Пловдив-13 (нефаталната тема)

• 18 121
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте   Wink
Търся някоя мама от Тракия да я разпитам за детските ясли и кухни...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Предполагам въпроса вече е обсъждан многократно... и за да не дразня никой, ще помоля ако има някоя отзивчива мама да ми пише на ЛС  Mr. Green
И аз моля ако има някои който може да пише и на мен.

# 166
Здравейте   Wink
Търся някоя мама от Тракия да я разпитам за детските ясли и кухни...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Предполагам въпроса вече е обсъждан многократно... и за да не дразня никой, ще помоля ако има някоя отзивчива мама да ми пише на ЛС  Mr. Green
И аз моля ако има някои който може да пише и на мен.
Какво точно? newsm78

# 167
Честито на мамите в майчинство,220 лева ще е от януари. Wink

# 168
  • Пловдив
neonkaa, виждам, че сме много питащите и за това в темата ... Simple Smile
Има ли друга ясла освен Слънчев рай? Има ли кухня...  отзиви от кухнята...
Яслите имат ли практика да приемат нови деца с дарения?
и...такива всякакви работи  Mr. Green

# 169
  • Някъде в Европа...
Честито на мамите в майчинство,220 лева ще е от януари. Wink

Сериозно?

за кухнята - докато бяхме  в Плд вземах от тази до пощата, мисля че е 52 бл. Доволна бях 9нямах база за сравнение), пълнят целите бурканчета, записването става лесно - отидох 1 месец по-рано при директоракта на Слънчев рай и тя издава едно талонче. С това талонче се ходи в края на всеки месец пак в градината да си платиш за следващия месец кухнята. Внася се цялата сума (около 10-12 лв, в зависимост от раб.дни ) и ти дават квитанция (няма купони) После като вземаш яденето никой не ти я иска квитанцията, но аз я нося за всеки случай. Доволна бях, но като дойдох в ВТ видях какво е хубава кухня - дават и телешко, и риба, и пилешко, вярно 2 пъти по-скъпо е и по-малко количество, но поне е разнообразно. В Плд до септември месец (дотогава бяхме в града) даваха само пилешко, но доста повече като количество. А и друго се сетих - кухнята е само една група, за по-големи бебоци. Лично аз го записах в 12м. Има кухня и в Слънчев рай, но от близкоживеещи до там мами знам, че не е за предпочитане и въпросните мами идват да вземат от пощата. Има и друга около детски свят, не знам точно къде...
за яслата- аз знам 2 - Слънчев рай и Бороу (намира се зад детски свят). в слънчев рай се записахме юли 2007 и мястото ни е за септемви 2009 Shocked (тогава ще сме на 3 години  Shocked) За другата не съм го записала Embarassed, но там доколкото съм чувала наплива бил още по-голям, защото била много хубава.
Дано ви осветлих малко по въпроса. Peace
Надявам се някоя мама да се включи за детските градини....

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 14:13 от AIR

# 170
Мерси на AIR за подробната информация.

# 171
  • Някъде в Европа...
Мерси на AIR за подробната информация.

Моля  bowuu

# 172
Честито ни майчинство 220лв.

# 173
ЗДРАВЕЙТЕ,ВЗИМАЛА СЪМ 3 ПЪТИ ОТ КУХНЯТА НА52 БЛОК-ИЗОБщО НЕ МИ ХАРЕСА!!!Затова си му готвя и детето си наддава перфектно.Много от моите познати сеотказаха от кухнята,защото децата им не качваха кг.Новсяка мама знае най-добре за детето си

# 174
ЗДРАВЕЙТЕ,ВЗИМАЛА СЪМ 3 ПЪТИ ОТ КУХНЯТА НА52 БЛОК-ИЗОБщО НЕ МИ ХАРЕСА!!!Затова си му готвя и детето си наддава перфектно.Много от моите познати сеотказаха от кухнята,защото децата им не качваха кг.Новсяка мама знае най-добре за детето си

Браво на теб.Как се справяш с готвенето?И аз искам да и готвя,но ми се струва,че няма да мога толкова за малко количество да цапам всеки ден.

# 175
  • Пловдив
Браво на теб.Как се справяш с готвенето?И аз искам да и готвя,но ми се струва,че няма да мога толкова за малко количество да цапам всеки ден.
Може да сготвиш и по-голямо количество и да замразиш в бурканчета във фризера Wink

# 176
Може да сготвиш и по-голямо количество и да замразиш в бурканчета във фризера Wink

ами как разнообразяваш.Аз за нас се чудя какво да сготвя всеки ден,а какво остава и за малката мишка.

# 177
  • Пловдив
jojgova, погледни ТАЗИ тема, може да почерпиш идеи от нея. Ще сготвиш например 3 порции от една манджичка или пюре като едната я дадеш а 2 замразиш. Замразеното може да дадеш след 4-5, а ако искаш и 10 дни  Wink

# 178
  • В света на мечтите
Момичета трябва ми заведение в района на Каменица, в което да е подходящо да ида с детето и да не е прекалено шумно. Моля ви помагайте с идеи става въпрос за събота и за среща с позната с която не сме се виждали отдавна и искаме да си побъбрим

# 179
  • Пловдив
Момичета трябва ми заведение в района на Каменица, в което да е подходящо да ида с детето и да не е прекалено шумно. Моля ви помагайте с идеи става въпрос за събота и за среща с позната с която не сме се виждали отдавна и искаме да си побъбрим
Предлагам ти "Маската". Намира се на кръстовището на Петко Д. Петков и Богомил под блоковете зад Търговски център "Гранд".  Имат приличен салон за непушачи и правят много хубави салати и пици.

Момичета търсим да осиновим котенце - малко, женско, черно - моля помогнете!  Praynig
Ники, виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225161.0

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 22:55 от Linkata

Общи условия

Активация на акаунт