Сървайвър - 5 част

• 23 185
  • 491
  •   1
Отговори
# 75
Авиоинженер, но във военна академия! Като бичме е!
Но наистина не е отслабнал. Снощи специално го оглеждахме (мале, охахавихме се покрай тях ooooh!). Ами че той си има паласки! Като го дадоха в гръб, отзад над банския му - сланинки!? След близо два месеца гладуване!? да-да! Всички останали са кожа и кости, дори Лъчо е изтънял в кръста, а е доста по-възрастен от останалите и по-отпуснат си беше. Явно го хранят - дали с пържоли, или с кучешка храна, но яде!
А за вчерашната риба и аз се позачудих, кога и как я хванаха. Според мен са им я подхвърлили, за да не изпукат или изперкат съвсем от глад. Не помните ли в предишния Сървайвър как си намераха Rolling Eyes прясно яре hahaha Всичко е шоу! За зрителите обаче иди-дойди, но за гладуващите и мизерстващиге там newsm78
Дали ги компенсират по някакъв начин?

# 76
При положение, че предаването се режисира, няма начин да не бъдем манипулирани.
Относно Дренски - дават все едни и същи кадри на негови тренировки. Не ви ли прави впечатление? "Разказвачът" всеки път казва, че Дренски не спира да тренира и показват се едни и същи неща.
А за това, че погребва табелките с имената на противниците си. Ами измислил си е човекът някакъв ритуал, а може и да са му го подсказали. И не мисля,че е изперкал, просто по този начин се нахъсва, за да издържи. И ще издържи.
да права си! Peace
но мн.ме дразни това отношение -че човекът явно си е намерил негов си начин за оцеляване и хайде ядял тайно пържоли и там подобни!
е това не мога да го проумея на някои! newsm78 злорадството!!!

# 77
то сигурно така се става авио инжинер и то там?а?
за това ли е единствения и  първи българин койте е завършил там?
я малко по спокойно с тона!!!
според мен се вижда повече от ясно че физическата подготовка е на ниво!!!

Нищо ми няма на тона! Нито пък смятам, че някой злорадства! Но някои неща се набиват на очи...
Само повторих нещо, което се обсъждаше още в първата тема:
Цитат на: Кифлата link=topik=http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=224436.60
Re: Survivor - Експедиция Робинзон
« #61 сряда, 19 септември 2007, 22:21 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: тити в сряда, 19 септември 2007, 22:03
Георги Дренски ли наричате пилота? Той е авиоинженер, молим ви се.

И ако е завършил Колорадо Спрингс във Върмонт, не е първият, който го завършва, не обичам някой да се самоизктъква с подобен род дезинформация
Има и още - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=224436.60

# 78
  • София
Дренски си е напълнял и то доста.Изобщо не е до брадата.И факта че е учил за авиоинженер,наистина не го прави тюлен.Като го дадат как тича в гръб, такива сланинки се подрусват hahaha.

# 79
Пак казвам, че всеки отслабва по различен начин и в различни области!! Нормално е Лъчо да е най-отпуснат, защото е най-възрастен!! А Дренски е изгубил преди всичко мускулната си маса и се е получило това, което наричате сланинки, това е неговото отпускане!

А за ловенето на риба и аз се изненадах, че не са ловили и преди това през нощта, аз без да съм наясно знам от рибари около мен, че ставаха през нощта, за да ходят на риба още сутрин по тъмно.

# 80
...освен това когато един човек успява по някакъв начин,ние българите имаме феноменалната способност да го натискаме надолу.
според мен дренски си е пич,а финдо може да му гледа само номера на фланелката!!

Аз не смятам че е човешко да крие храната от другите участници  Crossing Arms Ако не иска да им разяснява как стоят нещата на Острова на мъртвеца - о.к. това е стратегия,ама е гадно ако наистина набива пържоли а другите превъртат от глад!Аи това с погребенията - наистина ми падна много в очите  Naughty

# 81
  • Разпиляна във въображението
Това с пържолите наистина не ми е ясно. Кръстев защо не си е поискал пържола Laughing

# 82
Това с пържолите наистина не ми е ясно. Кръстев защо не си е поискал пържола Laughing
Абе той и Кръстев е един информатор....сам той нищо не казва, обаче пред "пръвите си дружки" Дилян и Финдо много разговорлил станал! Дилян ги разправя същите в сървайвърския форум: Питайте Кръстев какво е ял Дренски на острова и как пазачите са го хранили.

# 83
  • Варна
Според мен си хапва кучешка храна Thinking, няма какво друго да е.
А Руския много взе да ги разбира. Дренски ял пържоли, ами той какво лапал мухи до него ли?!
Иначе май ще излезе Лъчо, поне така се надявам да стане.

# 84
Аз мисля , че със сигурност няма да изгонят Бъч и ще трябра да му се "Наслаждаваме" още една седмица .... А до това кой ще си тръгне , мисля си че ще е Светла.

# 85
Абе, какви американски военни сили, бе хора?! Shocked Какво свикване на физически натоварвания? Shocked
Дренски само е учил за авиоинженер в Колорадо спрингс, пише го и тук - http://www.robinson.btv.bg/participant/9/
Това не го прави тюлен или какъвто там се опитвате да го изкарате!

maya_coheleach, под "нищо ново" имах предвид, че в статия пише това, което и ние предполагаме!
то сигурно така се става авио инжинер и то там?а?
за това ли е единствения и  първи българин койте е завършил там?
я малко по спокойно с тона!!!
според мен се вижда повече от ясно че физическата подготовка е на ниво!!!

Аз познавам българин завършил там и то преди Дренски, че и с право да пилотира. Моя познат е музикант  Crazy и все още си е музикант без никаква военна подготовка и там е било като висше учебно заведение, а не военна база  Mr. Green Не съм го виждала да питам за Дренски, но от общи познати разбирам че се смеел, че тоя се прави на тюлен  Joy

# 86
...освен това когато един човек успява по някакъв начин,ние българите имаме феноменалната способност да го натискаме надолу.
според мен дренски си е пич,а финдо може да му гледа само номера на фланелката!!

Аз не смятам че е човешко да крие храната от другите участници  Crossing Arms Ако не иска да им разяснява как стоят нещата на Острова на мъртвеца - о.к. това е стратегия,ама е гадно ако наистина набива пържоли а другите превъртат от глад!Аи това с погребенията - наистина ми падна много в очите  Naughty
както каза водещия  :"това е сървайвър и тук вс. е гадно"
дилян каза:"око за око,зъб за два"!така че дренски ако се размилиш се движи точно по тези закони!никой не го попита какво преживя той,нали?

# 87
Ти пък много присърце го взимаш тоз Дренски.

Ми гад е.
Лигльо.
Изперква.
Надебелял е, т.е. ползва се с някакви, неизвестно какви и защо, привилегии.
Що трябва да ни е симпатичен?

# 88
  • Бургас
Пак казвам, че всеки отслабва по различен начин и в различни области!! Нормално е Лъчо да е най-отпуснат, защото е най-възрастен!! А Дренски е изгубил преди всичко мускулната си маса и се е получило това, което наричате сланинки, това е неговото отпускане!
.......

Разбрах! Дренски е от тези, които отслабват в посока навън.  hahaha
И как моля ти се всички живи същества при глад първо стапят "резервите" от сланинки, само Дренски, който на всичкото отгоре тренира, губи мускулна маса  Shocked   Сигурно защото е от американската академия, разбирай - извънземен.    Wink

# 89
  • Разпиляна във въображението
Този сървайвър е нещо сбъркан. Имаше прекалено много игри с награда храна. Участниците се научиха на готова храна и до скоро живееха основно от това, което купиха Дренски и Сашо. Не ги видях да ловят нещо, а само да събират кокоси. Организаторите надали са избрали такова място, на което да не може да се лови поне риба, раци и т.н. Дренски и Агонцев си хванаха рак нали така? Щом те могат, защо другите - не?

Общи условия

Активация на акаунт