Сървайвър - 5 част

• 23 149
  • 491
  •   1
Отговори
# 345
  • Ланкър, планините Овнерог
Американците, а още по-малко военните американци не са ми критерий за ум.

Ето показно за уникално тъпа (невоенна) американка

# 346
(хората са си го измислили и щом учат хората си на нея няма какво да си мислим,че е глупаво) newsm10

А бе американските военни, а и каквито и да е военни не могат ме накарат да спра да мисля и чудо да стане  Rolling Eyes  Mr. Green

Стигат му на Дренски толкова привилегии - сам бил на острова  Crossing Arms ама поне знае,че разчита на себе си и защо е там,а тези дето участваха в играта по-лесно ли им беше да се притесняват на всеки съвет ще ги изгонят ли или не!И аз за тая тактика на военните нещо недоразбрах каква е - да лъжеш хората,които после ще те оценяват,голям мозък са това военните ей  hahaha Мисля,че прекалено се вживя в играта - много глупави ритуали си измисля да "погребва" победените участници,май си мислеше,че е непобедим,затова и падането отвисоко заболя толкова.Дори Бъч ми направи по-добро впечатление,когато се жертва заедно с Жоро Костадинов да излязат и да оставят Светла да победи.

# 347
  • София
ама няма начин, доколкото имам впечатление от тук - поне едно 60%сме му фенки 
Дренски може да стане любимец на публиката, но Агонцев и Дренски никога няма да ми станат мои любимци.

# 348
  • Berlin
мисля, че любимец на публиката е показателно  Peace

# 349
  • Ланкър, планините Овнерог
Не бих гласувала, но иначе само Финдо ми е симпатичен.

# 350
  • София
мисля, че любимец на публиката е показателно  Peace
Разни хора, разни идеали! На мен ми е ужасно противен и неприятен. Лично мнение и не задължавам никой да мисли като мен. Ако изобщо гласувам ще е за Светла.

# 351
  • Berlin
ок. спокойно.

# 352
  Казвам тримата, защото Дренски игра при други правила. С начален бонус - великодушието на Агонцев.

За какво великодушие говорим ,много хора са се объркали нещо като говорят за Агонцев ,като че ли ако Агонцев е победил в играта срещу Дренски и после се е отказал.
Това че Агонцев се отказа няма нищо обще с Дренски-Дренски няма за какво толкова да му е благодарен-Агонцев каза че се отказава най вече заради себе си защото чувства че само така може да оправдае напиването си и да обясни на децата си.

Определено Дренски не ревеше за парите,а от разочарование защото искаше да победи Жоро и Бъч,и лъжеше за игрите за да ги уплаши още повече а не да се прави на голямата работа без причина.
А иначе колкото до това че само Жоро се бил държал на ниво и не избухвал,точно това казвам че е лукавост -няма такъв човек който от нищо да не се издразни и да не реагира и то в такива условия ....за какво да му правя евала ...че и той игра в постановка ли?! Напротив ,много злоба таи в себе си,само съскаше леко по мустак -много е гладен и парите страшно му трябват.
Да не говорим само какъв женомразец е ,личи му от километри че жени не понася за друго  а само за едно-говореше срещу тях под един знаменател ,като че ли жените които е срещал покрай стриптиза олицетворяват образа на всяка жена,определено му е писнало да бъде парче месо за тях и затова ги мраза-а парите му трябват за да ги мачка той сега !Дано не ги вземе той!

# 353
Не бих гласувала, но иначе само Финдо ми е симпатичен.
Подкрепям   Peace

# 354

Значи, ако резюмираме поста на Виктория излиза, че: когато някой избухва е простак, когато премълчава е лукав, когато реагира тихо - дребен злобар, който "съска под мустак", когато прави жест е оправдание newsm78, когато играе по правилата е постановка. Само Дренски е велик. Той не лъже, не мами, дебелее от въздуха, не говори глупости, държи се адекватно, реагира мъжки!?
Вики, ти да не си Дренски под прикритие?

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 18:50 от птица

# 355
  • Варна
Всички мъже в период от живота си, са имали жените само за парче месо, с което могат да си поиграят!
Това не ги прави по малко мъже нали?

# 356
  • Бургас
Бас държа, че стриптизьора има много повече успех сред жените!
Дренски е като попрекалил геймър: задобрял, но неадекватен, напълно изгубил представа за реалното.

# 357
Вики, ти да не си Дренски под прикритие?

Да Дренски съм Laughing ,намерих снимката на автара ми в нета и се правя че това момиченце ми е дъщеря  Joy
----
 ок по сериозно сега(и не толкова  Laughing)

Ами аз не съм казвала никога че Дренски е супер- но поне  не е такъв дразнител,има си сериозна приятелка ,не псува като селянин и в условията в които беше мисля че всеки би превъртял тотално.

Жоро от друга страна какво показа ? нито лъже нито не лъже,псува ама псува под мустак,няма смелостта да напсува в очите човека,нито една кавалерска постъпка не видях от него и като капак на всичко си избра за приятел и то голям приятел и в живота малоумник  като Бъч(да не говорим за най добрия му приятел когото показаха в пещерата Sick)....значи след като му харесва човек като Бъч не мисля че има какво повече да добавя-вие пък какво толкова му харесахте незнам...айде мъже да са му фенове...разбирам ...ама жени,с какво пък толкова ви впечатли?!....това че си мълчеше ли ?!

Всички мъже в период от живота си, са имали жените само за парче месо, с което могат да си поиграят!
Това не ги прави по малко мъже нали?
И ти под общ знаменател караш ,ами моя мъж не е имал такъв период.....може доста мъже да са имали такъв период ама чак пък  всички.

# 358
Бас държа, че стриптизьора има много повече успех сред жените!
Дренски е като попрекалил геймър: задобрял, но неадекватен, напълно изгубил представа за реалното.

Упппс  Евгения забравих те теб  Wink

За какъв успех говориш -са секс ли?
Щото всички видяхме Жоро как "изпъкна " когато се срещна с миската, не видях нищо кавалерско   и гледа като теле ,не може един комплимент да каже.Тя му казва че е на 22 а той" излглеждаш млада за възрастта си" ...още куп бисери изсипа там. Успех може да има само като парче месо с това си държание на "вижте ме колко съм секси и железен",чар никакъв няма ,или поне аз не видях.

# 359
Хм, аз очаквах днес да покажат последния съвет, да се задават гадни въпроси от страна на журито, да има препитване, оправдания и обяснения, а те ни занимаваха с мотаене на двамата по острова. Сигурно последният съвет не е бил много интересен, щом са решили да съберат всичко на финала.
Те въобще нашите сървайвъри - пишман сървайвъри Mr. Green Като знам колко интересни са ми били американските, които съм гледала. Там имаше наистина борба за оцеляване и победа - и стратегии, и тактики, и удари под кръста, и игрички, и измами. Нашите като послушни и изпълнителни дечица от детски лагер Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт