ще се смее Laughing

Усмихнат ден, Дами!

# 234
  • Варна
Ауу и аз така , а никога не съм закусвала...Ще стана слонче. Обикновено си купувам кроасан на Лагард топличък със сирене и някакъв йогурт за пиене , плодов.. Въобще сериозно се храня.Днес на работа си нося и грозде , че имам и запек.. Уж ве4ер предимно супи ям.. Rolling Eyes Не зная..с този стомах как ще се оправям Cry

# 235
Mylili, радвам се , че си се консуртирала с док. Тя те наблюдава и ще знае какво е най-добре за вас. А иначе си права, понякога го прдписват без да вземат всички обстоятелства предвид. Ти сега се пази и мисли само най-хубави розово-сини мисли. Поздрави
Patishonka, аз закусвам обикновено на работа, на мен най-много ми се ядат тестени закуски, понички, катми, дюнери. Взимам си активия с плодове, айрянче или боза. Днес мъжа ми в нас ми маза филийка с конфитюр от шипки.
Преди да забременея не съм закусвала, но сега иначе ми се гади от хапчетата, ако ги пия на празен стомах. Аз не съм кафеджийка и не ми се допива кафенце сутрин.
Веднъж решх да закусвам здравословно и ядох грейпфрут, после обаче повръщах, случи ми се веднъж и от една ябълка за вечера, май нещо не ми понасят плодовите киселини.
Заради тия си вкусови предпочетания си мисля , че нося мъж Simple Smile
Shada, аз първите дни като разбрах , че съм бременна и само попара ядях, а от години не бях вкусвала. Тогава спрях да ям месо, сега хапвам по малко риба , пиле, обаче за разни колбаси и кайма не ме търси. И сладко много обичах, ама сеха хич, само на соленичко и сиренце  hahaha

# 236
А дали е вярно, че когато си бременна с момченце не повръщаш, а с момиченце се повръща повече?

# 237
  • Варна
Мацки , как сте с килограмите? Аз вчера се теглих 67 кг - качила съм почти 2 кг. вследствие запека и закуските Grinning Добре че много не ми личи защото съм висока. Винаги съм била 65кг/176см, и то през зимния сезон толкова.. Ама така по 2 кг на месец  Thinkingне ми се мисли.... Confused newsm78

# 238
  • София
Като говорите за ядене........хем ми става гадно,хем гладно newsm78,не мога да разбера какво става.Ина4е сутрин и аз съм като булдозер към хладилника,задължително закуска,4е ина4е......събуждам се рано и ве4е ми е примляло от глад.Оф,а аз си викам този път няма да ям много,4е да не стана като първия път-търкалящо се бидон4е Laughing,ама то отвътре си те кара.Сега ще ходя да се видя и с някоя приятелка,4е то с това гадене,работа и лежане и контактите си прекъснах.

Patishonka,мила и аз това се питам,4е много ми се иска да нося моми4енце сега.

# 239
  • Варна
А дали е вярно, че когато си бременна с момченце не повръщаш, а с момиченце се повръща повече?

Не, грам не е вярно . Имам 3-годишен племенник, Сестра ми свали 5 кг. първите три месеца..от драйфане, по тази логика не би трябвало да е момче.. А с по-големия ми племенник не беше така - явно еднакви бременности няма дори при еднакъв пол деца..

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 10:00 от Vessi_to

Общи условия

Активация на акаунт