Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 366
  • 613
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Здравейте!Докато прочета всичко , малкия , надраскал на брат си учебниците , разписал се на пода , скъсал му картите юги-йо...Поздравявам попълненията и желая успешно сваляне Laughing
Аз днес съм щастлива , защото дъъъългата задържаща фаза днес би отбой и съм с малък минус!!! Явно не трябва да се шашкаме , явно на всички се случва и много явно трябва да продължаваме Peace
Клер , какво става с теб?

# 92
  • Пловдив
Здравейте!Докато прочета всичко , малкия , надраскал на брат си учебниците , разписал се на пода , скъсал му картите юги-йо...

Това за първи път ли ви се случва?  newsm78

# 93
  • София
Мама миа, поздравления! Така ни зарибява Дюки, дрешки стават широки, валят комплименти...така човек се стимулира да е режимен! Като започнах, бях 52 и ми стояха като чорапогащник, сега съм 44 горе и 46 долу заради корема, иначе в краката ми става 44.
Пина, П - протеини, ПЗ - протеини и зеленчуци, просто за по-лесно и бързо, Тиси ги измисли!

# 94
  • София
Мама миа, поздравления! Така ни зарибява Дюки, дрешки стават широки, валят комплименти...така човек се стимулира да е режимен! Като започнах, бях 52 и ми стояха като чорапогащник, сега съм 44 горе и 46 долу заради корема, иначе в краката ми става 44.
[
Така е, аз лично не виждам кой знае каква визуална разлика, но дрехите, които носех до преди 2 месеца сега ми висят като чували и гледката е меко казана грозна!
Освен това и Бейли денса си казва думата в коремната област! Peace

# 95
Пина - П-протеини,ПЗ-протеини и зеленчуци   bouquet

здравейте Hugминавам да се впиша в новата тема набързо,да ви пожелая много минуси да отбележите в нея и изчезвам за няколко дни Mr. Green

честито на всички с намаления Heart Eyes

ПП:докато публикувам сте ме изпреварили...няколко пъти Laughing

# 96
  • София
Героиня си ни ти! А фет бърнинг йога-та?
ТсМира, а ти къде забягваш?

# 97
Вещи,
Ами до сега не съм изпускала малкия , но въобще не се усетих колко е тихо... #Crazy

# 98
  • Пловдив
Боби, ми то като настане тишина е страшно  Joy

# 99
  • София
Мерси Hug Мерси Hug
Ами за йогата...още не мога да се престраша! Тези дни ще е, обещавам! Peace
Ходих и на Тае Бо, ама не е за мен, друго си е да връткаш дупе и да си създаваш настроение! Joy

# 100

С Бели денс ли се занимаваш??
Аз също от скоро.И на мене ми се струва, че за области от рода на талия, ханш, корем - нема по-добра тренировка! Hug

# 101
  • София
Мерси Hug Мерси Hug
Ами за йогата...още не мога да се престраша! Тези дни ще е, обещавам! Peace
Ходих и на Тае Бо, ама не е за мен, друго си е да връткаш дупе и да си създаваш настроение! Joy
И аз искам да връткам дупе, ама ще ме е срам и освен това ще разтреса сградата Crazy

# 102
  • София

С Бели денс ли се занимаваш??
Аз също от скоро.И на мене ми се струва, че за области от рода на талия, ханш, корем - нема по-добра тренировка! Hug
Абсолютно съм съгласна с теб! Peace
Ти къде ходиш?

# 103
  • София
Здравейте, мили мой сладки ненагледни момичета-  bouquet
Аз докато седна днес, че само търча по разни неща от сутринта и вие и нова тема сте започнали даже- Crazy Crazy
Ако имам възможността ще се връщам да во чета, само да ви кажа, че во обичкам много и ми липсвате, като не мога да ви видя как сте за дълго време- Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 104
Кри,отивам да се изуча Laughing всяка седмица по няколко дни съм в София на лекции... и на гости на гаджето Joy
хайде,сладуранки,чао засега Hugи докато ме няма пожелавам на всяка по минусче да отчете Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  Crazy

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
абе,не мога да публикувам от вас,бееее Joy

Общи условия

Активация на акаунт