Сървайвър - 5 част

• 23 134
  • 491
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета,знаете ли в колко часа започва днешната серия на Survivor????Седнах до го гледам тази вечер и с изумление установи ,че не го излъчват от 20.00часа??? Rolling Eyes
Благодаря ви предварително за отговора  bouquet

# 376
Момичета,знаете ли в колко часа започва днешната серия на Survivor????Седнах до го гледам тази вечер и с изумление установи ,че не го излъчват от 20.00часа??? Rolling Eyes
Благодаря ви предварително за отговора  bouquet

Няма вече-направо утре финала  Naughty

# 377
  • На погрешната планета
мама Мери, Колди е друг супер як играч. него го гледах и мн ме хвана яд,че не спечели.

Може, хич не помня имена

# 378
  • София
Днес четох из нета някъде, че Светла ще е победител, а не спрягания до сега Жоро.

# 379
момичета от къде мога да си сваля лайфа от този понеделник,чудно ми защо не са го качили на страницата ИМ,няма и в нетерата

# 380
  • София
Цитат
Верно ли ти хареса? Кое по-точно? Инфантилните плювни на хлапетата и липсата на какъвто и да е нормален правопис и изказ? Никога не бях влизала в този форум, това ми беше пръв и последен път. Става ми зле, когато чета толкова неграмотно написани неща, за злобата, която се излива да не говорим... Sick
Хареса ми колко точен прякор са му измислили.Този път и аз нито се регистрирах, нито писах и четох там.Единствения път ,когато влязох беше вчера,за да разбера какви са настроенията там.

# 381
  • На погрешната планета
Хайде на финала Sunglasses!!!

# 382
Е, тъпо парче ми е Светла  Rolling Eyes

# 383
Убиха ме с тоя черен лак. ooooh!

# 384
 ooooh!Брех- и Бъч се "изказа" свЕстно newsm78

# 385
  • Варна
Хайде агитката на Жоро, къде сте?

# 386
  • На погрешната планета
И двамата явно са доста притеснени-Светла прекалява с подмазването, а Жоро с хиленето ooooh!

# 387
ама как са загладили косьма

# 388
 PeaceДа бе -кога това Laughingнали "токущо са се разделили Joy Joy Joy

# 389
  • Варна
Хайде Жоро спечели!
Честита му победа, да е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт