Пловдив-13 (нефаталната тема)

• 18 120
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Момичета търсим да осиновим котенце - малко, женско, черно - моля помогнете!  Praynig
Девилче, ако още не сте си взели имам предложение. Има един дълъг панелен блок на Петко Д. Петков, стига до Кап. Райчо. Отдолу се намира Бейби Ленд, а накрая от същата страна има магазин за котешки храни. Отпред винаги лежат 2-3 черни угоени котки. Наскоро си родиха малки котенца, всичките са черни, играят си от другата страна на блока в градинките. Опитомени са, дружелюбни са и идват при непознати да ги галят. Харесайте си едно и си го взимайте...Хем спасявате едно бездомно коте, хем и избор ще имате.

# 181
  • Пловдив
Момичета трябва ми заведение в района на Каменица, в което да е подходящо да ида с детето и да не е прекалено шумно. Моля ви помагайте с идеи става въпрос за събота и за среща с позната с която не сме се виждали отдавна и искаме да си побъбрим
Предлагам ти "Маската". Намира се на кръстовището на Петко Д. Петков и Богомил под блоковете зад Търговски център "Гранд".  Имат приличен салон за непушачи и правят много хубави салати и пици.
Аз съм ЗА! Peace Наистина е добър избор за бъбрене с деца. Но е малко далече от Каменица, там около градинката има много заведения, може би Кремена ще ти предложи нещо по-наблизо.

# 182
Момичета, имам една молба, защото съм пред голяма дилема. Синът ми ходи на градина в Чучулига, но там някои неща не ми се нравят. За съжаление не съм в състояние да ги променя. Обещаха ми от една детска градина - "Светла" / до Санито в Смирненски/ да ни приемат от догодина. Страхувам се обаче, да не стане от трън та на глог, защото нямам почти никаква информация за градината. Знам, че е базова, има басейн и това е. Моля, ако някоя от вас има по конкретна информация да ми помогне. Най-много се интересувам от персоналът - госпожите, лелките, директорката... , също така базата, отношението към децата, изобщо всякакви впечатления ще са ми от полза, за да взема решение. Лошото е, че не знам дори имената на госпожите...

# 183
  • Пловдив
Момичета, имам една молба, защото съм пред голяма дилема. Синът ми ходи на градина в Чучулига, но там някои неща не ми се нравят. За съжаление не съм в състояние да ги променя. Обещаха ми от една детска градина - "Светла" / до Санито в Смирненски/ да ни приемат от догодина. Страхувам се обаче, да не стане от трън та на глог, защото нямам почти никаква информация за градината. Знам, че е базова, има басейн и това е. Моля, ако някоя от вас има по конкретна информация да ми помогне. Най-много се интересувам от персоналът - госпожите, лелките, директорката... , също така базата, отношението към децата, изобщо всякакви впечатления ще са ми от полза, за да взема решение. Лошото е, че не знам дори имената на госпожите...

Прочети тази тема. В нея мисля, че беше обсъждана "Светла".

# 184
  • Пловдив
Здравейте и от мен.
Аз съм мама на Диди-11.04.2006, и на Кими- 16.06.2007, от широк център. Ако има мами, които искат да се запознаем и да излизаме, пишете. Ще ми бъде приятно за разширя кръга от приятели. Peace

# 185
sivanova, добре дошла!  Hug

# 186
  • Пловдив
Здравейте,не съм писала одавна,но с моя малчо не ми остава никакво време  Laughing
Милото все иска да съм покрай него:)
Да ви попитам нещо ако има някоя мама от Кючука и взима храна готвена в Ясли12 да ми каже доволна ли е ,в нашия квартал я карат от там,мамите са доволни,но пък като ходих да записвам ми се стори нещо много мизерно там та се чудя сега  Thinking какво да правя,може и защото бяха в ремонт  newsm78

# 187
Здрасти,   sivanova! Аз живея в Смирненски, но не познавам почти никой. Ще се радвам да се запознаем  Peace

# 188
  • Пловдив
Катерина, благодаря за информацията - ще мина да погледна котетата Heart Eyes

# 189
  • В света на мечтите
Здравейте,не съм писала одавна,но с моя малчо не ми остава никакво време  Laughing
Милото все иска да съм покрай него:)
Да ви попитам нещо ако има някоя мама от Кючука и взима храна готвена в Ясли12 да ми каже доволна ли е ,в нашия квартал я карат от там,мамите са доволни,но пък като ходих да записвам ми се стори нещо много мизерно там та се чудя сега  Thinking какво да правя,може и защото бяха в ремонт  newsm78

това ми се струва че е една от най-гадните кухни в града. Няма никва разлика м/у супата и второто - и двете са толкова редки, че ако не надробиш поне 3-4 сухара няма да стане гъстичко. Ако няма с какво да го сравниш може и да ти хареса, но аз съм взимала от там 2 месеца и после от ясли 14 и разликата е огромна. Ако имаш някоя друга кухня, която да си готви на място по-добре се запиши там.
Само един фрапантен случай за ясла 12 - последната супа, която взех от там представляваше само бульон и 1 фиде вътре. Имам предвид 1 макаронче само в целия буркан

Момичета трябва ми заведение в района на Каменица, в което да е подходящо да ида с детето и да не е прекалено шумно. Моля ви помагайте с идеи става въпрос за събота и за среща с позната с която не сме се виждали отдавна и искаме да си побъбрим
Предлагам ти "Маската". Намира се на кръстовището на Петко Д. Петков и Богомил под блоковете зад Търговски център "Гранд".  Имат приличен салон за непушачи и правят много хубави салати и пици.

Благодаря за предложението - Маската ми е любимо заведение /особенно пица Бос   chef/ но ми е далечко. Ще се пробваме в Ривиерата или пицарията на андрейчо пред училището, ако още е там че от година и половина не съм ходила нататък  Rolling Eyes

# 190
  • В света на мечтите
Момичето весело посрещане на Бъдни вечер и всички предстоящи празници!!!
Желая ви много здраве, любов и сбъднати мечти

# 191
  • Пловдив
и от мен весели празници мили съгражданки на вас и вашите семейства желая много здраве,щастието да цари във вашите домове,любовта да е неспирен порив във вашите семейства и дано всички мечти ни се сбъднат,а на малките сладурчета нека Дядо Коледа донесе прекрасни подаръци:)

# 192
Весели празници!На всички мами и техните семейства желая вълшебна Коледа!Нека мечтите Ви се сбъднат!Защото по Коледа стават и чудеса  bouquet  bouquet

# 193
  • Пловдив
Здравейте мили момичета!
В навечерието на Бъдни вечер,пожелавам на вас и вашите семейства здраве и благоденствие,любов в сърцата и мир в душите, и нека този свят християнски празник ни направи по-добри и по-човечни

# 194
Честито Рождество Христово!

Здраве, топлина и уют да пълнят къщите ви!
Много щастливи мигове, споделени с приятели!

Линката, честит рожден ден!

А ето и виртуална почерпка за моя малък именник днес Laughing

Общи условия

Активация на акаунт