Откъде идва желанието за секс?

• 7 512
  • 74
  •   1
Отговори
# 45
Да споделя, доскоро мислех, че нещо не е наред, има си любовница и пр., но не е това случаят, излиза, че просто подходящото време е заето с други занимания, има дечица наоколо, а когато вече заспят и желанието е отстъпило място на съня и умората, как решавате тези проблеми, но освен това стигам до извода, че аз съм по-сексуална, той на 40, и явно нещата не са като преди, а аз умирам за секс, искам да припадна в ръцете на страстен мъж, случвало ли ви се е

# 46
  • Linz
Да, проблемът с децата го има. Винаги съм неспокойна, че може да ни изненадат. Само вечер след като заспят е малко по-спокойно, но пък заспиват много късно... понякога дори не мога да ги дочакам- аз заспивам преди тях. Той също е уморен вечер. Не е като едно време... Tired

# 47
Правенето на секс, естествено.Все се тюхка защо нямаме дете,а нищо не прави по съответния въпрос-зъба го боли, главата, студено му е, топло му е.Това дете да не падне от небето просто ей така.Той си е такъв откакто го познавам,тъй че не се оплаквам кой знае колко.Иначе ме обича, тези мъже не мога да ги разбера..... Whistling Thinking

# 48
Първо е много уморен от работата, второ не е на 20, разбирам го.Ние тук сме останали с впечатлението, че мъжът е някаква секс машина, на която като натиснеш копчето веднага започва да работи, да ама не.Мъж винаги готов за секс или мислещ само за секс, такова същество нема.

# 49
значи проблемът е подобен, мислех, че има някакво решение, но аз не подхождам правилно, когато децата са при баба си, нещата се променят, но аз не искам това да е изходът, искам да измисля нещо, той казва, че е първосигнално да искам това постоянно, аз смятам, че е нормално, но имам приятелки, които не държат толкова на това, либидото е различно, а проблемът с чужд мъж, който може да те разтрепери как го решавате

# 50
На мен определено чужд мъж не ми трябва, просто някак си се нагаждам към неговите желания, един вид сихронизиране, ако мога така да се изразя.Аз не се заглеждам към чужди мъже, чак да ми се разтреперват коленете като видя мъж едва ли.Моят мъж има по-особено мнение за секса.Казва, че това е нещо първосигнално и животинско и самото тези хора, които нямали какво друго да правят мислели за секс.Мъж да каже такова нещо, очудвам се.

# 51
Когато сме семейство, съответно и с деца - нищо няма да е същото, както когато сме били гаджета. То това е ясно на всички ни и се вижда както се казва "от самолет". Нормално е това явление с приливите и отливите. Често сме изморени, емоционално натоварени или пък просто сивото ежедневие ни е смазало в края на денят и не ти се мисли за секс.
Според мен /това си е само мое мнение/, ако и на двамата им харесва да правят секс по-рядко, в това няма нищо лошо. Ако пък им се случва да правят секс по-честичко - още по-добре. Тези неща трябва да се решават в семейството.
Конкретно на въпроса - Желанието за секс си го създаваме ние. Желанието за секс е въобръжение, настроение, поглед, емоция.
След посещение при козметик, след като си се обезкосмила напълно, т.е. направила си си така наречения "холивудски триъгълник", взела си си продължителен освежителен душ, сложила си си секси прозрачно бельо и му се явиш в този впечатляващ вид - ще видиш какво ще ти се случи  newsm81 .
Като цяло самото приготовление също повишава желанието. Нищо не ти пречи да пробваш.

# 52
Желанието при мен идва със самия секс.Обикновено рядко подемам инициативата, а когато той поиска, изобщо не ме пита. Аз отначало се дърпам, изтъквам причини от сорта на умора, главоболие и др., но след като пипне тук и там, ми изва желанието.
Като чета за твоите оргазми, аз се запитвам, дали нещо в мен не е наред, защото аз не изпитвала ваг........лен оргазъм, а само кл........рен. Хубаво ми е по време на секс, но ако не се съчетае с ......, забрави да изпитам.
Май стана вулгарно, извинявам се за което.

# 53
Как от къде идва желанието за секс.... Thinking
На мъж ми му идва от петите!
На мен ми идва от едното кашляне! Mr. Green

# 54
  • На морето!
Да, определено са задава сух режим в сексуално отношение при тези минусови температури.Мъжът ми е категорично против, не искал да настива. Mr. Green
Joy Joy Joy
Аз съм на принципа "Апетитът идва с яденето".Няма как да ти дойде желание за секс ако само пишеш за него по форумите,трябва и да се прави. WinkШегувам се Hug
Цитат
не само от мъжа,желанието идва и от ежедневието.Ако цял ден седиш само пред печката,пералнята и ТВ-то,за кво желание да говорим???

Забелязала съм,че колкото повече обръщаме внимание на себе си толкова повече искаме да се чувстваме желани.Това поне важи за мен.Тогава изпитвам непреодолимо желание да ГО съблазня да видя в очите му,че ме желае....незнам може и само аз да съм такава.На мен не ми липсва желание,даже напротив.
И аз така мисля  smile3521 и наистина трябва да има и подходящи условия.Няма как да се "развихря" ако детето спи в същата стая  Outta Joint И от общуването идва....Според мен причините за липса на желание са комплексни и различни при всеки човек

# 55
и какво ако не те настроят нямаш желание, не ви ли се е случвало точно определен мъж да ви подлудява като въздействие, не е задължително да е непременно като кинозвезда, просто флуиди, и какво правите, особено ако го виждате всеки ден.... явно аз не съм наред, защото напоследък се запитвам какво значи любов и как можем да я преодолеем ако е в непозволено пространство

# 56
Добре, де, как така хем не ти се иска секс,
хем, като те нагъне мъжът ти, стигаш до
оргазми в двуцифрено число, как така, бе?
Или броиш всяка конвулсия за оргазъм?

Оня ден казаха в новините, че се разработва
и за жени някакъв медикамент, подобен на
виаграта, може би това е решението. Взимаш и
награбваш пишконосеца, изпречил се на пътя ти.
Може и до трицифрен оргазъм да достигнеш.

# 57
А да ви е хрумвало. че употребата на противозачатъчни оказва влияние, т.е. убива желанието за секс? Говоря от личен опит, а и го пише на брошурите на някои от тях.

Peace Подкрепям. Голям убиец са на мерака и то с трайно действие!

Има препарат за усилване на желанието - казва се Кама Сутра и е на билкова основа. Имало го за жени и мъже. 

# 58
Добре, де, как така хем не ти се иска секс,
хем, като те нагъне мъжът ти, стигаш до
оргазми в двуцифрено число, как така, бе?
Или броиш всяка конвулсия за оргазъм?

Оня ден казаха в новините, че се разработва
и за жени някакъв медикамент, подобен на
виаграта, може би това е решението. Взимаш и
награбваш пишконосеца, изпречил се на пътя ти.
Може и до трицифрен оргазъм да достигнеш.

Peace

# 59
Според мен не е важно кой започва, а дали го правите  Wink !

Общи условия

Активация на акаунт