Сървайвър - 5 част

• 23 173
  • 491
  •   2
Отговори
# 330
За Светла - учуди ме едно изказване по-надолу, че Светла нищо не била показала!?
Какво трябва да покаже според вас? Да катери върхове, да вади кораби!? Играта е оцеляване! Оцеляване на студ, глад, буболечки и плъхове, оцеляване при физически състезания, оцеляване в социум - 22 човека, всеки от които е нахъсан да стигне до финала. Във всичко това Светла се справи чудесно. Издръжлива, борбена, участваше наравно с мъжете в игрите, неконфликтна, спечели симпатията и уважението на всички играчи, и най-вече успя да не премине границата, от която щеше да ги подразни и уплаши, че е заплаха за по-нататъшното им участие, и в резултат щеше да рискува своето собствено!
Оставането до края е най-голямата победа! И тримата са прави да са доволни от това. Казвам тримата, защото Дренски игра при други правила. С начален бонус - великодушието на Агонцев.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 12:05 от птица

# 331
Душата гладна била.

ZLATO, няма да има повече игри.

Исках да кажа да  е победител в Сървайвър Peace

# 332
  • Варна
Абсолютно съм съгласна с постовете, които подкрепят Костадинов.
Много го харесвам и виждам в него едно добро сърце, самия той каза, че спечели ли единственото което ще си купи е един апартамент, а другото ще даде на родителите си, защото те цял живот са мизерствали! За себе си каза че е млад и може да работи и да се издържа, а те няма на кой да разчитат!
Евала за тези думи!

# 333
  • Бургас
Ммммда!
Ако Бъч беше на финала, на Светла определено щеше да й е по-лесно.
Кво лесно - направо да почва да черпи  Laughing

# 334
Fairy и Lolii, хайде на стриптизьорите 

Той май точно така танцуваше Mr. Green

# 335
  • Варна
Птица аз съм за!   Heart Eyes

# 336
много мъчно ми стана и на мен за жоро:cry:беше достоен някак си да е победител като наистина оцеляващ, но така е и в живота- никога не печели този, който заслужава и се е бъхтил Cry а специално за последната игра- мисля, че много помогна ръста на стрипа да спечели..сигурно беше, че този с по-голямо междупръстие на краката ще спечели Rolling Eyes

# 337
и НА мен ми се искаше да спечели Дренски и ми стана мн. кофти че не се класира за финала newsm45

# 338
  • Бургас
Хи хи!
Би било интересно да му видим физиономията, като спечели второто място  Twisted Evil

# 339
Аз и преди казах,че харесвам Костадинов.Истински е.afwitch
И на мен ми стана мъчно за Светла относно обаждането.....Аз я бях гледала в Горещо и Венета я пита къде е мъжа й,пък тя едни отговори даваше.Личеше си че имат проблеми.
 newsm12Мъчно ми е и за Дренски,защото човека заслужаваше да иде на финала....но такъв е животът.Относно неговите лъжи той самия каза,че е научил тази тактика в армията (хората са си го измислили и щом учат хората си на нея няма какво да си мислим,че е глупаво) newsm10

# 340
  • Berlin
бъч нещо говори за отоците на дренски, че бил подут нещо,ама не схванах какво говори. недочух по-точно.
още от визитката стрипа ми е противен. ще гласувам с смс за дренски, за любимец на публиката и вярвам, че той ще спечели. снощи на лайфа бъч много гадно се изказа, че който имал пари за карти, ще праща смс-и.т.е. че дренски ще си нагласува.. ама няма начин, доколкото имам впечатление от тук - поне едно 60%сме му фенки  Mr. Green останали 40% се разпределят някакси м/у другите участници.. е няма как някой друг да спечели Wink  Peace

# 341
  • ВАРНА
всички жени - обединявайте се! светла, светла!! running към голямата награда!

# 342
Яд ме е, че Дренски не отиде на финал! Не мисля че плачеше от загуба на пари, а заради не спазеното обещание към Агонцев - да победи.

Сега нямам фаворит, може би Светла - от женска солидарност. Наистина беше тъпо да не могат да намерят никой, с който да говори по телефона - родители, роднини, приятели. Стана ми много мъчно. Дано да я изненадат приятно и да докарат  детето и на острова.

А за предаването в студио - на Бъченцето направо му потънаха гемиите след последното стихче от негов "фен"  Mr. Green.

# 343
(хората са си го измислили и щом учат хората си на нея няма какво да си мислим,че е глупаво) newsm10

А бе американските военни, а и каквито и да е военни не могат ме накарат да спра да мисля и чудо да стане  Rolling Eyes  Mr. Green

# 344
Аз пък мисля, че Дренски плачеше точно от яд - защото победи всички изгонени и се беше надъхал, че на всяка цена ще спечели. Не плачеше от яд, че губи парите, плачеше от яд, че загуби, защото се върна в играта с идеята, че ще бъде победител и всичките ще губят от него.
Колкото до играта - не смятам, че има игра, която може да бъде направена така, че да е абсолютно равностойна - една игра ще е за по-умните, друга за по-бързите, трета за по-късите, четвърта за по-дългите и така, всеки има някакви предимства. Самият факт, че Дренски издържа до края, говори, че е могъл да се справи с тази игра. лоша шега му изигра фактът, че започна много да мърда накрая и логично падна.

Общи условия

Активация на акаунт