Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 417
  • 613
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Галя! Ако и за този режим си намериш оправдание, то едва ли някога ще свалиш килцата.
Аз също досега не бях издържала диета, но този режим е и засищаш и вкусен. Поне за такива като мен, които обичат месо.
Днес обаче личната лекарка ме подложи на изпитание. Трябвало профилактично да си правя изследване за рак на дебелото черво Shocked  Сега 3 дни само бяла храна - макарони, бял хляб, ориз, картофи, бяло месо, сирене, кашкавал, мляко... Но от дотук написаните ми остават само месото, сиренето и млякото. Някой сеща ли се за други бели храни, които да се вписват в режима ни?

# 256
Белтъка на яйцето.

# 257
Галя! Ако и за този режим си намериш оправдание, то едва ли някога ще свалиш килцата.
Аз също досега не бях издържала диета, но този режим е и засищаш и вкусен. Поне за такива като мен, които обичат месо.
Днес обаче личната лекарка ме подложи на изпитание. Трябвало профилактично да си правя изследване за рак на дебелото черво Shocked  Сега 3 дни само бяла храна - макарони, бял хляб, ориз, картофи, бяло месо, сирене, кашкавал, мляко... Но от дотук написаните ми остават само месото, сиренето и млякото. Някой сеща ли се за други бели храни, които да се вписват в режима ни?

Розичка, ами 3 дни протеини, душе ! Какво по-добро , че и предписано от лекар ! Бяло месце, обезмаслено сиренце, кисело мляко, прясно такова 0.1 Финес ! Както предложи Бачи белтък !!  Hug

# 258
КриHug разбира се, че искам рецептата за крем-супичката от леща. Още утре ще си я спретна.  Heart Eyes
Галя, никакво отказване.  Naughty Главоболието измъчи всички ни, които сме тука, в първите 3-4 дни, че някои дори и по повече, мюно не сме се предали и резултатите са налице. Заслужава си. Още малко остана от трудната част. Успех!  Hug

# 259
  • В полето, под тепето.
Розичка, може би и риба може!

# 260
  • Пловдив
Верно, мерси Hug  Тя каза яйце не може, но само белтъка си е чудесно решение.

BlackSnake - много си мила Embarassed Само мъжът ми ме е наричал 'душе' Simple Smile

# 261
То и изварата ще те спаси от глада.

# 262
  • София
Аз, само така...да ... си повторя въпросчетата:  Blush
Сирене - какво купувате?
За притежаващите книгата - дават ли се някакви стойности за белтък, въглехидрат и мазнини...все едно (за мен) в грамове или проценти?

# 263
Хайде да ви пожелая лека нощ,че нещо ми се доспа,пък и мъжо е още буден luvbed

# 264
  • София/Осло
Галя, ти ако знаеш аз колко зле бях, нека ти кажат дружките тук... Confused
ама не се предадох, ииии как ще се предам...не стига, че за месец свалих почти 4 кила и то толкова неусетно и безпроблемно, пък и тук такова приятелство и разбиране намерих   Hug Hug Hug
розе-не се притеснявай, ще си направиш изследването и добре ще ти се отразят белите манджи  Hug
криHeart Eyes
фил-сори аз нямам книгата,а сиренца купувам местни  Peace

# 265
  • Нощем на луната, денем при цветята
Здравейте и от мен момичета!
Изчетох всичко пропуснато от днешния ден и вече съм на линия. Да си призная търсих малко информация в нета и се натъкнах на нещо в един форум за медицинска помощ, което няма как да не споделя с вас - цитирам

"Faith23

Моля за консултация
Искам да попитам сперматозоидите живеят ли и активни ли са в устата на жената. Със спермата от устата може ли да се забременее?"

Аз съм потресена, нямам представа колко годишна е тази хубавица Фейт23 и ако е достатъчно малка, за да няма отговор на този въпрос,  какво за бога правят сперматозоидите в устата й!!!
Мислех си, че моето поколение ще е последното неуко в много неща, включително и секса, а се оказа, че нещата се влошават с всяко следващо. Днешните деца /защото подозирам, че пакостницата Фейт23 е точно такава/ имат достъп до всякаква информация, а са по неинформирани и от нас навремето! Е, исках от това цитатче да ви стане по-весело, ама картинката май към трагедия отива.
Мами, призовавам ви - учете си децата на всичко, което трябва да знаят

# 266
  • София
Сирене - какво купувате?
За притежаващите книгата - дават ли се някакви стойности за белтък, въглехидрат и мазнини...все едно (за мен) в грамове или проценти?
Сирене  - на Маджаров - лайт.
Никакви стойности не дава, защото мазнини и въглехидрати не може  Peace само колкото са в млякото...
Данида, лека нощ! Hug
Розичка, три дни на тези храни ще издържиш. Трудно ще бъде, ама пък си помисли - съвсем чисти протеини...как добре ще ти се отразят на линията. Аз си слагах в киселото мляко извара, че иначе не я обичам, а много засища.
Деата  Hug

# 267
Сирене - какво купувате?

Фил, сирене аз купувам Лайт на Дея и Обезмаслено свежо на Хелиос. А за стойности не се говори в книгата. Дадени са си разрешените храни за конкретния период. Всичко останало е забранено. Разрешените храни могат да се консумират в комбинации и количество каквото пожелаеш.  Peace

Лека нощ и сладки сънища от мен!  newsm46 До утре, милички!  Heart Eyes

# 268
  • Пловдив
Благодаря за помощта, дами  newsm51
Отивам и аз при половинката luvbed вече няколко часа го зарязах сам заради форума Simple Smile
Лека нощ на всички  smile3524

# 269
  • София
Сирене - какво купувате?

Фил, сирене аз купувам Лайт на Дея и Обезмаслено свежо на Хелиос. А за стойности не се говори в книгата. Дадени са си разрешените храни за конкретния период. Всичко останало е забранено. Разрешените храни могат да се консумират в комбинации и количество каквото пожелаеш.  Peace

Много добре го формулира, браво!  bouquet
А и това е едно от предимствата на режима - не смяташ нито калории, нито проценти и съотношения, само си лапаш на корем!

И аз ви казвам лека нощ, спокойна и отслабваща, и без много ставане за 00!

Общи условия

Активация на акаунт