Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 285
  • 613
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро и от мен! Laughing
Кри ранобудна както винаги. Laughing Мерси за кафенцето!  bouquet
Пепъри честита ти десятка и поздравления за страхотния резултат!  smile3501
Савина добре дошла при нас!Надявам се,че ще ти хареса нашата компания.  Hug
От днес и аз съм в отбора на вирусоприхваналите  Crazy с гърлобол,главобол и всичките му там екстри. ooooh!
Слънчев и режимен ден изпълнен с много усмивки ви желая. Kissing Heart Болните да оздравяват Hug

# 511
  • Варна
И при мен тъй, ама да кажа едно здрасти все пак.  Hug
Да се отчета, може би? newsm78
Вече втора гала вечеря направих снощи, а днес съм на П.
Радвам се, че го има този ден, вече се чувствам леко напомпена сякаш и трябва да се разтоваря. Но на кантара не съм се качвала, мисля да се тегля в петък сутрин (да избегна стреса, ако ме разбирате правилно) Joy

# 512
  • София
Добър ден на всички!
Аз съм болна! Tired Едва се домъкнах до офиса, особено шофирането беше ад!
С Т съм, която ту спада, ту пак се качва....в гърлото ми се разхождат таралежи....в главата ми ехтят камбани.... Настроението ми е под нулата.....тонуса- също.... Tired ooooh!
Оооооох ooooh! Що трябва да се чувствам така гадно? #Cussing out
Не съм се мерила днес- нямам настроение за нищо! Tired

# 513
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Heart Eyes
Честито на свалилите и търпение на задържащите  Hug
Болничките да почиват повече и да оздравяват  Hug
Мама007  Hug
Еее, Мишле, много съжалявам, пий витамини и нещо противогрипно  Cry Гуш от мен  Hug
Хубав и слънчев ден пожелавам на всички  Heart Eyes

# 514
  • София
Мишле  Hug ти си направо болно!!!  Sad
Взимай мерки и оздравявай. Въобще не е трябвало да ходиш на работа. Теб още от вчера не ти е добре, така че се лекувай!
Като ти светне пред очите и тонуса ще се оправи и всичко!
Бързо оздравявай!   bouquet

# 515
  • София
Милички, Hug забравих че днес правя точно два месеца в редиците на Дюкан!    Hug Peace
Но нямам силички (но желание- имам! Peace) да приготвя нещо, за да ви почерпя. Tired Затова нека всяка си хареса по нещичко, но да е режимно и да си го нарочи, че е от мен! Peace Като се оправя- ще почерпя подобаващо! Hug

Благодаря ви от сърце за подкрепата, съветите и "приземяванията", когато съм се засилила или залитнала към някое прегрешение! Hug Благодаря ви и за страхотната компания и настроение, с което озарявате дните ми!  bouquet

# 516
  • София
Здравейтеее, момичета-  bouquet
Къде без маен на хоризонта- Laughing Laughing
Мишле- оправяй се, пий витамини, чайове, упсарин, витамин Ц, ама ударно, половин опаковчица, и после другата половина, дано да пресечеш гадния вирус- Hug Hug Hug Hug
Доре дошли на Савина и на Анет-   bouquet
Пепери- страхотен резултат, браво момиче-  bouquet
Кри- прекрасно кафе-  bouquet
Аз съм добре, чувствам си пак хлътнало коремчето, въпреки че все още не тренирам, ама правя едни масажи с твърда гъба, върху която слагам утайката от кафето, така изтъргва кожата, че направо после крема антицелулитния попива за секунди- Grinning
Ами като не мога да си позволя разни процедури в салони, поне това мога да направя- Grinning
За днес съм си приготвила две големи пилешки пържоли, разделени за 4 пъти, довечера ще видим какво ще е- Grinning
Целувки на всички - Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 517
Здравейте , Дюканки елегантки !!
Хубав ден на всички !!  Hug
Мишле, оздравявай бързо!Честити 2 месеца Дюканстване!! Hug
Пупа, аз ям само Култура независимо от всички негативни отзиви, просто така свикнах с него, че другите просто не ме кефят! newsm78
Peppery , бравооо !!  Hug
Кри, как си слънце ? Все не мога да те засека ! Heart Eyes
Доре, така е..много обича да ни стресира тоя мръсник. И аз засега не си комуникирам с него ( с кантаря )  Thinking
Деата, ще мисля за още желания ! Хич и не се съмнявай!!  Joy
Май има нови мацки !! Добре дошли !!!   bouquet
Бачи, почвам и аз да се занимавам със снощния елф !!  Hug
Ралче, аз пък се масажирам е една твърда антицелулитна четка от Avon, от ентусиазъм се посиних.  hahaha
На цялата дружина много прегръдки !!!  Hug Hug Hug

# 518
И от мен привети   love001 Лек дюкански ден! Днес имам удовлетворение, май ще имаме ново попълнение...Не знам защо толкова трудно се навиват хората като, незнам друг толкова хранителен режим, а толкова ми се иска всички да свалим излишното! А и кото гледам какво се разхожда по улиците...не мога да стоя дебела smile3511

# 519
И от мен привети   love001 Лек дюкански ден! Днес имам удовлетворение, май ще имаме ново попълнение...Не знам защо толкова трудно се навиват хората като, незнам друг толкова хранителен режим, а толкова ми се иска всички да свалим излишното! А и кото гледам какво се разхожда по улиците...не мога да стоя дебела smile3511

Боби , какво викаш се разхожда по улицата ??? Нещо мъжко и свежо ли ???  hahaha

# 520
  • София
Блеки- радвам се да те видя- Heart Eyes Heart Eyes
Ти пак чак да се посиниш- Shocked
Аз имам предвид, че ми се зачервява кожата, ама чак да се насиня не ми се е случвало- Rolling Eyes
Аз в този студ, пък въобще не мога да обърна внимание кой минава и кой как изглежда- Rolling Eyes

# 521
Здравейте, банда!  Hug

Днес ми е едно приповдигнато.  Laughing Сутринта си изпразних старото бюро и си занесох нещата на новото място. Днес и утре са прощални дни. Малко ми е мъчно за колегите, но не сме умрели я, пак ще се виждаме на по кафе или друго нещо.  Grinning
Днес забравих, че е четвъртък и преди малко изядох 1 портокал.  ooooh! Протеиновият четвъртък тази седмица ще е протеинов петък.  Laughing

Савина, добре дошла и успех!   bouquet
Кри, благодаря за кафенцето и за страхотното слънчево настроение, което създаваш!  Hug
Пепери, браво! Страхотен резултат!  smile3501
Ани, честито намаление!   bouquet
Елиа, честито намаление и на теб!  Hug И браво за волята, която тази сутрин е била възнаградена!  Wink
Деатка, аз мога цялата шейна сама да я напълня.  Joy Joy Joy
Мама 007, Мишле, оздравявайте бързо!  Hug 
Мишле, честити 2 месеца дюканстване! Успешно и скорошно достигане до 4-та фаза!  Hug  bouquet

Прекрасен ден на всички и много настроение и усмивки!  Heart Eyes

# 522
  • София
Милички, Hug забравих че днес правя точно два месеца в редиците на Дюкан!    Hug Peace
Но нямам силички (но желание- имам! Peace) да приготвя нещо, за да ви почерпя. Tired Затова нека всяка си хареса по нещичко, но да е режимно и да си го нарочи, че е от мен!
Честити два месеца!   bouquet
Мишле, избрах си   Hug

Днес ми се ядат китайски щуротрески  Laughing

# 523
  • София
Мишле- честити месеци с Дюкан и смао успехи и през следвашите месеци-  bouquet Hug
Сноу- разби ме с тези "щуротрески"- Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 524
  • София
Но нямам силички (но желание- имам! Peace) да приготвя нещо, за да ви почерпя. Tired Затова нека всяка си хареса по нещичко, но да е режимно и да си го нарочи, че е от мен!
Честити два месеца!   bouquet
Мишле, избрах си   Hug

Днес ми се ядат китайски щуротрески  Laughing

Хапвай, хапвай! Да ти е сладко!  Peace
Това ти е от мен! Вкусно е, нали? Hug

Общи условия

Активация на акаунт