Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 299
  • 613
  •   1
Отговори
# 450
Бачи, Джини супер сте !! И какви танцьорки само !! Joy Утре и аз ще се разпратя на колегите! Peace
Креми и твоето линкче е много готино!! Hug

# 451
Здравейте, момичета! LaughingВиждам,че тук цари прекрасно настроение Simple Smile
Flutter Както обикновено:)

# 452
Да,аз за това и нямам търпение да ви чета и да се зареждам положително и най-вече по дюкански.Днес ми е достатъчно криво защото отпуската ми свърши и нещо не мога да се настроя за работа.Но като ви почета и някак си забравям за другите неща.Радвам се,че съм част от вашата дружинка! Laughing

# 453
  • София/Осло
Момичета ,може да сте го коментирали, но сега четох в едни френски форум за продукти толерирани от Дюкан, но ненаписани в книгата /поне френския вариант/
На ден -
1с.л. царевично нишесте
1 с.л. топено сирене
1 к.л. какао
1 с.л крем фреш 5%
сирене с масленост под 6%
Като не може да се взимат на ден повече от два от разрешените продукта
 Thinking

# 454
 Simple Smile Голяма щедрост Simple Smile)
Но 1 к.л. какао си е успокоение Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 18:30 от baci

# 455
Топеното сирене не и ли много солено и маслено? Thinking Не че  с.л крем фреш 5%
сирене с масленост под 6% не е.А какво е крем фреш? Embarassed

# 456
...........А какво е крем фреш? Embarassed

Сметана Simple Smile

# 457
Момичета, аз като гледам съм прегрешила.... smile3518 ....няколко пъти ядох тиква.... а то не трябвало... иначе съм отговорна, гледам да нямам прегрешения защото аз съм малко така че .... без едно мога, с едно не мога  newsm47. Искам да ви попитам - някакви упражнения правите ли? Аз гледам да извървявам по около 3 км. през ден - два. Това дали е достатъчно????

# 458
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте моми4ета
искам и аз да се вклу4а към вашата дружинка
на първо 4етене хранителния ви режим много ми допадна (опитвам серия със зелева супа, но понеже кърмя и не е добре за детето спирам, а и двамата сме болни 4е не става)
може би ште задавам доста въпроси, но разберете ме с двумесе4но бебе нямам време да из4ета вси4ки теми до сега
ето и първия ми въпрос смятате ли 4е ше има някъкъв проблем за беб4о ако спазвам този режим
за мен родих преди 2 месеца, ка4их по време на бремеността 25 кг, но имам и от преди това малко от спирането на цигарите, та с две думи след като родих оставих малко в болницата (не мога да тренирам за в монета родих със секцио) и ми остават 20кг за сваляне, не са малко но смятам да се преборя с килограмите, не мога да се примиря с този си външен вид, не съм свикнала и не искам и да свиквам, надявам се с вашата подкрепа да успея

# 459
  • Пловдив
В училище ни спря нета  #2gunfire И цял ден не мога да вляза  #Cussing out
Деата, Приси е на ясли, а аз на работа. Но тъй като работя и в двете смени и попълвам дупки и почти всеки ден съм от сутрин до вечер в училище шефа е наредил да ми направят програмата с един почивен ден - направили са ми вторник и тогава си спим с Приси до обяд в къщи  Mr. Green Другите дни сме на училище - тя на малкото, аз на голямото  Crazy

# 460
  • София/Осло
Ето за крем фреш
http://en.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%A8me_fra%C3%AEche
http://www.joyofbaking.com/CremeFraiche.html
Мисля че и в Бг има и то пак под това име
сънче-  Heart Eyes
вещи-мерси ,че задоволи любопитството ми  Hug
Анет -имаме си мами кърмачки, които карат олекотен режим  Hug

# 461
Отчет (за новоприсъединилите се - не се водете по моето меню, в 3-та фаза съм  Simple Smile):

Закуска - 1/2 кисело мляко "Култура" с 2 с.л. овесени трици и 1 черен чай.
10 часа - 1 безкофеиново капучино.
11 часа - 2 големи сливи.
Обяд - леща.
14 часа - 1 безкофеиново капучино.
15 часа - 1/2 кисело мляко "Култура" с малко канела, какао и подсладител.
Вечеря - телешко със зелен фасул.
Вода - 1,5 л.

# 462
Здравейте, момичета! LaughingВиждам,че тук цари прекрасно настроение Simple Smile.Искам да ви споделя,че току що си правих дюкански дюнер,ами наистина беше страхотен.Опитайте и няма да сгрешите.Ели,благодаря за рецептата newsm10!Много си изобретателна.
Честито на всички с минус!

Благодаря, за доверието Grinning

# 463
ANETT, добре дошла и успех!   bouquet Имаме и други кърмачки сред нас, които се справят чудесно и с режима, и с кърменето.  Grinning
Ето и малко информация от книгата:
1. За да си определиш разумно нормалното за теб тегло, към което да се стремиш, Дюкан пише следното:
"Всяка жена трябва да знае обаче, че не винаги е лесно, нито препоръчително да си върне изцяло някогашните килограми и да стане стройна, каквато е била като младо момиче.
Базирайки се на професионалния си опит, аз прилагам своя лична система за изчисление на теглото в зависимост от възрастта и броя на бременностите. Смятам, че между 20 и 50 години средното увеличение на теглото е около 1 кг на 10 години и 2 кг на дете, тоест, ако на 20 години жената е тежала 50 кг, на 25 тя ще тежи 54 кг заедно с натрупаните от 2 бременности килограми, на 30  - 55 кг, на 40 - 56 кг и на 50 - 57 кг."

2. За режима в периода след раждането за кърмачки:
"- Ако майката кърми. Колкото и да е напълняла жената, през периода на кърменето не е разумно да се спазва стриктен режим, който би се отразил на растежа на новороденото.
Препоръчителното поведение е да се прилага превантивният режим - олекотен Протал 3, чрез: - добавяне на втори плод към първия; - консумиране на мляко и млечни произведения с 2% масленост; - неспазване на протеиновия четвъртък."

# 464
Добър вечер и от мен. Hug
Ние излязохме тази вечер с мъжо,нали все още сме без малкия(майка ми го гледа) и да ви се похваля останах си режимна.Ядох  салата от домати и краставици и пилешка пържола на скара.
Добре дошли на новичките. Hug

Общи условия

Активация на акаунт